Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quick Hack Kit Beta - Nowa metoda zlamania systemu.
Offline
miskov17
Stopień: 1
*

Liczba postów: 35

Dołączył: 29-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #16
 
Musisz zaznaczyć pliki z dopiskiem "9.1" :]


BTW...E71 (100.07.76) bez problemu złamana Smile
02-12-2008 18:42
WWW Szukaj postów
Offline
jdos
Stopień: 100
*

Liczba postów: 140

Dołączył: 03-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #17
 
Witam wszystkich!

nie długo stanę się posiadaczem N73 i trochę się martwię o co chodzi z tym łamaniem symbiana, mój poprzedni tel to N70 i normalnie wszystko mogłem sobie wgrywać i nie wiem jak będzie teraz z N73

czy łamaniem symbiana można jakoś uszkodzić tel ??
03-12-2008 21:10
Szukaj postów
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #18
 
Nie! Teoretycznie. Jezeli cos sie stanie to hard format pomoze.
04-12-2008 09:18
WWW Szukaj postów
Offline
seba1990
Stopień: 1
*

Liczba postów: 9

Dołączył: 14-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #19
 
u mnie jak zainstalowałem ten program to nic nie moze sie zainstalowac czy jak zrobie powrót do ustawien fabrycznych to cos pomoze???????????

[ Dodano: 2008-12-04, 19:46 ]
a jak zrobic format pamieci telefonu???

seba
04-12-2008 20:39
WWW Szukaj postów
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #20
 
F.A.Q!! *#7370# (Domyślny kod: 12345)
04-12-2008 20:56
WWW Szukaj postów
Offline
seba1990
Stopień: 1
*

Liczba postów: 9

Dołączył: 14-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #21
 
dzieki uratowałes mi telefon..

seba
04-12-2008 21:10
WWW Szukaj postów
Offline
harry781
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 05-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #22
 
A czy ktos sprawdzal ten sposób na N95-1 ?
05-12-2008 01:17
Szukaj postów
Offline
Vallhalen
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 19-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #23
 
Śmiga na N81! Sprawdziłem przez pare dni i gitara Smile
05-12-2008 08:14
Szukaj postów
Offline
adam28k
Stopień: 1
*

Liczba postów: 15

Dołączył: 12-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #24
 
Zainstalowałem to w mojej N81 soft V11.0.045 i dalej wywala mi "błąd certyfikatu"
Dodam,że przy instalacji nic nie mogłem zaznaczyć była tylko opcja ok i anuluj.
05-12-2008 16:30
Szukaj postów
Offline
morfeus1973
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 22-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #25
 
zaktualizowałem 6120c do najaktualniejszego-pójdzie?
05-12-2008 17:55
Szukaj postów
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #26
 
Spróbuj... Ale wydaje mi się, że na najnowszym sofcie nie pójdzie.
Kilka postów UP. Tak, pójdzie na N95-1.
05-12-2008 17:57
WWW Szukaj postów
Offline
storm
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 05-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #27
 
sprawdzal ktos czy ta metoda dzaal na noki E66 z najnowszym softem?????????


pozdr storm Smile
05-12-2008 20:57
Szukaj postów
Offline
vanepafi
Stopień: 500
*

Liczba postów: 641

Dołączył: 16-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #28
 
sprawdź i napisz Smile sam jestem ciekawy bo zastanawiam się nad kupnem nowego fona Big Grin Smile
05-12-2008 21:00
WWW Szukaj postów
Offline
svoboda
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 28-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #29
 
po co ktoś robi rzeczy typu "aby uzyskać link odpowiedz w temacie"??
Nie wiem po co, ale odpowiadam w temacie, żeby zobaczyć, czy ta metoda da radę w E65 v 4.0633.74.00. Dam znać co wyszło...
05-12-2008 21:40
Szukaj postów
Offline
storm
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 05-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #30
 
Hmmm na e66 z najnowszym softem nie dziala cos tzn wszystko idzie ok tylko ze jak probuje zainstalowac SecMan to wyskakuje okenko ze kliknij ok to zacznie sie instalacja i dupa nic sie nie dzieje hmmm ????


pozdrawiam storm Smile
05-12-2008 23:17
Szukaj postów


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS