Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Offline
jeff_rey
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 21-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #1
Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
Kultowy Quake2 na telefony bez akceleratora 3d wersja Full nie kończy się po 3 misjach.
Wymagane FPU1 lub FPU2, pips_nokia_1_3_SS, złamany system
[hide]http://www.sendspace.com/file/wtl45o[/hide]
po rozpakowaniu zmieniamy nazwe na quake2 i wrzucamy na karte pamięci
[hide]http://www.megaupload.com/?d=COCT7JZJ[/hide]
wyżej plik instalacyjny
29-01-2009 16:15
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: hubertbo1, marcel-ja@wp.pl, vistaxp2
Offline
frodo_27
Stopień: 150
*

Liczba postów: 182

Dołączył: 31-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N81 8gb
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
może jakieś screnny i czy działa na n80

Domena nokia-n95.pl na sprzedaż

______________________________
Siemens A50 -> Sony Ericsson K300i -> Nokia 2600 -> Sony Ericsson K550i -> Nokia N80 IE -> HTC Blue Angel -> Samsung S5620 Monte -> Nokia N81 8gb
______________________________
Gitary, wzmacniacze, efekty w atrakcyjnych cenach.
Szczegóły na PW lub GG
29-01-2009 16:21
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
jeff_rey
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 21-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #3
 
Screny jeszcze nie bardzo wiem jak zrobić i nie wiem czy pójdzie na n80
moja e51 nie ma akceleratora 3d ale ma fp1 i mi śmigaBig Grin
29-01-2009 16:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
frodo_27
Stopień: 150
*

Liczba postów: 182

Dołączył: 31-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N81 8gb
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
już wiesz jak zrobic Smile topics50/screenshot-303-pl-vt4653.htm

Domena nokia-n95.pl na sprzedaż

______________________________
Siemens A50 -> Sony Ericsson K300i -> Nokia 2600 -> Sony Ericsson K550i -> Nokia N80 IE -> HTC Blue Angel -> Samsung S5620 Monte -> Nokia N81 8gb
______________________________
Gitary, wzmacniacze, efekty w atrakcyjnych cenach.
Szczegóły na PW lub GG
29-01-2009 16:36
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
tamilin
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 04-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
q2
powiedz mi jak mam zainstalować cokolwiek skoro nie dałeś instalatora, oba linki to pliki
Quake 2 :<


dodaj linki do tematu lub wyślij mi je na gg 3555046
30-01-2009 15:37
Szukaj postów Cytuj
Offline
grzesiek1945
Stopień: 450
*

Liczba postów: 483

Dołączył: 28-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: NokLa Ń95 8BiT

Soft: 31.0.015 h@cKeD
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #6
 
Daj plik instalacyjny bo go nie ma w paczkach ...

As I Lay Dying - Through Struggle
[Obrazek: dfgvn4.gif]
[Obrazek: 2qsbj0y.gif]
[Obrazek: hx6fbb.png]
30-01-2009 17:36
Szukaj postów Cytuj
Offline
kris23
Stopień: 50
*

Liczba postów: 65

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
plik instalacyjny no fpu [hide]
Kod:
http://www.sendspace.pl/file/BJaT3Kit/
[/hide]

Czukczurugi
30-01-2009 21:48
Szukaj postów Cytuj
Offline
kris23
Stopień: 50
*

Liczba postów: 65

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
40 mb ramu trzeba do trybu OpenGl więc powinno (teoretycznie) chodzić ale moge się mylić

Czukczurugi
30-01-2009 23:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
tamilin
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 04-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
mam 6120c i jak będzie działać to dam znać ;]

@edit1
gra działa Big GrinBig Grin tylko jedno wielkie ale...

Error: Hunk_Alloc overflow <<< jestem w menu,
wybieram "start game"
i się ładuje, po chwili wywala z gry

w logu gry jest na końcu ten bląd ;/
31-01-2009 00:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
tamilin
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 04-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #10
 
em1il napisał(a):no sory ale i tak trzeba te "40mb" RAMu nawet bez OpenGL
mi na 6120c dziala ale jest tylko po wyborze nowej gry wyskakuje LOADING i tez wywala do menu
ale bez tego blędu

no u mnie ten błąd ;/ może zmiana softu coś da ;/ ale chyba nowego nie ma, a ja sam nie umiem i tak togo zrobić ;p
31-01-2009 14:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
kris23
Stopień: 50
*

Liczba postów: 65

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
a macie zainstalowane nokia pips 1.3? może to coś da

Czukczurugi
31-01-2009 14:32
Szukaj postów Cytuj
Offline
adek13016
Stopień: 450
*

Liczba postów: 470

Dołączył: 03-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n95 8gb

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 28
Post: #12
 
kris23 czy działa ci quake2 n73 ??? :]
31-01-2009 15:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
strongman01
Stopień: 1
*

Liczba postów: 33

Dołączył: 21-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
mi nie ruszyło na n73 :doubt:
31-01-2009 15:43
Szukaj postów Cytuj
Offline
kris23
Stopień: 50
*

Liczba postów: 65

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #14
 
mi nie działa ;( próbowałem wszystkich wersji 1-ki i 2-ki i dałem se spokój do czasu zmiany na N95

Czukczurugi
31-01-2009 16:17
Szukaj postów Cytuj
Offline
adek13016
Stopień: 450
*

Liczba postów: 470

Dołączył: 03-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n95 8gb

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 28
Post: #15
Re: Quake 2 wersja na komy bez Akceleratora 3d
pewnie dlatego że n73 nie ma FPU1 :beated: lepiej poczekam do kupna n95
31-01-2009 16:21
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS