Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telewizja na naszych symbianowcach !!!
Offline
wgr33
Stopień: 150
*

Liczba postów: 173

Dołączył: 23-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: 5800 XM

Soft: 21.0.025
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #16
 
Niektórej mają i też nie działa, tak jak u mnie. Jest jeden powód Adobe Flesh musi być w wer. 2 lub 3....
16-12-2008 22:08
Szukaj postów Cytuj
Offline
thereds16
Stopień: 50
*

Liczba postów: 55

Dołączył: 09-11-2008

Reputacja: 1

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 27
Post: #17
 
wgr33 napisał(a):Niektórej mają i też nie działa, tak jak u mnie. Jest jeden powód Adobe Flesh musi być w wer. 2 lub 3....


ja mam 3 i wszystko świetnie działa. a powiedz mi czy działa u ciebie porntube ?? :bad: :bad:
16-12-2008 22:10
Szukaj postów Cytuj
Offline
pioteras
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 08-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #18
 
u mnie wszystko pięknie działa ale nie przesadzajmy z telewizją Big Grin bo po prostu można sobie filmiki pościągać i tyle, z TV ma to niewiele wspólnego ;-)

porntube działa bez problemu 8)
17-12-2008 09:28
Szukaj postów Cytuj
Offline
Zloty
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 01-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #19
 
Wgr33 ma piwko za wyjasnienie problemu Big Grin . U mnie na n80 musialem zainstalowac Flash lite 3 bo na wbudowanym nie chodzilo Tongue
17-12-2008 19:10
Szukaj postów Cytuj
Offline
Slaff667
Stopień: 100
*

Liczba postów: 105

Dołączył: 13-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #20
 
jak wybierasz linki? dasz jakiegoś screena

Slaff667 -==N95==-
(667-nowy lepszy szybszy SZaTaN)
19-12-2008 15:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
thereds16
Stopień: 50
*

Liczba postów: 55

Dołączył: 09-11-2008

Reputacja: 1

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 27
Post: #21
 
Slaff667 napisał(a):jak wybierasz linki? dasz jakiegoś screena


nie rozumiem Smile ? po włączenie programu wyswietla sie lista dostepnych serwisów. wybierasz ten ktory cie interesuje i szukasz filmy wg wybranych kryteriów.

Jeśli pomogłem - daj browarka Smile YNWA
19-12-2008 15:43
Szukaj postów Cytuj
Offline
grzesiek161
Stopień: 250
*

Liczba postów: 294

Dołączył: 18-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95 8gb h@cked

Soft: 31.0.001
Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #22
 
to sie laczy przez wi-fi? tak??

Jeśli mój post pomógł Ci kliknij na ikonę [Obrazek: thankposts.gif] w prawym dolnym rogu mojego posta.
19-12-2008 16:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
thereds16
Stopień: 50
*

Liczba postów: 55

Dołączył: 09-11-2008

Reputacja: 1

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 27
Post: #23
 
grzesiek161 napisał(a):to sie laczy przez wi-fi? tak??

no jasne xD

Jeśli pomogłem - daj browarka Smile YNWA
19-12-2008 16:28
Szukaj postów Cytuj
Offline
Slaff667
Stopień: 100
*

Liczba postów: 105

Dołączył: 13-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #24
 
łączy przez wifi ale żadnych adresów nie ma dlatego pytałem... :]


Przepraszam ale problem leży po mojej stronie (brak połączenia wifi)-było....już wsio ok

Slaff667 -==N95==-
(667-nowy lepszy szybszy SZaTaN)
19-12-2008 17:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
thereds16
Stopień: 50
*

Liczba postów: 55

Dołączył: 09-11-2008

Reputacja: 1

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 27
Post: #25
 
Slaff667 napisał(a):łączy przez wifi ale żadnych adresów nie ma dlatego pytałem... :]


Przepraszam ale problem leży po mojej stronie (brak połączenia wifi)-było....już wsio ok


ciesze sie bardzo Smile

Jeśli pomogłem - daj browarka Smile YNWA
19-12-2008 21:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
grzesiek161
Stopień: 250
*

Liczba postów: 294

Dołączył: 18-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95 8gb h@cked

Soft: 31.0.001
Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #26
 
to e51 ma wi-fi?? xd

Jeśli mój post pomógł Ci kliknij na ikonę [Obrazek: thankposts.gif] w prawym dolnym rogu mojego posta.
03-01-2009 03:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #27
 
Tak, E51 ma wifi.

Don't waste your time, or time will waste you...
03-01-2009 10:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
Lukcio904
Stopień: 50
*

Liczba postów: 77

Dołączył: 07-11-2009

Reputacja: 0


Telefon: n97 mini,HTC TP

Soft: s60v3 WM6.1

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 31

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #28
Re: Telewizja na naszych symbianowcach !!!
link padł!!
22-12-2009 00:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
matrixm01
Stopień: 350
*

Liczba postów: 381

Dołączył: 02-10-2009

Reputacja: 0


Telefon: N73
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 68
Post: #29
Re: Telewizja na naszych symbianowcach !!!
Proszę o re-upa

"Czy jest coś gorszego niżeli śmierć...? ...Życie... jeśli pragniesz umrzeć..." Seneka Młodszy
______________________________________________________
"Oddałem serce za swą drużynę
oddałem duszę, własną krew
i wierze ,że kiedyś zasłynie
łęczyński klub Nasz GKS
To myyy
Górnika fani
wierni i oddani
za Górnik za GKS
pójdziemy aż po życia kres! "

______________________________________________________

[Obrazek: d_Gornik_Leczna_01.jpg]
22-12-2009 01:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
michal1420
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 10-11-2009

Reputacja: 0


Telefon: nokia n73

Soft: s60v3
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #30
Re: Telewizja na naszych symbianowcach !!!
Proszę o re-up linku
30-12-2009 20:57
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS