Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
N73 radio
Offline
dembioza
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 06-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
N73 radio
mam nokie z angli tam radio gralo a w polsce nie dziala czemu moze ktos moze mi pomoc??
06-11-2008 21:05
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #2
 
Wgraj nowego softa lub zrob formt telefonu. Btw. Menu czy po ANGL lub PL nie ma nic do tego. Up... Zainwestuj w slownik Smile.
07-11-2008 19:17
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
dembioza
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 06-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
 
jak format robilem juz kilka razy przez nsu i nic
08-11-2008 12:16
Szukaj postów Cytuj
Offline
berlejbej
Stopień: 50
*

Liczba postów: 66

Dołączył: 15-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
Spróbuj zmienić ProductCode na jakiś z polski i wgrać soft'a nowego. Dziwna sprawa w sumie Wink

PIWO or POMÓGŁ, make your choice...[Obrazek: 498612525.png]
22-11-2008 16:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #5
 
A podpinasz słuchawki z demodulatorem?

[Obrazek: obraz.png]
22-11-2008 23:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
dembioza
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 06-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
 
a co to jest demulator? robilem juz product code i nic
27-11-2008 19:43
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #7
 
słuzy to przetwarzania fal FM jakie odbierasz na dzwiek czy jakoś tak to tak ogólnie napisalem Tongue

[Obrazek: obraz.png]
27-11-2008 20:00
Szukaj postów Cytuj
Offline
dembioza
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 06-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
a skad to wziasc??
29-11-2008 01:25
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #9
 
jeżeli masz oryginalne słuchawki do N73 na 100% mają go w sobie. Generalnie demodulator znajduje się tam gdzie masz "pilota"

[Obrazek: obraz.png]
29-11-2008 08:00
Szukaj postów Cytuj
Offline
dembioza
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 06-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #10
 
no wiesz mam nawet dwie pary oryginalne i bo jedne znalazlem nad morzem i chodza niewiem co z tym razem teraz z ciekawosci softu updatowalem i nic ;/
01-12-2008 21:33
Szukaj postów Cytuj
Offline
Mavciooo
Stopień: 400
*

Liczba postów: 431

Dołączył: 05-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E71

Soft: 500.21.009
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #11
 
Moze by uwalone cos w telefonie. Mialem taki przypadek z takim radiem za pare zł Smile spadło na ziemie i nie odbieralo potem fal Wink
03-12-2008 20:22
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS