Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quick Hack Kit Beta - Nowa metoda zlamania systemu.
Offline
zinman
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 18-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #31
 
Na mojej n73 działa!! dzieki
06-12-2008 19:16
Szukaj postów
Offline
svoboda
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 28-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #32
 
Na E65 z nowym softem 4.0633.74.00 nie działa... Ani Drakkarious, ani to, ani TRK, ani nic innego Sad
06-12-2008 21:10
Szukaj postów
Offline
bartass127
Stopień: 150
*

Liczba postów: 154

Dołączył: 20-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Htc Hd2

Soft: v.5.8.0 PLK

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #33
 
da rade na nokia 6120 c ??
06-12-2008 21:38
Szukaj postów
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #34
 
SPRÓBUJ!!
06-12-2008 22:07
WWW Szukaj postów
Offline
morfeus1973
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 22-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #35
 
na nokia 6120c v06.01 nie idzie / jest jakiś sposób na to?
downgrade nie wchodzi w gre
07-12-2008 17:54
Szukaj postów
Offline
bazaaa
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 07-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #36
 
Witam. Tydzień temu kupiłem nokie e51. żaden ze sposobów opisanych na forum nie działa Sad Quick Hack Kit Beta, aplikacja TRK, X-Plore nic nie mogę wrzucić do telefonu. pojawia się komunikat: błąd certyfikatu skontaktuj się coś tam. zmiana daty nie pomogła... różne wersje X-Plore'a też nie pomogły. ma ktoś jakiś pomysł?
07-12-2008 19:54
Szukaj postów
Offline
Neo1231
Stopień: 150
*

Liczba postów: 198

Dołączył: 05-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia X6 32GB

Soft: 30.0.003 Hacked
Podziękował: 13

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #37
 
Też mam nokie 6120c i nie da sie nawet nie próbujcie można nieźle w fonie pomieszać. Nie róbcie też downgrade!! Nawet komis może nie pomoc. Miałem tak robione potem biały ekran i klapa przy Net 10mb/s softa ściągalo w komisie godzine i nic nie dało dopiero wymiana pamięci około 40zł. Nokia nie wstawała nawet jej zewnętrzne zasilanie nie obudziło. Była pusta bez niczego.
08-12-2008 12:12
Szukaj postów
Offline
mmz
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 08-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #38
 
1. Czy pójdzie na E51 220.34.37?
2. Jaką ma E.51 wer. Symbiana 9.1 czy 9.2?
3. Czy po resecie *#7370# wróci wszytko do normy tzn. telefon jak z pudełeczka od operatora Smile?
4. Czy ktoś sprawdzał, czy program do łamania systemu nie jest z wirusami lub trojanami?
08-12-2008 14:09
Szukaj postów
Offline
vanepafi
Stopień: 500
*

Liczba postów: 641

Dołączył: 16-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #39
 
na s60v3 nie ma wirusów Wink
po formacie wszystko wróci do normy
08-12-2008 15:05
WWW Szukaj postów
Guest
Unregistered

 
Post: #40
 
A jak na E50???
08-12-2008 18:11
Offline
rafal120fd
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 23-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #41
 
n82
08-12-2008 19:16
Szukaj postów
Offline
jdos
Stopień: 100
*

Liczba postów: 140

Dołączył: 03-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #42
 
u mnie na N73 ME działa, dzięki za sposób
08-12-2008 21:26
Szukaj postów
Offline
krychol83
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 10-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #43
 
odpowiadam by sprawdzic czy na e-51 dziala
10-12-2008 01:40
Szukaj postów
Offline
Adek 22
Masive Upload
*

Liczba postów: 4,968

Dołączył: 21-10-2008

Reputacja: 1


Telefon: Nexus 5

Soft: v6.0

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 290
Post: #44
 
Na n95 8GB v20.0.016 dziala Tongue
10-12-2008 02:11
Szukaj postów
Offline
kelvins
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 02-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #45
Nowa metoda
Mam pytanko a czy pójdzie tą metodą shakować N95 z najnowszym softem czyli 31.0.014????????? proszę o w miarę szybką odpowiedz
10-12-2008 17:42
Szukaj postów


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS