Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gg s60v3
Offline
jerzy1993
Stopień: 1
*

Liczba postów: 45

Dołączył: 28-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: 6210 navigator

Soft: 04.13
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
Gadu- Gadu
Oto mobilna wersja najpopularniejszego komunikatora w Polsce.[hide]http://rapidshare.com/files/159052811/gg_s60v3.sisx.html[/hide]
30-10-2008 18:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
vanepafi
Stopień: 500
*

Liczba postów: 641

Dołączył: 16-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
już to wrzucono Smile pozatym p co dawać linki do downloadu takiego skoro karzdy może wejść na mobilne.gadugadu.pl czy jakoś tak ( na google wpisać mobilne gg ) ...
30-10-2008 20:32
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
kamilh
Stopień: 1
*

Liczba postów: 14

Dołączył: 23-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
gg s60v3
GG na symbiana testowane na e65


[Obrazek: 123555229718.JPG]




[hide]http://odsiebie.com/pokaz/1660676---4013.html[/hide]
25-02-2009 10:54
Szukaj postów Cytuj
Offline
Mavciooo
Stopień: 400
*

Liczba postów: 431

Dołączył: 05-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E71

Soft: 500.21.009
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #4
 
Cóż tu testowac wiadome ze chodzi, przeciez Gadu-gadu.pl podaje takie informacje :547:

6630 > N70 > N73 > E71 > E52 ( to jakis error produkcyjny Nokii ) > E71 & N900 Smile
25-02-2009 17:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
Heross120
Stopień: 350
*

Liczba postów: 380

Dołączył: 17-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: e71 H@cked

Soft: 410.21.010
Podziękował: 28

Otrzymał podziękowań: 13
Post: #5
 
trzeba to opłacać czy za free??
27-02-2009 21:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #6
 
jeśli jest od producenta po 2 tyg użytkowania trzeba zapłacić + transfer(o ile się nie myle to 1,22 za tydz i potem były inne ceny a transfer...zależy od operatora)

[Obrazek: obraz.png]
27-02-2009 22:00
Szukaj postów Cytuj
Offline
dziobak99
Stopień: 400
*

Liczba postów: 412

Dołączył: 17-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: i5700
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #7
 
Ale przecież już było to gadu na forum..
27-02-2009 22:02
Szukaj postów Cytuj
Offline
Mavciooo
Stopień: 400
*

Liczba postów: 431

Dołączył: 05-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E71

Soft: 500.21.009
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #8
 
1,22 teoretycznie za tydzien bo z doswiadczenia to dziala roznie Smile raz dziala tydzien a raz miesiac ale trzeba oplacac, chociaz 1zl nawet na tydzien nie boli wiec...

osobiscie wole oplacac mobilne niz korzystac z jakiegos tam palringo

6630 > N70 > N73 > E71 > E52 ( to jakis error produkcyjny Nokii ) > E71 & N900 Smile
27-02-2009 22:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
Funnyman1
Stopień: 250
*

Liczba postów: 251

Dołączył: 30-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
ja nigdy nie płaciłem za gg na fonie i działało zawsze Smile tzn czasem miałem problem z połączeniem....

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku!
28-02-2009 15:54
Szukaj postów Cytuj
Offline
Mavciooo
Stopień: 400
*

Liczba postów: 431

Dołączył: 05-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E71

Soft: 500.21.009
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #10
 
Noo ciekawe Wink Hehe to moze kolega napisze jak to zrobic zeby miec Mobilne GG za free co ?

6630 > N70 > N73 > E71 > E52 ( to jakis error produkcyjny Nokii ) > E71 & N900 Smile
01-03-2009 19:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
sandrax2
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 24-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
;0
TEZ JESTEM CIEKAWA, CO ZROBIC ZEBY ZA DARMOCHE MIEC BO MI CIAGNIE Z PAKIETU ZA KAZDE WLACZENIE GG OKOLO 200MB. TYLKO DO KONCA NIE WIEM CZY MAM SKONFIGUROWANY TELEFON Sad(
02-03-2009 15:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
Metik
Stopień: 150
*

Liczba postów: 191

Dołączył: 12-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: N73 Haked
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
 
200MB Smile ??? a Nie przypadkiem 200kB ?? Smile
02-03-2009 16:32
Szukaj postów Cytuj
Offline
damian3105
Stopień: 100
*

Liczba postów: 139

Dołączył: 12-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #13
 
200 mb jest niemożliwe! to chyba by Ci sciagało z tydzień jak nie dłużej przy połączeniu gprs
02-03-2009 16:39
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Funnyman1
Stopień: 250
*

Liczba postów: 251

Dołączył: 30-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #14
 
Mavciooo napisał(a):Noo ciekawe Wink Hehe to moze kolega napisze jak to zrobic zeby miec Mobilne GG za free co ?
szczerze mówiąc to nie mam pojecia, samo działało, ja nic nie robiłem Tongue hehe Smile

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku!
02-03-2009 20:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #15
 
sandrax2.. Jeżeli masz już kupiony pakiet to weź pod uwagę, że gdy się łączysz masz liste punktów dostępu. Nie wchodź przez WAP itd. tylko przez INTERNET / INTERNET GPRS (wtedy będzie ciągnęło z pakietu a nie z konta).

Don't waste your time, or time will waste you...
02-03-2009 20:38
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS