Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Offline
kris23
Stopień: 50
*

Liczba postów: 65

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #16
 
dokładnie a mam jeszcze takie pytanie czym się różni akceleracja 3d od FP1 czy 2?

Czukczurugi
31-01-2009 19:36
Szukaj postów Cytuj
Offline
tamilin
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 04-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #17
 
jak każdy XD

ja się pogodziłem z tym że raczej nie będę grał w Q2 na fonie Xd
31-01-2009 20:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
kris23
Stopień: 50
*

Liczba postów: 65

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #18
 
nie wiem zapytałem bo to mogło być to ale ekspertem od FP2 to ja nie jestem

Czukczurugi
31-01-2009 20:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
kris23
Stopień: 50
*

Liczba postów: 65

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #19
 
nie dla jednej gry tylko ogólnie zmieniam bo mam okazje

Czukczurugi
02-02-2009 16:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
tamilin
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 04-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #20
 
em1il napisał(a):ludzie co wy ?/
kupujecie nowy fon dla jednej gry?
nowszy soft na 6120c nic ci nie da, pogorszy tylko sprawe, nie bedziesz mogl go shackowac!!!

chodzi mi o to, że nowy soft może odblokuje troszkę ramu Xd
02-02-2009 19:16
Szukaj postów Cytuj
Offline
drix1987
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 21-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #21
 
jjjuuuupi...wreszcze pogram na swiezej e51Big Grin czenx 4 game
19-04-2009 10:03
Szukaj postów Cytuj
Offline
leszek161
Stopień: 50
*

Liczba postów: 66

Dołączył: 18-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: samsung i8510
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 22
Post: #22
 
Na 5800 chodzi bez problemu, tylko nie ma klawiatury żeby sterować Tongue
24-04-2009 13:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
gruszka
Stopień: 1
*

Liczba postów: 29

Dołączył: 23-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #23
 
która z tych paczek wszucamy na karte????
25-04-2009 15:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
Maksio1990
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 17-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #24
 
A działa to na Nokia N81 z systemem S60v3 FP2??
26-05-2009 20:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
liteon21
Stopień: 50
*

Liczba postów: 95

Dołączył: 21-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #25
 
działa na n81 każda n81 jest s60v3 ale nie fp2 a fp1 Tongue
26-05-2009 21:08
Szukaj postów Cytuj
Offline
Nainad
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 14-08-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #26
 
Może ktoś podrzucic linka z plikiem instalacyjnym ??

testował ktoś q2 na 6110 nav ?
17-09-2009 21:33
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jur007
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 01-09-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #27
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Działa na 6220cls ?? i jeszcze jedno jak zainstalować Tongue ?
27-12-2009 22:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
Malpa18385
Stopień: 1
*

Liczba postów: 18

Dołączył: 19-12-2009

Reputacja: 0


Telefon: nokia n96

Soft: 30.033
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #28
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Witam ... Czy ktoś może udostępnić mi plik instalacyjny ? Może być na forum lub na e-mail malpa18385@wp.pl z góry dzięki a i piwa polecą ...

jeśli uważasz że pomogłem ...
To wiesz co wypada uczynić...
17-01-2010 08:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
grzesiek161
Stopień: 250
*

Liczba postów: 294

Dołączył: 18-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95 8gb h@cked

Soft: 31.0.001
Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #29
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
jeff_rey jeśli coś wrzucasz wrzuć to dokładnie, wrzuć plik instalacyjny.

Jeśli mój post pomógł Ci kliknij na ikonę [Obrazek: thankposts.gif] w prawym dolnym rogu mojego posta.
26-01-2010 20:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
dreadlock89
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 10-02-2010

Reputacja: 0


Telefon: e51

Soft: s60v3
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #30
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Odkop

Panowie pobrałem poszukałem i działa. Gra testowana i obecnie w użyciu na e51.
Ściągamy plik z pierwszego linku. Ale to tylko folder z grą,jak już wspominaliście brak instalki.

Ale instalkę jak i pips pobieramy z tej stronki:
[hide]http://koti.mbnet.fi/hinkka/Download.html[/hide]

Życzę dobrej zabawy.





____________________
kodujemy linki do plikow - Dawid_Zielu


EDIT: Sory to mój pierwszy post tutaj. Trochę poszukałem i znalazłem więc uznałem że wam się przyda i z rozpędu wrzuciłem z samym url.
Pozdrawiam.
17-02-2010 17:12
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS