Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Assassin Cread 3D HD
Offline
MrWaszek
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 07-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
Assassin Cread 3D HD
Każdy zna tą gre walczysz w przeszłości........
Ten temat się nie powtarza bo sam patrzyłem i moja gra to najlepsza i najnowsza wersja z dnia 10.11.08 grafika dużo lepsza!!!!!!!!!Scenów nie daje bo przez sceny nie widać różnicy...

5.00 MB

[hide]http://www.sendspace.pl/file/bNG8H74F/[/hide]

reup:
assassin-cread-3d-hd-t4566-30.html#p107525


polecam!

Imię: Piotrek
Gadu-gadu: 236329
E-mail: MrWaszek @ interia.pl
Strona WWW: sisx.pl
[scroll][size=8][you], jeśli kradniesz linki innych może to się odwrucić w drugą stronę , jeśli nie wiesz czy masz symbiana znaczy że go nie masz !
[/scroll]
16-12-2008 14:15
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
satan888x
Stopień: 50
*

Liczba postów: 83

Dołączył: 13-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #2
 
to moze jakies screeny, zeby kazdy mogl zobaczyc w czym ta gra jest lepsza od ''starej'' wersji...

ML
---------------------------
Phone: N95-1
FW: V 21.0.016
16-12-2008 16:16
Szukaj postów Cytuj
Offline
euro666999
Stopień: 1
*

Liczba postów: 19

Dołączył: 16-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 16
Post: #3
 
co to ma byc ? Profi_Mail_v2.18__gsmx.pl_.rar daj dobry link !!!!!!!
17-12-2008 16:37
Szukaj postów Cytuj
Offline
marian19901
Stopień: 100
*

Liczba postów: 120

Dołączył: 15-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 6210 Navi

Soft: 05.16
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #4
 
Co to niby jest ??

[you] Postaw Piwko Wink
17-12-2008 19:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
MrWaszek
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 07-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
bardzo WAS przepraszam!
link już działa pomyliłem się, sorrySmile

Imię: Piotrek
Gadu-gadu: 236329
E-mail: MrWaszek @ interia.pl
Strona WWW: sisx.pl
[scroll][size=8][you], jeśli kradniesz linki innych może to się odwrucić w drugą stronę , jeśli nie wiesz czy masz symbiana znaczy że go nie masz !
[/scroll]
20-12-2008 18:23
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
subzanikus
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 05-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
 
warto scignac
08-01-2009 09:39
Szukaj postów Cytuj
Offline
MrWaszek
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 07-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
Prosze pisać na czym działa?
bo na pewno na:
-N95 (8G)
-N96

Imię: Piotrek
Gadu-gadu: 236329
E-mail: MrWaszek @ interia.pl
Strona WWW: sisx.pl
[scroll][size=8][you], jeśli kradniesz linki innych może to się odwrucić w drugą stronę , jeśli nie wiesz czy masz symbiana znaczy że go nie masz !
[/scroll]
08-01-2009 21:39
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
daniel.wojciech
Stopień: 300
*

Liczba postów: 347

Dołączył: 27-12-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N82 Black

Soft: v.31
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
N82 bez problemów, aż miło pograć. Naprawdę wciąga Big Grin

[Obrazek: danielwojciech.gif] LAST.FM NAME danielwojciech
08-01-2009 21:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
MrWaszek
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 07-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
no inaczej bym tej gry nie dawał

Imię: Piotrek
Gadu-gadu: 236329
E-mail: MrWaszek @ interia.pl
Strona WWW: sisx.pl
[scroll][size=8][you], jeśli kradniesz linki innych może to się odwrucić w drugą stronę , jeśli nie wiesz czy masz symbiana znaczy że go nie masz !
[/scroll]
08-01-2009 21:59
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Funnyman1
Stopień: 250
*

Liczba postów: 251

Dołączył: 30-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #10
 
na N73 śmiga tylko ja tu nie widzę żadnej różnicy między 'starą' wersją....
12-01-2009 14:02
Szukaj postów Cytuj
Offline
MrWaszek
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 07-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
nawet waga jest taka sama...
Ale różnica jest np. W grafice i szybkosci gry, gra teraz wymaga więcej RAM-u.
Ja gry nie przeszłem całej ale słyszałem że na końcu jest dodatkowy poziom w najnowszej wersji, ale nie warto robić sobie nadzieje.Może nie ma dodatkowego poziomu, jak ktoś przejdzie prosze o info.

Imię: Piotrek
Gadu-gadu: 236329
E-mail: MrWaszek @ interia.pl
Strona WWW: sisx.pl
[scroll][size=8][you], jeśli kradniesz linki innych może to się odwrucić w drugą stronę , jeśli nie wiesz czy masz symbiana znaczy że go nie masz !
[/scroll]
12-01-2009 21:36
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
kristach
Stopień: 200
*

Liczba postów: 207

Dołączył: 23-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
 
N95 tez dziala tylko jak jest duze tekstur na raz to troche wolniej chodzi generalnie gra jest wpozo gram juz dlugo w nia tylko zaciolem sie w jednym miejscu w jakis sciekach zabijam twoch kolesi i sa jakies trzy przyciski na zmieni bez naczkow i nie wiem co trzeba zrobic probowalem wszystkie kombinacje i nic
pozdro
14-01-2009 00:24
Szukaj postów Cytuj
Offline
MrWaszek
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 07-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
Niestety ci nie pomoge bo sam jej nieprzeszłem...

Imię: Piotrek
Gadu-gadu: 236329
E-mail: MrWaszek @ interia.pl
Strona WWW: sisx.pl
[scroll][size=8][you], jeśli kradniesz linki innych może to się odwrucić w drugą stronę , jeśli nie wiesz czy masz symbiana znaczy że go nie masz !
[/scroll]
14-01-2009 21:47
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
asfalt00
Stopień: 200
*

Liczba postów: 210

Dołączył: 04-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: Xperia U

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #14
 
męczyłem się na tym ponad 15 :> min mój kumpel 2dni Tongue to trzeba robić na pałe ja tak zrobiłem i się szybko udało Big Grin ty możesz mieć mniej szczęścia jak mój kolega :<

Piszę poprawnie po polsku!


[Obrazek: 15j3pgxf_userbar(6).jpg]
14-01-2009 21:58
Szukaj postów Cytuj
Offline
sisx
Stopień: 100
*

Liczba postów: 115

Dołączył: 26-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #15
 
o ile dobrze kojarze miejsce w Grze(była to misja z taką księżniczką chyba) to po zabiciu tych 2 kolesi wracasz się mniej więcej na środek planszy, zdobywasz bomby i niszczysz takie 2 kolumny - i akcja cie już sama poniesie dalej;]
14-01-2009 22:00
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS