Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake 3 Arena
Offline
CynA44
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 17-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #1
Quake 3 Arena
Quake 3 Arena 1.00

Gra działa tylko na telefonach Nokii N95 8GB , N82 i E90
Do uruchomienia tej gry potrzebne jest ok 70mb ramu.


Instrukcja :
1. Stwórzcie folder na karcie pamięci E: o nazwie quake3 a wnim jeszcze jeden folder o nazwie baseq3
2. skopiować plik pak. do folderu baseq3
3. zainstalować PIPS( jeśli już macie to nietrzeba )
4. zainstalować Quake 3

Instalka Quake 3 dla N95 8Gb, N82 i E90
Kod:
http://www.4shared.com/file/74087865/2af4deb6/q3a_v100_armv6_fpu_hwa.html

Zamieszczam też instalkę dla Samsunga INNOV 8
Kod:
http://www.4shared.com/file/74161616/a72506d9/q3a_v100_armv6_nofpu_hwa.html

A tutaj paczka z plikami pak. PIPS
[hide]http://www.megaupload.com/?d=764KM4BC[/hide]



[Obrazek: 68812b97e1d8407e.jpg][Obrazek: e8e2992b2be1cecd.jpg]


Na mojej N95 8GB śmiga aż miło..
02-12-2008 13:31
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: Skorsikos, Enzo12, kbuxiak, krzyh999
Offline
koksiej
Stopień: 1
*

Liczba postów: 27

Dołączył: 18-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #2
 
ej a moze by na n73 by dzialalo?? :lookdown:
02-12-2008 15:00
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #3
 
koksiej, umiesz czytać? Autor napisał na czym pójdzie. Jest też napisane, że gra wymaga 70MB ramu. Czyli nie bardzo.

Don't waste your time, or time will waste you...
02-12-2008 15:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #4
 
Cytat:ej a moze by na n73 by dzialalo??
Cytat:Gra działa tylko na telefonach Nokii N95 8GB , N82 i E90
Do uruchomienia tej gry potrzebne jest ok 70mb ramu.

Po 1 nie wiem skąd ty te 70 mb w nokii n73 weźmiesz.
po 2 pisze wyraźnie że działa tylko na tych 3 nokiach.
02-12-2008 15:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
bartekm85
Stopień: 50
*

Liczba postów: 77

Dołączył: 07-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
Nie spodziewałem sie że Q3A zawita na telefony. W zasadzie takie gry to ciekawostka, bo do grania raczej sie nie nadają przez niewygodne sterowanie. Ale fajnie sie pochwalić przed kumplem: patrz mam Q3 w telefonieTongue

[Obrazek: 26424.png][Obrazek: 26493.png]

http://beem85.mybrute.com
03-12-2008 01:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
sirius1606
Stopień: 1
*

Liczba postów: 14

Dołączył: 24-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
 
Trzy razy sciagnalem quake III i zaden nie dziala.. Moglby ktos dac linka do tych plikow z baseq3? Albo chociaz powiedziec ktora wersje sciagnac?
03-12-2008 22:15
Szukaj postów Cytuj
Offline
pestus588
Stopień: 1
*

Liczba postów: 49

Dołączył: 22-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
jak to sciagnac z tej strony? trzeba sie zarejestrowac?
03-12-2008 23:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
robgrab
Stopień: 1
*

Liczba postów: 29

Dołączył: 13-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #8
 
"Nie spodziewałem sie że Q3A zawita na telefony. W zasadzie takie gry to ciekawostka, bo do grania raczej sie nie nadają przez niewygodne sterowanie. Ale fajnie sie pochwalić przed kumplem: patrz mam Q3 w telefonieTongue"
Nadają sie do grania,bo np n82,n95 8gb ma wyjscie na tv a w pakiecie z q3 jest programik ktory pozwala na sterowanie gierka za pomoca myszki i klawiatury na bt wiec jesli masz je to sterowanie dokladnie takie samo jak na kompie jest
04-12-2008 09:54
Szukaj postów Cytuj
Offline
artur7
Stopień: 50
*

Liczba postów: 53

Dołączył: 14-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
Mam pytanie : jak włączyć menu gry na pełnym ekranie? Gra owszem działa, ale z menu nic się nie da odczytać (jest na pół ekranu)
06-12-2008 15:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamilozo
Stopień: 100
*

Liczba postów: 116

Dołączył: 01-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #10
 
odpaliles to na n95-1 ? Smile
06-12-2008 16:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
artur7
Stopień: 50
*

Liczba postów: 53

Dołączył: 14-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
Na N82
06-12-2008 16:41
Szukaj postów Cytuj
Offline
CynA44
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 17-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #12
 
Na mojej N95 8 GB działa normalnie a uruchomiłeś grę w trybie Landscape?
06-12-2008 20:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
artur7
Stopień: 50
*

Liczba postów: 53

Dołączył: 14-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
A jak przełączyć się w landscape bez tego obracania z czujnikiem ruchu? Jestem dość słabo obeznany w Symbianie.
06-12-2008 20:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
Adek 22
Masive Upload
*

Liczba postów: 4,968

Dołączył: 21-10-2008

Reputacja: 1


Telefon: Nexus 5

Soft: v6.0

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 290
Post: #14
 
Nie ma w opcjach wyboru Landscape wiec ratuje cie tylko Aplikacja :lookdown:
11-12-2008 15:36
Szukaj postów Cytuj
Offline
Herbb
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 02-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
 
Gra jescze "odpala" na 5320XM, ale się tnie jak diabli.
16-12-2008 09:38
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS