Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Assassin Cread 3D HD
Offline
MrWaszek
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 07-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #16
 
Widze że niektórym udało się przejść macie po piwku...

Imię: Piotrek
Gadu-gadu: 236329
E-mail: MrWaszek @ interia.pl
Strona WWW: sisx.pl
[scroll][size=8][you], jeśli kradniesz linki innych może to się odwrucić w drugą stronę , jeśli nie wiesz czy masz symbiana znaczy że go nie masz !
[/scroll]
14-01-2009 22:08
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
wotu
Stopień: 500
*

Liczba postów: 623

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: 5800XM HACK3D
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #17
 
super gierka! Ale poprzesdnia była łatwiejsza bo nie 3D Big Grin

Jeśli mój up był już wcześniej na forum to z góry PRZEPRASZAM za dubla...!!!
AKCESORIA:
EP-630
MD-8
Nokia SD-HC 8Gb
Nokia CP-306

Piszę poprawnie po polsku!


666 POST- 13:07 05.05.2009
15-01-2009 17:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
marian19901
Stopień: 100
*

Liczba postów: 120

Dołączył: 15-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 6210 Navi

Soft: 05.16
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #18
 
na mojej n80 kapa ;/ nie chce sie właczyc nawet ;/ czasem udało mi sie ja właczyc po zrestartowaniu ;/ ale teraz juz nawet po resecie niechce sie właczac ;/

[you] Postaw Piwko Wink
15-01-2009 17:28
Szukaj postów Cytuj
Offline
MrWaszek
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 07-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #19
 
pewnie za słaba koma, na razie wiem że działa na:
-n95
-n95 8g
-n81
-n96

Imię: Piotrek
Gadu-gadu: 236329
E-mail: MrWaszek @ interia.pl
Strona WWW: sisx.pl
[scroll][size=8][you], jeśli kradniesz linki innych może to się odwrucić w drugą stronę , jeśli nie wiesz czy masz symbiana znaczy że go nie masz !
[/scroll]
15-01-2009 21:12
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
asfalt00
Stopień: 200
*

Liczba postów: 210

Dołączył: 04-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: Xperia U

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #20
 
działa tez na n82 Big Grin a na n81 hulała aż chciało się grać Tongue

Piszę poprawnie po polsku!


[Obrazek: 15j3pgxf_userbar(6).jpg]
15-01-2009 21:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
MrWaszek
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 07-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #21
 
Tak naprawde to działa na wszystkich 60v3

Imię: Piotrek
Gadu-gadu: 236329
E-mail: MrWaszek @ interia.pl
Strona WWW: sisx.pl
[scroll][size=8][you], jeśli kradniesz linki innych może to się odwrucić w drugą stronę , jeśli nie wiesz czy masz symbiana znaczy że go nie masz !
[/scroll]
16-01-2009 19:22
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Funnyman1
Stopień: 250
*

Liczba postów: 251

Dołączył: 30-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #22
 
na N73 też śmiga:] nawet na mojej starej 6630 chodziło no problemo Big Grin
17-01-2009 20:45
Szukaj postów Cytuj
Offline
MrWaszek
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 07-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #23
 
6630 to s60v2 prawda?

Imię: Piotrek
Gadu-gadu: 236329
E-mail: MrWaszek @ interia.pl
Strona WWW: sisx.pl
[scroll][size=8][you], jeśli kradniesz linki innych może to się odwrucić w drugą stronę , jeśli nie wiesz czy masz symbiana znaczy że go nie masz !
[/scroll]
17-01-2009 22:29
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
kristach
Stopień: 200
*

Liczba postów: 207

Dołączył: 23-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #24
 
tak 6630 to v2
19-01-2009 23:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
MrWaszek
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 07-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #25
 
To znaczy że na v2 i v3 działa!!!

Imię: Piotrek
Gadu-gadu: 236329
E-mail: MrWaszek @ interia.pl
Strona WWW: sisx.pl
[scroll][size=8][you], jeśli kradniesz linki innych może to się odwrucić w drugą stronę , jeśli nie wiesz czy masz symbiana znaczy że go nie masz !
[/scroll]
20-01-2009 13:11
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
PPKSS4_
Stopień: 450
*

Liczba postów: 497

Dołączył: 17-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: N97

Soft: 12.0.024

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #26
 
nie sciagalem gierki ale jak jest w *.sis a nie *.sisx to powinna dzialac Smile o ile sie zainstaluje Tongue

[Obrazek: spamwv0.gif]
25-01-2009 18:02
Szukaj postów Cytuj
Offline
MrWaszek
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 07-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #27
 
jest chyba w sisx i napewno działa na n95 8g

Imię: Piotrek
Gadu-gadu: 236329
E-mail: MrWaszek @ interia.pl
Strona WWW: sisx.pl
[scroll][size=8][you], jeśli kradniesz linki innych może to się odwrucić w drugą stronę , jeśli nie wiesz czy masz symbiana znaczy że go nie masz !
[/scroll]
25-01-2009 18:28
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
kristach
Stopień: 200
*

Liczba postów: 207

Dołączył: 23-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #28
 
to jest sisx wiec dziala na v3 a na v2 nie bedzie dzialac
25-01-2009 19:29
Szukaj postów Cytuj
Offline
kulon91
Stopień: 150
*

Liczba postów: 163

Dołączył: 20-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #29
 
na S60 v2 też jest ta gra, ale to nie to samo co na V3. Prawie tak samo wygląda ale ma np. mniejszą rozdzielczość bo większość telefonów v2 ma 176x208 czy jakoś tak Tongue
Na 5700XM też działa, przeszedłem ją na tym fonie
25-01-2009 19:33
Szukaj postów Cytuj
Offline
kristach
Stopień: 200
*

Liczba postów: 207

Dołączył: 23-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #30
 
ja przeszedlem na n95 na normalu i na hardzie jedna z lepszych gier na v3
25-01-2009 19:38
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS