Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake 3 Arena
Offline
Gothic348
Stopień: 1
*

Liczba postów: 13

Dołączył: 27-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N 95 8 GB

Soft: v 35.0.001
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #61
Re: Quake 3 Arena
DziekiSmile Nie zauwazyłem ;p ale i tak to samo sie dzieje;/
01-10-2010 14:44
Szukaj postów Cytuj
Offline
gogun
Stopień: 350
*

Liczba postów: 363

Dołączył: 22-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: n97

Soft: v 22.0.110

Znajomość symbiana: 8
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #62
Re: Quake 3 Arena
Gothic348 nie mecz sie bo i tak nie pojdzie. juz wyzej pisałem

[Obrazek: kamiton.png]
01-10-2010 23:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
MichuXD
Stopień: 1
*

Liczba postów: 10

Dołączył: 07-05-2011

Reputacja: 0


Telefon: E52

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #63
Re: Quake 3 Arena
Pójdzie na nokii E52??
07-05-2011 11:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
Sly
Super Moderator
*

Liczba postów: 2,388

Dołączył: 24-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Xiaomi RN2

Soft: Miui

Znajomość symbiana: 8
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 593
Post: #64
Re: Quake 3 Arena
Tak gra ruszy na e52

[Obrazek: sly180.gif]
HASŁO: sly180
Nie masz Chomika?? Kliknij
___________________________________________________
Aplikacja służąca do podpisywania aplikacji przy użyciu certyfikatu i klucza
___________________________________________________
Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: beztytuupvm.jpg] w prawym dolnym rogu mojego posta.
07-05-2011 12:42
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: MichuXD
Offline
Goffy
Super Moderator
*

Liczba postów: 924

Dołączył: 27-07-2009

Reputacja: 0


Telefon: HTC Touch Pro

Soft: WM 6.1

Znajomość symbiana: 3
Podziękował: 11

Otrzymał podziękowań: 50
Post: #65
Re: Quake 3 Arena
ruszyć ruszy, jednak nie ma mowy o przyjemności z gry Wink

SE xperia x8 -> cm7
NTT a72b -> 4.0.4 by Xoliper


"Po co mam używać szukajki, skoro mogę założyć nowy temat?"
07-05-2011 21:36
Szukaj postów Cytuj
Offline
MichuXD
Stopień: 1
*

Liczba postów: 10

Dołączył: 07-05-2011

Reputacja: 0


Telefon: E52

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #66
Re: Quake 3 Arena
dlaczego??? Proc 600Mhz i ponad 100Mb ramu
08-05-2011 21:25
Szukaj postów Cytuj
Offline
Goffy
Super Moderator
*

Liczba postów: 924

Dołączył: 27-07-2009

Reputacja: 0


Telefon: HTC Touch Pro

Soft: WM 6.1

Znajomość symbiana: 3
Podziękował: 11

Otrzymał podziękowań: 50
Post: #67
Re: Quake 3 Arena
a ile masz tego ramu wolnego?

poza tym q3 jest tylko na telefony z akceleratorem 3d - czyt. nokia e90 n95 8gb i n82

SE xperia x8 -> cm7
NTT a72b -> 4.0.4 by Xoliper


"Po co mam używać szukajki, skoro mogę założyć nowy temat?"
08-05-2011 22:06
Szukaj postów Cytuj
Offline
MichuXD
Stopień: 1
*

Liczba postów: 10

Dołączył: 07-05-2011

Reputacja: 0


Telefon: E52

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #68
Re: Quake 3 Arena
Nokia e52 MA akcelerator grafiki 3d.
09-05-2011 14:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
vrob3l26
Stopień: 500
*

Liczba postów: 565

Dołączył: 09-08-2010

Reputacja: 0


Telefon: NOKIA E52

Soft: 54.3 H@ck

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 130
Post: #69
Re: Quake 3 Arena
nie ma i Quake 3 nie bedzie dzialal Smile

Jeżeli pomogłem to kliknij na [Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQQdmjnWJh6KECSVjlC53u...J_MRMf77ch] w prawym dolnym rogu okna Tongue
09-05-2011 14:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
MichuXD
Stopień: 1
*

Liczba postów: 10

Dołączył: 07-05-2011

Reputacja: 0


Telefon: E52

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #70
Re: Quake 3 Arena
Jeśli by nie miała to bym nie uruchomił Quake'a 2 i śmiga pięknie (wiem że jest wersja na telefony bez akceleratora, ale mi chodzi o normalną wersję)
09-05-2011 14:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
vrob3l26
Stopień: 500
*

Liczba postów: 565

Dołączył: 09-08-2010

Reputacja: 0


Telefon: NOKIA E52

Soft: 54.3 H@ck

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 130
Post: #71
Re: Quake 3 Arena
no to jezeli twierdzisz ze ma to po co pytasz ja wiem ze nie ma Smile

Jeżeli pomogłem to kliknij na [Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQQdmjnWJh6KECSVjlC53u...J_MRMf77ch] w prawym dolnym rogu okna Tongue
09-05-2011 14:44
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #72
Re: Quake 3 Arena
e52 nie ma akceleratora grafiki, wersje która go wymaga uruchomisz ale gra ci się będzie zacinać, więc nie będzie żadnej satysfakcji z grania dlatego zainstaluj sobie wersję która nie wymaga akceleratora grafiki
09-05-2011 14:54
Szukaj postów Cytuj
Offline
MichuXD
Stopień: 1
*

Liczba postów: 10

Dołączył: 07-05-2011

Reputacja: 0


Telefon: E52

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #73
Re: Quake 3 Arena
Ale chodzi ci o quake 3, jest wersja bez akceleratora??
Bo Quake 2 mam normalną wersje i bez ścin chodzi.

PS: To że nokia e52 ma akcelerator dowiedziałem się z Zapytaj.pl
http://zapytaj.com.pl/Category/017,008/ ... acc3_.html
09-05-2011 15:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #74
Re: Quake 3 Arena
to że ktoś na zapytaj.com napisał że e52 ma akcelerator grafiki nie oznacza że go ma, poszukaj sobie wiarygodnego źródła lepiej
09-05-2011 15:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
karas35
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 19-12-2012

Reputacja: 0


Telefon: nokia c6-00

Soft: RM-612

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #75
Odp: Quake 3 Arena
wes odswiez linki bo nie dzialaja

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]
02-01-2013 17:20
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS