Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolen in 60 seconds
Offline
Metik
Stopień: 150
*

Liczba postów: 191

Dołączył: 12-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: N73 Haked
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
Stolen in 60 seconds
Stolen in 60 seconds

Gra jest bardzo interesująca. Chciałeś zaplanować idealne włamanie? Teraz masz szanse dokonać tego zupełnie bezpiecznie na swoim telefonie komórkowym. Stolen in 60 seconds to gra, w której, musisz wziąć wiele okoliczności pod uwagę, aby dokonać zbrodni doskonałej. Wiele profesjonalnych narzędzi używanych przez przestępców oraz duża ilość misji to niekwestionowane atuty tej gry. Stajemy się bossem bandy złodziei. Wydajemy rozkazy swoim podwładnym a sami zabieramy wartościowsze rzeczy z obiektów naszego napadu. Super grai na dodatek po POLSKU! W paczce jest key gen wystarczy normalnie wprowadzić kod.DZAIŁA NA 100%
[Obrazek: g0390450xunlimitedjpgpq9.jpg]

[hide]
Kod:
http://www.4shared.com/get/58510915/21f88434/Stolen_In_60_Seconds.html
[/hide]
12-11-2008 10:29
Szukaj postów Cytuj
Offline
zbigz
Stopień: 1
*

Liczba postów: 16

Dołączył: 25-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
nic nie mówie ale by się przydał działający kaygen
12-11-2008 13:56
Szukaj postów Cytuj
Offline
kris58
Stopień: 50
*

Liczba postów: 94

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
 
mi tam działa,musisz wpisać te czerwone cyfry z om w keygena na kompie i będzie git Smile

[you] polecam:
temat:
http://sisx.pl/topics17/new-gold-vt2047.htm
film:
http://sisx.pl/topics32/po-prostu-walcz ... vt3016.htm
ZOBACZ!!!
http://pl.youtube.com/watch?v=Gx6Xmr4lpHU
12-11-2008 14:55
Szukaj postów Cytuj
Offline
zbigz
Stopień: 1
*

Liczba postów: 16

Dołączył: 25-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
tak... tylko nie mogę pliku exe odpalić i w tym sęk

wygeneruje mi ktoś kod aktywacyjny do 35419302667606-9
będę z góry wdzięczny = piwko
12-11-2008 16:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
Grzenio502
Stopień: 100
*

Liczba postów: 130

Dołączył: 07-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82 + 8GB hack

Soft: 31.0.016

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #5
 
zbigz spróbuj ten klucz 49326 pozdrawiam
12-11-2008 17:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
zbigz
Stopień: 1
*

Liczba postów: 16

Dołączył: 25-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
 
dzięki ... gierka zarejestrowana Smile
12-11-2008 22:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
t0mi89
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
waznosc certyfikatu wygasła ;/ o co kaman ;/
13-11-2008 08:41
Szukaj postów Cytuj
Offline
wesoly87dg
Stopień: 1
*

Liczba postów: 16

Dołączył: 10-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #8
 
musisz shakowac fona...
13-11-2008 11:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
kris58
Stopień: 50
*

Liczba postów: 94

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
cofnij datę o rok albo podpisz uniwersalnym certyfikatem

[you] polecam:
temat:
http://sisx.pl/topics17/new-gold-vt2047.htm
film:
http://sisx.pl/topics32/po-prostu-walcz ... vt3016.htm
ZOBACZ!!!
http://pl.youtube.com/watch?v=Gx6Xmr4lpHU
13-11-2008 12:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
vip_kotek
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 11-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #10
 
Grzenio502 a możesz mi również za piwko wygenerować kod?
357580005441925-8
tak mi sie spodobała ta gra a plansze juz sie skonczyly Sad
z góry dzięki
13-11-2008 20:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
G@jowy
Stopień: 1
*

Liczba postów: 24

Dołączył: 24-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
Cytat:prosze o wygenerowanie kodu 35956901082305-5

17558

dla tych ktorzy nie potrafia odpalic programu, sprobojcie kliknac prawym na .exe > wlasciwosci> kompatybilnosc> zaznaczyc haczyk przy pierwszej opcji i ustawic na jakis windows 2000 albo cus.. powinno dzialac.
30-11-2008 22:27
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
kropek1980
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 28-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
 
przepraszam maly blad w przepisywaniu nr :brick: prosze o jeszcze jedno wygenerowanie i sorki za problem :bye:
35956901082309-5
30-11-2008 22:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
G@jowy
Stopień: 1
*

Liczba postów: 24

Dołączył: 24-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
41086

p.s. kropek z ciekawosci, sam robiles update czy oddawales telefon do serwisu?
Widze ze update byl 2 razy robiony
19 May 2008 11:16:02
11 Aug 2008 02:12:14

oki juz sie dowiedzialem Wink pozdrawiam
30-11-2008 22:32
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
kropek1980
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 28-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #14
 
samemu to nic trudnego Wink poszukalem na forum co i jak trzeba zrobic sciagnalem ze strony nokii programik i na naladowanej kom wsio zrobilem krok po kroku jak pisalo w programie. tyle ze tracisz wszystkie dane z koma wiec jakis zapis kontaktow itd itd najlepiej na kompie jak najbardziej Wink
30-11-2008 22:36
Szukaj postów Cytuj
Offline
G@jowy
Stopień: 1
*

Liczba postów: 24

Dołączył: 24-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
 
hehe nie o to mi chodzilo, ale juz ok Wink jak zrobic update wiem Smile
30-11-2008 22:45
WWW Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS