Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gry n-gage 2.0 - instalacja i problemy
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #46
 
Musisz coś źle robić.
1. Robisz to co w opisie.
2. Jeżeli zainstalujesz już grę z pozycji komputera wchodzisz w aplikacje N-gage i powinno Ci automatycznie zacząć po chwili instalacje tej gry.

Don't waste your time, or time will waste you...
29-07-2008 23:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #47
 
a jak nadal będzie coś nie tak to zrób restet tela i powinno pomóc :haha:
30-07-2008 00:10
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #48
 
przeinstaluj aplikacje n-gage (najlepiej sciagnij z oficjalnej stonki) jezeli to nie zdziala nic,sformatuj telefon
30-07-2008 01:41
Szukaj postów Cytuj
Offline
sylwek1005
Stopień: 350
*

Liczba postów: 368

Dołączył: 31-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: N95

Soft: 35.0.002

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 16
Post: #49
 
program dziala bez zarzutu na n73me, tylko mam pytanie:czy zwykle gry n gage 2.0 da sie odpalic majac zainstalowanego n gage tym sposobem czy tylko ida gry binpda??????Mialem Splinter Cell na n gage 2.0 lecz jak wypakowalo z niego barzdzo wiele plikow a nie jak w przypadku gier binpda tylko jeden.Wie ktoś może coś o tym???

[you] :jeśli spodobal Ci się mój upload to kliknij na ikonę PIWO
a jeśli Ci pomoglem kliknij POMÓGL Tongue
[Obrazek: 30317e96aad33fd1.gif]
01-08-2008 12:04
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #50
 
sylwek! beda dzilac. ale co do tego splintera to cos Ci sie porypalo o.O... na n-gage 2.0 nie ma takiej gry. kiedys byla ale to an stara wersje n-gage o.O
01-08-2008 15:09
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
sylwek1005
Stopień: 350
*

Liczba postów: 368

Dołączył: 31-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: N95

Soft: 35.0.002

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 16
Post: #51
 
sprawdz ta stronke:http://www.ansari4u.org/mobile/n-gage/n-gage.htm
A co do gier na n gage 2.0 to jak zainstalowac te nie od binpda??Czy wystarczy skopiowac do folderu n gage na e???

[you] :jeśli spodobal Ci się mój upload to kliknij na ikonę PIWO
a jeśli Ci pomoglem kliknij POMÓGL Tongue
[Obrazek: 30317e96aad33fd1.gif]
01-08-2008 15:16
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
p-opala
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 30-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #52
 
Zainstalowałem na N82 i wszystko super działa, poza jednym - w grach nie działa mi automatyczne obracanie ekranu czyli nie moge grać trzymając telefon w poziomie - czy macie tak samo czy może jest na to jakiś sposób.
Nie we wszystkich grach było by to pomocne ale w samochodowych było by fajnie gdyby działało.
01-08-2008 15:23
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #53
 
sylwek1005 napisał(a):sprawdz ta stronke:http://www.ansari4u.org/mobile/n-gage/n-gage.htm
A co do gier na n gage 2.0 to jak zainstalowac te nie od binpda??Czy wystarczy skopiowac do folderu n gage na e???


To sa gry Na Nokie N-Gage QD i CLS :brick: . Możesz wrzucić do folderu.


Cytat:Zainstalowałem na N82 i wszystko super działa, poza jednym - w grach nie działa mi automatyczne obracanie ekranu czyli nie moge grać trzymając telefon w poziomie - czy macie tak samo czy może jest na to jakiś sposób.
Nie we wszystkich grach było by to pomocne ale w samochodowych było by fajnie gdyby działało.


W Nokii N82 nie ma trybu landscape. Ale w FAQ jest opisane jak to zrobic. Poszukaj
01-08-2008 15:28
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Uki
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 28-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #54
 
skad mam wziac patcha zeby nie bylo widac napisu "trial" przy grach? szukalem na forum ale nie moglem znalezc. wiem ze aplikacja sie nazywa patch.sis takze duzo mi ta nazwa nie pomoze sama
03-08-2008 16:37
Szukaj postów Cytuj
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #55
 
Bardzo prosze path dzieki ktoremu nie bedzie pisac trial kolo gier n-gage

Kod:
http://www.4shared.com/file/57624158/8d2883f5/Patch.html
03-08-2008 17:36
Szukaj postów Cytuj
Offline
ukanow
Stopień: 1
*

Liczba postów: 29

Dołączył: 26-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 22
Post: #56
 
a czasem nie musze miec "zhakowanego" symbiana zeby mi to działało ;>
04-08-2008 11:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #57
 
musisz, o tym właśnie jest ten temat Tongue
04-08-2008 11:38
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Wizzard
Stopień: 1
*

Liczba postów: 43

Dołączył: 30-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #58
 
Jak miałem N-Gage QD to świetnie się grało w Tonego Hawka Tongue ---> może ktoś dać link do THPS oczywiście cracked ^^

pozdrawiam !

Jakże wielką jest mądrością znosić głupotę innych..
05-08-2008 11:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
Zbysio3210
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 25-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #59
 
CO JEST KURDE !! sorka ale już mnie troszkę wkurzyło próbuje zainstalować N-Gage 2.0 z stronki http://www.ngage.com instalacja przechodzi dobrze ale później wyskakuje komunikat "Preparing to Install Ngage" i póżniej "File Not Found" o co chodzi !!?? BŁAGAM O POMOC !! ZA KAŻDY POST, KTÓRY MOŻE POMÓĆ POSTAWIE PIW ILE TRZEBA !!!
A i jeszcze jedna informacja bo moze to coś da nie mogę usunąć Ngage
System został wcześniej zhackowany
09-08-2008 20:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
Andik
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 09-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #60
 
Witam jestem tu nowy i chcialbym sie dowiedziec z kad moge pobrac s60_3_1_app_trk_2_8_6.sisx .z gory dziekuje za pooc
09-08-2008 22:07
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS