Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Działający Tom Tom z wbudowanym nadajnikiem GPS.
Offline
adrian20
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 31-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #46
 
nie wiem czemu ale nie znajduje map ?? tom tom
17-01-2009 14:41
Szukaj postów Cytuj
Offline
srakataka
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 20-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #47
tomtom nie znajduje map : (
zainstalowalem juz enta tt i za kazdym razem nie znajduje map, nowy glos dodal do wyboru bez problemu. karrrrrrrrrammbaaa.......... zna li kto sposoba na taki chochlik
22-02-2009 00:41
Szukaj postów Cytuj
Offline
TheReds18
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,019

Dołączył: 04-02-2009

Reputacja: 1


Telefon: HTC DESIRE HD

Soft: GINGERBEARD 2.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 103
Post: #48
Re: tomtom nie znajduje map : (
a jaj taki problem ze w mojej e51 w momencie wlaczenia i ładowania , kreci sie tylko yen znaczeg tt i reszta nic :/
22-02-2009 00:44
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
srakataka
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 20-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #49
tt nie znajduje map
u mnie tez tak z poczatku bylo, ale po wgraniu na karte tomtom z plikami bylo juz lepiej, teraz stoje na braku map, tych co wyssalem nie chce wczytywac, probowalem innych ale ciagle to samo juz sie pogubilem w tym wszystkim, moze ktos ma jakis trop poza rapidem, stawiam birrra :beated:
22-02-2009 00:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
Maxis
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 28-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #50
 
Można prosić o reupload? bo plik usunięty...
14-03-2009 18:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
Mavciooo
Stopień: 400
*

Liczba postów: 431

Dołączył: 05-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E71

Soft: 500.21.009
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #51
 
Odswiezam temat. Prosze o reup

6630 > N70 > N73 > E71 > E52 ( to jakis error produkcyjny Nokii ) > E71 & N900 Smile
05-04-2009 09:52
Szukaj postów Cytuj
Offline
kriss12
Stopień: 500
*

Liczba postów: 662

Dołączył: 17-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 19
Post: #52
 
TomTom 6.02 z obsługą oraz bez obsługi wbudowanego modułu

[hide]http://rapidshare.com/files/115454150/TomTom_N95_WITH_INTER_gps_-_Raffiki23.rar.html[/hide]

Telefon: Nexus
Sieć: Era
ROM: KiNgxKxNexus Desire2Nexus
SPL: HBOOT-0.33.0012
Radio: 4.02.02.14
Recovery: RAv1.5.3
LENOVO Y530

-----------------------------------------
[Obrazek: n1_logo.png]
-----------------------------------------
Nie prowadzę Supportu przez GG, Mail, PW
05-04-2009 12:45
Szukaj postów Cytuj
Offline
Mavciooo
Stopień: 400
*

Liczba postów: 431

Dołączył: 05-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E71

Soft: 500.21.009
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #53
 
Ehhh... szanowny moderatorze weź się za siebie !

Gdzie jest haslo do powyższej paczki ?

Z tego co widzialem to zawsze ADMINI upominali uzytkownikow ze nie dali hasla itd...

Prosze sprawdzac to co sie wrzuca na forum.



Na szczeszcie znalazlem na google.

Haslo: raffiki23

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opis instalki po polsku :

1) zainstalowac 1.bt.sisx. (w urzadzeniu nie na karcie )
2) Zainsalowac 2.GPSd.jar
3) Zainstalowac 3.tomtom.sisx (zainstalowac na karcie )( nie odpalac narazie )
4) skopionac zawartosc folderu card (fotder tomtom)na karte pamieci
5) Skopiowac mape na karte pamieci,
6) uruchomic plik bt w telefonie po czym go zamknac ( powinien wyskoczyc komunikat urzadzenie dodano)
7) uruchomic plik GPSd ( wybrac opcje HIDE )
8) URUCHOMIC TOMTOM przejsc do konfiguracja GPS, wybrac nadajmnij (inne) wyswietli sie lista urzadzen blutu i wybrac pierwszy z gory . tyle

------------------------------------------------------------------------------------------------

i kolejna rzecz twoja paczka wogole nie odpala ;]

6630 > N70 > N73 > E71 > E52 ( to jakis error produkcyjny Nokii ) > E71 & N900 Smile
08-04-2009 14:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
luki2604
Stopień: 1
*

Liczba postów: 27

Dołączył: 24-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #54
 
dziala na E66?
27-04-2009 23:25
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #55
 
Yyy... Sprawdź sam? Ciężko Smile?
28-04-2009 16:24
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
wojtello123
Stopień: 50
*

Liczba postów: 63

Dołączył: 29-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 808 PV

Soft: Belle HACK3D

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #56
 
Czy ten tomtom jest lepszy od garmina??

Moja przygoda z telefonami Big Grin
Sagem myX-1 --> nokia 3100 -->nokia 6020-->SE k510i-->SE k800i-->nokia 6120classic-->nokia N73ME-->nokia N82-->Nokia 6110 Navigator --> nokia N95 --> Nokia N79 --> nokia N82 --> Samsung Omnia --> Nokia 5800XM --> Nokia N82 --> Samsung Galaxy S --> Samsung Wave --> Nokia N8 --> Nokia 5130 XM --> Samsung Wave --> Nokia N8 --> Nokia 808 Pure View Big Grin

[YOU]

Jezeli Ci pomoglem, odwdzięcz się klikając na POMÓGŁ, spodobal Ci się moj upload to kliknij na PIWO
29-07-2009 18:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
Gihu
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 13-05-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #57
 
a mozna prosic o polskie glosy do tomtom'ka ??
30-07-2009 09:36
Szukaj postów Cytuj
Offline
Nainad
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 14-08-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #58
 
Witam,

mam problem z połączeniem się z GPSem w programie TomTom
wszystko robię zgodnie z tematem: topics46/d...m-gps-vt404.htm

lecz gdy wybieram inny odbiornik GPS i wybieram urządzenie ,,BiNPDA GPS"
pisze brak prawidłowego sygnału GPS i Oczekiwanie na prawidłowy sygnał GPS...

miał ktoś taki problem ?
jeśli ktoś wie jak się z tym uporać proszę o rady
z góry dziękuje
18-09-2009 20:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
zoimex
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 08-10-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #59
 
Ja mam taki problem że u mnie nie włączają się te aplikacje sisx ;(
11-10-2009 11:28
Szukaj postów Cytuj
Offline
stive7
Stopień: 1
*

Liczba postów: 13

Dołączył: 17-06-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #60
 
witam mam problem mianowicie cala instalacja TomTom jest poprawna ale program Bt i GPSd nie dzialaja program bt wogole nie chce sie uruchomic a po uruchomieniu aplikacji tom tom nie wyszukuje mi automatycznie satelit. prosze o pomoc - Nokia 6220 Classic
23-10-2009 09:59
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS