Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake 3 Arena
Offline
sola1992
Stopień: 1
*

Liczba postów: 21

Dołączył: 17-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #16
 
A na zwyklej n95 zaburzy ta giera bez przyciny?
16-12-2008 21:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #17
 
wogule nie ruszy bo ta gra potrzebuje ok.70 MB a zwykła n95 tyle nie ma.
16-12-2008 22:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #18
 
może spróbowac chociasz powie co sie dzieje jak jest mała ilośc ramu i chce odpalic gre Smile jak dla mnie było by to ciekawe i przestrzegło by innych uzytkowników
BTW
Sam sobie na pytanie odpowie Tongue

[Obrazek: obraz.png]
16-12-2008 22:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
Herbb
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 02-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #19
 
Załańcza się na 5320XM, ale strasznie się tnie nawet na minimalnych wymaganiach.
18-12-2008 17:28
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #20
 
juz to pisales po co znowu? Następynym razem będzie warn.,..

[Obrazek: obraz.png]
18-12-2008 17:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
Kondiiii
Stopień: 50
*

Liczba postów: 78

Dołączył: 13-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: GT-i9100

Soft: 4.0.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #21
 
omg...po zainstalowaniu oczy mialem jak 5zl xD quake 2 juz bylo super a 3 to juz respekt ,czasami nawet gram w to na PC Big Grin ciekawe czy bedzie Unreal Tournament ? :dribble:
18-12-2008 18:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
nightmaster
Stopień: 400
*

Liczba postów: 421

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: M Milestone

Soft: FroYo 2.2.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #22
 
orientuje się ktoś może czy na e66 ruszy Q3??

[Obrazek: 5514.png]

----------------------------------------------------
Sprzedam nokie 7610, 6670, N80, N95-1.
----------------------------------------------------

żyj chwilą bo to może być Twoja ostatnia chwila...
21-09-2009 15:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
nightmaster
Stopień: 400
*

Liczba postów: 421

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: M Milestone

Soft: FroYo 2.2.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #23
 
wiem że gra ma spore wymagania, dlatego pytam, E66 ma niezły sprzęt pod maską i zastanawiam się czy ruszy... nie mam możliwości testowania, ponieważ dopiero zastanawiam się nad tym modelem... coprawda ma go siostra i sobie go chwali ale mieszkamy w odległości 250km

[Obrazek: 5514.png]

----------------------------------------------------
Sprzedam nokie 7610, 6670, N80, N95-1.
----------------------------------------------------

żyj chwilą bo to może być Twoja ostatnia chwila...
21-09-2009 17:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
Barterox
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 10-09-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #24
 
Mam pytanie czy da rade ustawić w opcjach czy sie da grać na tych klawiszach od odt.muzycznego?
21-09-2009 19:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
nightmaster
Stopień: 400
*

Liczba postów: 421

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: M Milestone

Soft: FroYo 2.2.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #25
 
jest aplikacja MagicKey, zmienia definicję klawiszy, wtedy będziesz mógł grać na multimedialnych

[Obrazek: 5514.png]

----------------------------------------------------
Sprzedam nokie 7610, 6670, N80, N95-1.
----------------------------------------------------

żyj chwilą bo to może być Twoja ostatnia chwila...
22-09-2009 10:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
metis
Stopień: 1
*

Liczba postów: 10

Dołączył: 13-09-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #26
 
Witam. Mam problem ściąłem plik basq3 i wypakowuje go a tu : " BŁAD CRC i cos tam dalej.... " Dajcie jakiś inny link żeby pobrać go. Shy
02-10-2009 19:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
marcin36365
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 27-10-2009

Reputacja: 0


Telefon: n82
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #27
Re: Quake 3 Arena
Witam jestem tu nowy, pobrałem grę zainstalowałem i niby wszystko śmiga tylko strzelać nie mogę Big Grin. Czy ktoś miał taki problem ? Wszedłem w ustawienia tam jest myszka jednak użyć jej nie mogę Tongue żeby zmienić klawisz czy coś. Z góry dzięki

Pozdrawiam
29-10-2009 20:27
Szukaj postów Cytuj
Offline
nightmaster
Stopień: 400
*

Liczba postów: 421

Dołączył: 29-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: M Milestone

Soft: FroYo 2.2.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #28
Re: Quake 3 Arena
poruszasz się klawiszami lewo-prawo po menu, tylko nie ustawiaj sobie strzelania na center bo się lipnie wtedy graWink

[Obrazek: 5514.png]

----------------------------------------------------
Sprzedam nokie 7610, 6670, N80, N95-1.
----------------------------------------------------

żyj chwilą bo to może być Twoja ostatnia chwila...
30-10-2009 12:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
mahi16
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 01-12-2009

Reputacja: 0


Telefon: n86
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #29
Re: Quake 3 Arena
a pójdzie na N86 ? ma chyba dość ramu?;]
01-12-2009 17:32
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #30
Re: Quake 3 Arena
mahi16 na n86 powinno ruszyć ale może przycinać
01-12-2009 17:35
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS