Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake 3 Arena
Offline
adek13016
Stopień: 450
*

Liczba postów: 470

Dołączył: 03-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n95 8gb

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 28
Post: #46
Re: Quake 3 Arena
chrisharris napisał(a):Możesz opisać trochę dokładniej ? Przypuszczam że nie masz plików gry ? albo masz inne PIPS lub złą instalke
pliki baseq niby są a instalka powinna być dobra bo jeszcze nie dawno w ta gre grałem.

TO JA Smile
30-08-2010 12:03
Szukaj postów Cytuj
Offline
gogun
Stopień: 350
*

Liczba postów: 363

Dołączył: 22-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: n97

Soft: v 22.0.110

Znajomość symbiana: 8
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #47
Re: Quake 3 Arena
na sofcie 35.0.001 w n 95 8gb ta gra nie chce sie uruchomic - na poprzednich softach dzialalo pieknie, jak narazie nigdzie nie znalazlem zadnej poprawki. jak by ktos znalazł pierwszy niech wrzuca.pls

[Obrazek: kamiton.png]
07-09-2010 14:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
chmiel90
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 07-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: nokia c5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #48
Re: Quake 3 Arena
Ciekawe czy poleci na nokii c5, wkoncu ma procek 600mHz i 128mb ramu
13-09-2010 16:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
Goffy
Super Moderator
*

Liczba postów: 924

Dołączył: 27-07-2009

Reputacja: 0


Telefon: HTC Touch Pro

Soft: WM 6.1

Znajomość symbiana: 3
Podziękował: 11

Otrzymał podziękowań: 50
Post: #49
Re: Quake 3 Arena
nie bedzie dzialac plynnie, watpie zeby wgl sie uruchomilo bez akceleratora 3d Wink

SE xperia x8 -> cm7
NTT a72b -> 4.0.4 by Xoliper


"Po co mam używać szukajki, skoro mogę założyć nowy temat?"
13-09-2010 17:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
LIL CEBULA
Stopień: 300
*

Liczba postów: 347

Dołączył: 20-12-2009

Reputacja: 1


Telefon: Xperia One

Znajomość symbiana: 4
Podziękował: 32

Otrzymał podziękowań: 32
Post: #50
Re: Quake 3 Arena
Witam tego Quake odpalimy tylko na 3 Nokiach N82 N95 8gb i E90

Telefon: Sony Ericsson Xperia X1i Silver
Rom:VENUS 2.6
HARDSPL:0.78 OliNex
RADIO ROM: 1.16.25.48
CHT CoOkie's Home Tab v2.0.0.0 + CHT Editor v2.0.0.0
OCT:576Mhz

[Obrazek: 29598.png]
13-09-2010 17:55
Szukaj postów Cytuj
Offline
BoosTone
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 26-09-2009

Reputacja: 0


Telefon: n95 8gb = n82
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #51
Re: Quake 3 Arena
Na n86 8mp pójdzie ?
18-09-2010 09:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #52
Re: Quake 3 Arena
Powinno.

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
18-09-2010 10:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
Goffy
Super Moderator
*

Liczba postów: 924

Dołączył: 27-07-2009

Reputacja: 0


Telefon: HTC Touch Pro

Soft: WM 6.1

Znajomość symbiana: 3
Podziękował: 11

Otrzymał podziękowań: 50
Post: #53
Re: Quake 3 Arena
Jackson watpie zeby ruszylo, n86 nie posiada akceleratora 3d Smile

SE xperia x8 -> cm7
NTT a72b -> 4.0.4 by Xoliper


"Po co mam używać szukajki, skoro mogę założyć nowy temat?"
18-09-2010 10:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
gogun
Stopień: 350
*

Liczba postów: 363

Dołączył: 22-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: n97

Soft: v 22.0.110

Znajomość symbiana: 8
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #54
Re: Quake 3 Arena
ta gra przeciez wymaga akceleratora 3d wiec jak moze ruszyc na telefonie ktory go nie posiada - ludzie czytajcie ze zrozumieniem.

[Obrazek: kamiton.png]
19-09-2010 11:29
Szukaj postów Cytuj
Offline
Gothic348
Stopień: 1
*

Liczba postów: 13

Dołączył: 27-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N 95 8 GB

Soft: v 35.0.001
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #55
Re: Quake 3 Arena
Ja mam ten sam problem co gogun ;/
01-10-2010 14:29
Szukaj postów Cytuj
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #56
Re: Quake 3 Arena
Chyba zle zainstalowales bo ja tak milem na n97 z q2
wrzociles folder na karte pamieci?

][Obrazek: 32177.gif]
01-10-2010 14:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
Gothic348
Stopień: 1
*

Liczba postów: 13

Dołączył: 27-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N 95 8 GB

Soft: v 35.0.001
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #57
Re: Quake 3 Arena
Tak, zainstalowałem na karcie
01-10-2010 14:33
Szukaj postów Cytuj
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #58
Re: Quake 3 Arena
a restartowales telefonj?

chyba trze miec jescze nokia pips zainstakowane

][Obrazek: 32177.gif]
01-10-2010 14:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
Gothic348
Stopień: 1
*

Liczba postów: 13

Dołączył: 27-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N 95 8 GB

Soft: v 35.0.001
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #59
Re: Quake 3 Arena
malutki688 napisał(a):a restartowales telefonj?

chyba trze miec jescze nokia pips zainstakowane

zresetowałem telefon i dalej to samo ;/
nie wiem czy mam zainstalowane pips nawet nie wiem co to jest Tongue
z kąd mozna to wziasc ?
01-10-2010 14:39
Szukaj postów Cytuj
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #60
Re: Quake 3 Arena
http://www.megaupload.com/?d=764KM4BC

na samym poczotku to jest Tongue
w pierwszym poscie bylo Big Grin

][Obrazek: 32177.gif]
01-10-2010 14:42
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: Gothic348


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS