Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Działający Tom Tom z wbudowanym nadajnikiem GPS.
Offline
rafi16
Stopień: 50
*

Liczba postów: 71

Dołączył: 18-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #31
Działający Tom Tom z wbudowanym nadajnikiem GPS.
Plik . wrzucam na karte i odpalam z telefonu no i instaluje , na karte pamieci... Ja to to robilem wedlug instrukcji w 1 poscie...

Pozdrawiam Big Grin
02-11-2008 18:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
sebolekkk
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 26-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #32
 
Czy nie wiecie gdzie znajde mapę ale dokładnie chodzi mi Mape niemiec może ktoś ma jakąś lepszą mapkę ?to proszę o jakieś info Wink
03-11-2008 17:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
scorp1984
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 03-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #33
 
a co z nokia n96 ??
06-11-2008 21:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #34
 
Cytat:a co z nokia n96 ??

Nie rozumiem... A co ma byc Big Grin? Jezeli chodzi Ci czy zadziala... Nie wiem. Zobacz Smile. Powinno.
06-11-2008 22:19
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
airjordan1990
Stopień: 50
*

Liczba postów: 55

Dołączył: 07-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #35
 
witam...u mnie po wlaczeniu tom toma pokazuje sie ze nie znaleziono map i robie wybierz to sie wylacza??o co chodzi map nie moge sciagnac bo mam limit na rapiede...

[ Dodano: 2008-11-09, 15:59 ]
jaka to wersja tomtoma??
09-11-2008 16:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
luki2604
Stopień: 1
*

Liczba postów: 27

Dołączył: 24-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #36
 
hej, zainstalowalem wszystko w nokii E66 i przy problem polega na tym, ze jak odpalam ikone TomTom to nic sie nei dzieje... tel sie przytnie na ok 5 sek i nic. Jak zainstalowalem nakladke TT 6.020 to znowu wykrywa GPSd jako bluetooth, laczy sie z nim ale caly czas pokazuje "łączenie z urządzeniem GPS...". DO tego, gdy przy tym 6.020 wchodze w GPSd, to jest 0 clients :/ Oco chodzi ? Ktoś uporał się z tym problemem juz ?
13-11-2008 21:15
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dj.McG
Stopień: 1
*

Liczba postów: 16

Dołączył: 14-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #37
 
Witam posiadam NOKIE E66
Robie wszystko jak w opisie i jak i gdy włączam ikonke z "tomtom" nic sie nie dzieje telefon sie przycina na 3 sekundy i nic
prosze o informacje??
15-11-2008 11:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #38
 
Cytat:Działający Tom Tom z wbudowanym nadajnikiem GPS.


A z tego co wiem E66 nie posiada nadajnika. I tak mi sie wydaje, że ta wersja nie pójdzie na telefonach bez GPS'u.
15-11-2008 12:12
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Dj.McG
Stopień: 1
*

Liczba postów: 16

Dołączył: 14-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #39
 
Quoludek napisał(a):
Cytat:Działający Tom Tom z wbudowanym nadajnikiem GPS.


A z tego co wiem E66 nie posiada nadajnika. I tak mi sie wydaje, że ta wersja nie pójdzie na telefonach bez GPS'u.

Nie masz racji E66 ma nadajnik GPS

ponawiam moje zapytanie
po właczeniu ikony "tomtom" nic sie nie dzieje popza 3 sekundowym pzycięciu telefonu
15-11-2008 12:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #40
 
Przepraszam... Źle odczytałem. Miałem napisać o E65. Spróbuj Garmina.
15-11-2008 12:41
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Techniks
Stopień: 1
*

Liczba postów: 14

Dołączył: 03-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #41
 
Witam na mojej n95 chyba działa.
Po ustawieniu innego odbiornika pisze brak prawidłowego sygnału gps
20-11-2008 15:36
Szukaj postów Cytuj
Offline
marianno
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 24-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #42
 
po co ja musze pisac pierwszego posta zeby moc cos sciagac?
24-11-2008 11:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
luki2604
Stopień: 1
*

Liczba postów: 27

Dołączył: 24-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #43
 
wszystko się zgadza- E66 nie ma nadajnika GPS. Ma jedynie odbiornik GPS Wink Swoją drogą, to ciekawe, że Wasze np. N95 maja nadajniki Smile I jak to działa? Wink
24-11-2008 20:10
Szukaj postów Cytuj
Offline
Slaff667
Stopień: 100
*

Liczba postów: 105

Dołączył: 13-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #44
 
nie mogę ściągnąć pliku ????wyskakuje jakiś błąd

Slaff667 -==N95==-
(667-nowy lepszy szybszy SZaTaN)
16-12-2008 10:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
Adek 22
Masive Upload
*

Liczba postów: 4,968

Dołączył: 21-10-2008

Reputacja: 1


Telefon: Nexus 5

Soft: v6.0

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 290
Post: #45
 
luki2604 normalnie dziala Tongue
16-12-2008 10:22
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS