Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quick Hack Kit Beta - Nowa metoda zlamania systemu.
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #46
 
Niestety nie... Ale można spróbować, nic nie kosztuje. Ale wątpie żeby poszło Ci...
10-12-2008 17:45
WWW Szukaj postów
Offline
MrWaszek
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 07-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #47
 
<--A na sofcie z podpisu

Imię: Piotrek
Gadu-gadu: 236329
E-mail: MrWaszek @ interia.pl
Strona WWW: sisx.pl
[scroll][size=8][you], jeśli kradniesz linki innych może to się odwrucić w drugą stronę , jeśli nie wiesz czy masz symbiana znaczy że go nie masz !
[/scroll]
10-12-2008 18:26
WWW Szukaj postów
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #48
 
Pójdzie. Zresztą... Kilka postów wyżej kolega napisał, że odpalił na tym sofcie >.<! Czytajcie! A nie spamujecie.
10-12-2008 18:47
WWW Szukaj postów
Offline
yoco
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 12-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #49
 
Co mam wybrac dla N80 v 4.0632.0.38 RM92?? prosze o szybka odpowiedz.
13-12-2008 14:20
Szukaj postów
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #50
 
InstallServer 9.1, CapsOff Driver 9.1.
13-12-2008 14:26
WWW Szukaj postów
Offline
yoco
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 12-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #51
 
Jakos u mnie nie dziala Sad patrze przez x-plore i nie moge otworzyc folderu private i przy wszystkich instalkach mam "plik uszkodzony" Sad(( kolejny hard format Sad(
13-12-2008 15:35
Szukaj postów
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #52
 
A zrobiles tak jak w instrukcji? Po restarcie telefonu odpaliles SECMANA i kliknoles Turn Plat. Security OFF i po tym wchodizles w private?
13-12-2008 16:03
WWW Szukaj postów
Offline
sportingg
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 14-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #53
 
Witam mam n 95 jak dam *#0000# wyskakuje mi to (06.01 lub 1)
to znaczy ze mam taki soft nie (06.3) zawsze instaluje aplikacje z takim oznaczeniem i mi wchodza
Bede próbował l to wgrac ciekawe czy sie uda .
Panowie nie rozumie tylko tego
Zaznaczamy odpowiednie dla naszego telefony skad to mam wiedziec

InstallServer (odpowiedni dla naszego telefonu)
CapsOffDriver (odpowiedni dla naszego telefonu)
14-12-2008 10:10
Szukaj postów
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #54
 
Nokia N95 ma Symbiana 9.2. Więc zaznacz InstallServer 9.2, CapsOff Driver 9.2.
14-12-2008 11:23
WWW Szukaj postów
Offline
remikulus
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 14-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #55
 
mam nadzieje ze bedzie smigac - jestem nowy na forum ;] jak zrobie wszystko i bedzie smigac to piwko stawiam ;]
14-12-2008 21:01
Szukaj postów
Offline
pestus588
Stopień: 1
*

Liczba postów: 49

Dołączył: 22-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #56
 
nareszcie,po kilku miesiącach udało się ,dwie minuty i jest ok.wielkie dzięki!!!
14-12-2008 21:09
Szukaj postów
Offline
remikulus
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 14-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #57
 
działa Big Grin dzieki Big Grin
14-12-2008 21:38
Szukaj postów
Offline
sportingg
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 14-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #58
 
OK. Wgrałem to ale jak sprawdzić czy jest złamany
14-12-2008 21:53
Szukaj postów
Offline
kamilozo
Stopień: 100
*

Liczba postów: 116

Dołączył: 01-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #59
 
jak wylaczysz caps'y to sprawdz jakims programem np. x-plore czy masz dostep do folderu "private" Smile
14-12-2008 23:24
Szukaj postów
Offline
sportingg
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 14-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #60
 
Tak mam dostep do private .
Ale chce zainstalowac aplikacjie nokmote i wyskakuje mi ograniczenie przez certyfikat .Jak zainstalowac ten program
15-12-2008 00:36
Szukaj postów


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS