Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kilka pytań odnośnie n93
Offline
yourloss01
Stopień: 100
*

Liczba postów: 100

Dołączył: 29-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 31.0.101
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
kilka pytań odnośnie n93
1. czy telefon posiada akcelerometr (czujnik ruchu)?
2. ile ramu po restarcie na najnowszym sofcie?
3. jaką największą kartę udźwignie, 2gb czy pójdzie coś więcej?

[ Dodano: 2008-11-05, 16:27 ]
oh come on;]
04-11-2008 22:39
Szukaj postów Cytuj
Offline
Bakas
Stopień: 300
*

Liczba postów: 322

Dołączył: 07-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N78

Soft: 30.011

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
1. Z tego co slyszalem to ma, poniewaz kiedy przekrecasz ekranik to sie dostosowywuje.
2. Posiada 52MB, po wlaczeniu fona 20Mb jest dostepne
3. Max do 2GB

[you] Trance jest jak ocean uczuć - gdy raz sie zanurzysz, utoniesz...

Paul van Dyk listener...

"Niewiele wie ten, kto dużo przeżył. Wiele wie ten, kto dużo podróżował."

Warto...: http://pl.youtube.com/watch?v=_AvApmtbMhE

[Obrazek: 564560172.png]
05-11-2008 21:38
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
mike
Stopień: 50
*

Liczba postów: 50

Dołączył: 10-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: N97

Soft: V 22.0.110

Znajomość symbiana: 2
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 8
Post: #3
 
Sprostowanie:
1. N93 napewno nie posiada czujnika ruchu (akcelerometru). Przechodzi w tryb landscape na podstawie czujnika obrotu klapki w zawiasie, na tej samej zasadzie uruchamia sie aparat, zależy jak klapke przekręcimy.
2. RAMu zaraz po uruchomieniu nam zostaje 21,6 MB.
3. Co do karty to ja mam 1GB i dobrze chodzi, zero zamuły.

A zaczęło się to tak:
Siemens C25 -> C35 -> C65 -> CX65 -> Nokia 6630 -> N70 -> N93 -> N93 + N82 + N97
14-11-2008 18:46
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Krystian1397
Stopień: 100
*

Liczba postów: 146

Dołączył: 20-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N97 mini

Soft: v 12.0.110

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #4
 
N93 może ma akcelerometr wersja n93i ma.
14-11-2008 22:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
yourloss01
Stopień: 100
*

Liczba postów: 100

Dołączył: 29-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 31.0.101
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
juz kupiłem ten telefonik i nie żałuje, 330Mhz robi swoje, fonik chodzi jak burza.
a co do ramu to mój rekord po restarcie to 23,6Mb ;] (telefon zapchany, 1gb muzy, gry n-gage i inne;])
jedyne czego żałuje to że Quake nie chodziSad

nokia 5110->nokia 3210->nokia 3330->nokia 3510->siemens c65-> se k608i->nokia 6680-> se k800i-> nokia n73me->nokia n93->LG Viewty->samsung i550->nokia 5800xm
14-11-2008 22:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
vanepafi
Stopień: 500
*

Liczba postów: 641

Dołączył: 16-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
 
hmmm spróbuj na forum było też pare gierek wykorzystujących czujnik ruchu Smile sam jestem ciekawy :DDD
14-11-2008 22:44
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
yourloss01
Stopień: 100
*

Liczba postów: 100

Dołączył: 29-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 31.0.101
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
nie wiem jak n93i ale n93 napewno tego czujnika nie posiada

nokia 5110->nokia 3210->nokia 3330->nokia 3510->siemens c65-> se k608i->nokia 6680-> se k800i-> nokia n73me->nokia n93->LG Viewty->samsung i550->nokia 5800xm
14-11-2008 23:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
darek995
Stopień: 1
*

Liczba postów: 39

Dołączył: 19-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 5
Post: #8
 
Już was upewniam ze "zwykła" n93 nie posiada czujnika ruchu ale tak jak piszecie n93i już go ma Big Grin a z ta szybkością n93 to bym nie przesadzał bo właśnie do najszybszych nie należy Tongue
15-11-2008 11:41
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS