Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake 3 Arena
Offline
bombermanent
Stopień: 1
*

Liczba postów: 9

Dołączył: 26-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N95 8GB

Soft: 35.0.001 hack
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #31
Re: Quake 3 Arena
wszystko zrobiłem wg instrukcji gra zainstalowała się poprawie a pomimo to nie chce działać nie da się jej w ogóle włączyć... co to morze być ??

[Obrazek: Clipboard01.jpg]
04-12-2009 19:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
ol12
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 30-12-2009

Reputacja: 0


Telefon: Noika N85

Soft: OS9.3 FP2 S60V3
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #32
Re: Quake 3 Arena
Witam all mam pewien problem bo nie moge ściągnąć plików z linku który jest z megaupload?? może da ktoś inną wstawke na 4shared np.?? prosze!!! 8)
30-12-2009 20:08
Szukaj postów Cytuj
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 & V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #33
Re: Quake 3 Arena
Ludzie jakis CD Key wyskoczyl co wpisac?! Sad

Juz dalem rade Smile poprostu Key potrzebny jak cos ten pasuje... TSBH-7CCG-DPWP-B2LT

Nie no musze przyznac oczy fakt jak 5zlBig Grin jak zobaczylem na n82... chcialem zapytac czy mozliwosc by byla jakos na N97 na pelnej klawiaturze to bylaby gra ale czy to pojdzie? oczywiscie sprawdze jak cos bede wiedzial napisze... Smile

Wracajac do pierwszej strony z instrukcja widzac napis 70MB sam sobie odpowiedzialem ale co prawda gra odpalila ale ciecie straszne :/ wiec nie ma co podchodzic do gry a szkoda bo juz mialem nadzieje Smile

Nic nie dzieje sie bez przyczyny...
01-02-2010 11:27
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dandelos
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 24-01-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E52

Soft: S60v3
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #34
Re: Quake 3 Arena
u mnie ten key nie działa.
U mnie gra się wyłącza jak kliknę fight po wyborze trudności. Potem pisze falid connection to server (jakoś tak) i się wyłącza... co jest?
02-02-2010 21:44
Szukaj postów Cytuj
Offline
Skorsikos
Stopień: 1
*

Liczba postów: 17

Dołączył: 04-04-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N97 mini

Soft: S60v5 hack
Podziękował: 9

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #35
Re: Quake 3 Arena
Pięknie Ci dziękuje Za Gierkę + Dla ciebie . U mnie działa bez problemu A wGl to masz N95?
03-06-2010 02:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
Skabol_87
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 13-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: n82

Soft: v31.0.016
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #36
Re: Quake 3 Arena
witam skopiowalem plik pak do follderu beseq2 a co z pozostalymi 2 plikami??
I skad wziasc instalke quaka 3??
21-07-2010 21:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #37
Re: Quake 3 Arena
Pobierz wszystkie plik z 1 postu oprócz tego dla omni i znajdziesz instalke

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
21-07-2010 23:21
Szukaj postów Cytuj
Offline
bartekzbartek
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 12-08-2010

Reputacja: 0


Telefon: samsung innov8

Soft: niewiem
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #38
Re: Quake 3 Arena
można na inny serwer tą paczkę z plikami pak. PIPS Shy
27-08-2010 17:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
ghost1216
Stopień: 1
*

Liczba postów: 38

Dołączył: 17-08-2010

Reputacja: 0


Telefon: E52

Soft: s60v3
Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #39
Re: Quake 3 Arena
A nie pójdzie na E52 quake 3 chociaż no fpu
28-08-2010 12:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
chrisharris
Stopień: 450
*

Liczba postów: 480

Dołączył: 30-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: i9100

Soft: RR 3.1.2

Znajomość symbiana: 2
Podziękował: 12

Otrzymał podziękowań: 61
Post: #40
Re: Quake 3 Arena
raczej nie pójdzie bo niewiem skąd weźmiesz 70mb ramu, za to quake II dziala idealnie(tylko 30-35mb zabiera)

[Obrazek: 28986.jpg]
6150>>>3410>>>6230i>>>k700i>>>N-gage classic>>>k800i>>>w580i>>>e51>>>e52>>>5800 Xprees Music>>>n95>>>gt540>>> i9000
28-08-2010 15:02
Szukaj postów Cytuj
Offline
bartekzbartek
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 12-08-2010

Reputacja: 0


Telefon: samsung innov8

Soft: niewiem
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #41
Re: Quake 3 Arena
można na inny serwer tą paczkę z plikami pak. PIPS
28-08-2010 15:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #42
Re: Quake 3 Arena
Prosby o re up piszemy do autora na pw!!!

][Obrazek: 32177.gif]
28-08-2010 16:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #43
Re: Quake 3 Arena
Przecież linki działają! Wątpię aby ktoś powtórnie wrzucał 450 mb jak na inny serwer jak megaupload działa

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
28-08-2010 17:48
Szukaj postów Cytuj
Offline
adek13016
Stopień: 450
*

Liczba postów: 470

Dołączył: 03-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n95 8gb

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 28
Post: #44
Re: Quake 3 Arena
Mam taki mały problem a mianowicie kiedy wchodzę np do quake 3 lub 2 to wcale nie chce się uruchomić a przedtem wszystko pięknie działało. Sad

TO JA Smile
28-08-2010 17:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
chrisharris
Stopień: 450
*

Liczba postów: 480

Dołączył: 30-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: i9100

Soft: RR 3.1.2

Znajomość symbiana: 2
Podziękował: 12

Otrzymał podziękowań: 61
Post: #45
Re: Quake 3 Arena
Możesz opisać trochę dokładniej ? Przypuszczam że nie masz plików gry ? albo masz inne PIPS lub złą instalke

[Obrazek: 28986.jpg]
6150>>>3410>>>6230i>>>k700i>>>N-gage classic>>>k800i>>>w580i>>>e51>>>e52>>>5800 Xprees Music>>>n95>>>gt540>>> i9000
28-08-2010 19:17
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS