Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lonely Cat Games SmartMovie v4.00 S60v3 SymbianOS9.1 incl Lo
Offline
lol72
Stopień: 1
*

Liczba postów: 26

Dołączył: 05-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: E51
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #46
 
Wywaliłem wszystkie poprzednie wersje (a sprawdziłem chyba wszystkie 4 z forum) i wgrałem na końcu tą z pierwszego posta (pl z loaderem) i jak na razie bez problemów.
Przy innych wersjach program upierał się nad sprawdzeniem kodu przez internet.
13-03-2009 12:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
waldek-majow
Stopień: 1
*

Liczba postów: 12

Dołączył: 20-01-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #47
 
tez mam taki problem, przy sciaganiu juz wykrylo trojana w pliku keygen przy rozpakowywaniu wywala ten plik i nie moge wygenerowac sobie kodu , moglby ktos moj IMEI 352924024069689 ?? oczywiscie za male bezalkoholowe piwo
13-03-2009 16:58
Szukaj postów Cytuj
Offline
skorek
Stopień: 150
*

Liczba postów: 179

Dołączył: 24-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #48
 
super. działa. a raczej działało. przez pierwsze 5 tygodni, potem nagle coś się zwaliło i chce łączenia z netem. Po reinstalacji działa, ale tylko pierwszy raz, po wyłączeniu znowu chce się łączyć.... i co z tym zrobić? ;/

Music is essential for my life
13-03-2009 18:25
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Mavciooo
Stopień: 400
*

Liczba postów: 431

Dołączył: 05-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E71

Soft: 500.21.009
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #49
 
Po co sciagacie nowa wersje jak sa z nia problemy ? Nie lepiej sciagnac starsza i dzialajaca wersje i poczekac az wyjdzie pelny cracked nowej ?

6630 > N70 > N73 > E71 > E52 ( to jakis error produkcyjny Nokii ) > E71 & N900 Smile
13-03-2009 19:28
Szukaj postów Cytuj
Offline
grzesiek1945
Stopień: 450
*

Liczba postów: 483

Dołączył: 28-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: NokLa Ń95 8BiT

Soft: 31.0.015 h@cKeD
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #50
 
Nie wiem dlaczego są takie problemy z tym, dam wam wersje działającą najnowszą bez problemów, używam jej na swoim i nigdy nie miałem pytań o aktualizacje:
[hide]http://www.4shared.com/file/92721331/583f51c6/LonelyCatGamesSmartMoviev400S60v3SymbianOS91inclLoaderv11.html[/hide]

As I Lay Dying - Through Struggle
[Obrazek: dfgvn4.gif]
[Obrazek: 2qsbj0y.gif]
[Obrazek: hx6fbb.png]
13-03-2009 19:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
kriss12
Stopień: 500
*

Liczba postów: 662

Dołączył: 17-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 19
Post: #51
 
@waldek-majow

kod:
47109

Program zamieszczony w pierwszym linku działa!!!
Jeżeli ktoś nie umie sobie poradzić z instalacją programu to niech kupi sobie sagema.

Telefon: Nexus
Sieć: Era
ROM: KiNgxKxNexus Desire2Nexus
SPL: HBOOT-0.33.0012
Radio: 4.02.02.14
Recovery: RAv1.5.3
LENOVO Y530

-----------------------------------------
[Obrazek: n1_logo.png]
-----------------------------------------
Nie prowadzę Supportu przez GG, Mail, PW
13-03-2009 20:08
Szukaj postów Cytuj
Offline
Funnyman1
Stopień: 250
*

Liczba postów: 251

Dołączył: 30-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #52
 
jak mi się chciał połączyć z netem to dałem nie i mam spokój

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku!
13-03-2009 21:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
jo927
Stopień: 50
*

Liczba postów: 57

Dołączył: 25-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: N81 8gb

Soft: V21.0.010 hack.
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #53
 
macie moze jakis link do SM Loader?

... Wink
17-03-2009 22:52
Szukaj postów Cytuj
Offline
kriss12
Stopień: 500
*

Liczba postów: 662

Dołączył: 17-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 19
Post: #54
 
A na pierwszej stronie byłeś????

Telefon: Nexus
Sieć: Era
ROM: KiNgxKxNexus Desire2Nexus
SPL: HBOOT-0.33.0012
Radio: 4.02.02.14
Recovery: RAv1.5.3
LENOVO Y530

-----------------------------------------
[Obrazek: n1_logo.png]
-----------------------------------------
Nie prowadzę Supportu przez GG, Mail, PW
17-03-2009 23:23
Szukaj postów Cytuj
Offline
filur
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 20-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #55
 
A ja mam pytanie dotyczace napisow. Jak zrobic zeby program je wczytywal. Wgralem sobie film razem z napisami w pliku *.txt i nie wczytuje ich. W konfiguracji mam zaznaczone pokaz napisy. Z gory dzieki za pomoc.
27-03-2009 16:08
Szukaj postów Cytuj
Offline
grzesiek1945
Stopień: 450
*

Liczba postów: 483

Dołączył: 28-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: NokLa Ń95 8BiT

Soft: 31.0.015 h@cKeD
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #56
 
Ja jak chce film z napisami to przerabiam se tak że program od razu wrzuca mi napisy do filmu i nie muszę się martwić że program nie odtworzy napisów ... jak chcesz się dowiedzieć jak to się robi to napisz na PW lub gg 932284

As I Lay Dying - Through Struggle
[Obrazek: dfgvn4.gif]
[Obrazek: 2qsbj0y.gif]
[Obrazek: hx6fbb.png]
27-03-2009 16:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
Adek 22
Masive Upload
*

Liczba postów: 4,968

Dołączył: 21-10-2008

Reputacja: 1


Telefon: Nexus 5

Soft: v6.0

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 290
Post: #57
 
Jezeli ich nie wczytuje to zmien rozszerzenie na sub zamias txt Smile
27-03-2009 16:15
Szukaj postów Cytuj
Offline
filur
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 20-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #58
 
No zrobilem tez tak i dalej nie dzialaja. Telefon mi to odczytuje jak notatke moze w tym problem?
27-03-2009 16:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
shaman
Stopień: 500
*

Liczba postów: 697

Dołączył: 03-02-2009

Reputacja: 0


Telefon: Motka Defy

Soft: CM7.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 8

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #59
 
Smart_Movie_4.01_with_Loader_1.02_PL jaki jest klucz do tego??

[Obrazek: b9d961dbe7b1201e.jpg]
-->Grafitti(projekty i wykonanie na koszulki sciany samochody)<--
-->Miałem już 79 modeli,mogę Ci w czymś pomóc?<--
-->Pomogłem ?? Naciśnij pomógł...Zmotywuj do dalszej pracy<--
Wkońcu Android na sisx
wkońcu IOS na sisx
10-04-2009 02:10
Szukaj postów Cytuj
Offline
xbeer
Stopień: 100
*

Liczba postów: 101

Dołączył: 30-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #60
 
Witam czy mógł by ktoś pomóc z konwersją filmów w konwerterze bo nie wiem jak poustawiać tam opcje żeby wyszedł film w dobrej jakosci i wzglednie mało zajmował jest gdzies moze w necie opis tego programu lub moze ktos mi moze pomóc w ustawieniach bo chce pare filmów przekonwertować ale żeby były w dobrej jakości bo z forum jak sciagalem pare filmów to były w takiej jakosci ze kwadraty bylo widac a niektóre w naprawde fajnej czystej i o taką mi chodzi a przy tym ze były w bardzo dobrej jakosci mało zajmowały proszę o pomoc.

Dziękuje jak by co stawiam pifka
07-05-2009 09:59
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS