Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garmin na Nokie E7 Bella
Offline
aronix
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 23-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
Garmin na Nokie E7 Bella
Za żadne skarby nie mogę zainstalować Garmina , co się dzieje?
01-05-2012 10:37
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #2
Odp: Garmin na Nokie E7 Bella
To właśnie ty nam powiedz co się dzieje, jaki błąd wyskakuje, skąd my to mamy wiedzieć dlaczego Garmin nie chce się u ciebie zainstalować.
01-05-2012 15:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
tomex100
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 04-07-2012

Reputacja: 0


Telefon: nokia e7

Soft: 111.030.609

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
Odp: Garmin na Nokie E7 Bella
ja tez nie moge zainstalowac garmina,mam nieshakowana e7,sciagnalem sobie instalke ale albo plik jest uszkodzony albo nie mozna zainstalowac aplikacji od niezaufanego zrodla,pomozcie.

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]
01-08-2012 23:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamil15
Stopień: 350
*

Liczba postów: 353

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia E52

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 20

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #4
Odp: Garmin na Nokie E7 Bella
A co wyskakuje??????!!!!!!!

Spammer
SPOKO RANGA
02-08-2012 18:54
Szukaj postów Cytuj
Offline
tomex100
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 04-07-2012

Reputacja: 0


Telefon: nokia e7

Soft: 111.030.609

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
Odp: Garmin na Nokie E7 Bella
wyskakuje :nie mozna zaintalowac zabezpieczonej aplikacji odebranej od niezaufanego dostawcy,garmin 6.0.10,telefon z belle.Musze go hakowac ?

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]
02-08-2012 19:28
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamil15
Stopień: 350
*

Liczba postów: 353

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia E52

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 20

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #6
Odp: Garmin na Nokie E7 Bella
Tak, to nic nie kosztuje, ani nie psujesz telefonu.

Spammer
SPOKO RANGA
03-08-2012 10:41
Szukaj postów Cytuj
Offline
tomex100
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 04-07-2012

Reputacja: 0


Telefon: nokia e7

Soft: 111.030.609

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
Odp: Garmin na Nokie E7 Bella
probowalem juz to robic przez nortona ale chyba cos sknocilem bo po zainstalowaniu i wyborze kwarantanny list a potem restore all wyskakuje mi restore failed:file arleady exists a po instalacji rom pathera i probie aktywacji wyskakuje mi: (no data),co zrobilem zle i jak moge to zrobic prawidlowo ?

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]
03-08-2012 18:03
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamil15
Stopień: 350
*

Liczba postów: 353

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia E52

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 20

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #8
Odp: Garmin na Nokie E7 Bella
Napisz do mnie na PW

Spammer
SPOKO RANGA
03-08-2012 20:20
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS