Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BiNPDA SECURITY MANAGER 1.0
Offline
mformicki
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 04-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #46
Ehhh
Ehh.. mam Nokie N78 i ona ma najnowszego Symbiana 9.3.. i sciagam ta aplikacje TRK, chce zainstalowac ja w telefonie i wyskakuje mi komunikat ze aplikacja jest juz w telefonie a nigdzie tego nie ma.. da sie jakos inaczej to wszystko zrobic ?
04-09-2008 14:27
Szukaj postów
Offline
wertik22
Stopień: 1
*

Liczba postów: 10

Dołączył: 31-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #47
 
:haha: :haha: :haha: :haha: mam na noki n81 lata jak by od tego była dzieki stary jestes wielki !!!!! pozdrawiam
05-09-2008 12:24
Szukaj postów
Offline
bonowg
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 09-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #48
THX
Dzieki, dobry post, wielkie thx
09-09-2008 21:05
Szukaj postów
Offline
FRANQ_23_PL
Stopień: 1
*

Liczba postów: 13

Dołączył: 29-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #49
Re: Ehhh
mformicki napisał(a):Ehh.. mam Nokie N78 i ona ma najnowszego Symbiana 9.3.. i sciagam ta aplikacje TRK, chce zainstalowac ja w telefonie i wyskakuje mi komunikat ze aplikacja jest juz w telefonie a nigdzie tego nie ma.. da sie jakos inaczej to wszystko zrobic ?
Jeśli nie możesz zainstalować AppTRK to znaczy, że twój soft jest zabezpieczony przed hackowaniem. Ale jest na to rada. Instalujesz HelloCarbide i X-Plore i wysyłasz do telefonu plik installserver.exe (czyli SIS Installer). Odpalasz X-Plore i przełączasz się do menu. Odpalasz HelloCarbide i z menu wybierasz "Menu1" i potwierdzasz. Przełączasz się do X-Plore i wysłany wcześniej plik installserver.exe kopiujesz do folderu C:SYSBIN. Restartujesz telefon i gotowe. Każda niepodpisana aplikacja się zainstaluje. Oto w/w aplikacje:
HelloCarbide & SIS Installer
X-Plore
Należy pamiętać, zeby użyć pliku instalserver.exe (SIS Installer) ODPOWIEDNIEGO DO POSIADANEJ WERSJI SYMBIANA! Ci co piszą, że po zhackowaniu wyskakuje im: "plik uszkodzony" to właśnie nie zastosowali się do instrukcji, a potem pizą z wyrzutami, że im nie działa.
11-09-2008 01:06
WWW Szukaj postów
Offline
javman
Stopień: 1
*

Liczba postów: 15

Dołączył: 09-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #50
 
w momencie jak ustawilem trk na usb port 1 predkosc 11 cos tam odpalam bindpda daje next next instaluje sie cos a potem wyskakuje na koncu " error occured" o co kaman ?

ok zrobilem to wgrywajac secman.sis do komorki pokombinoalem i niby mam zhakowany kom Big Grin tak pisze przynajmniej, aby zmienic satus zabezpieczenia musialem najpierw uruchomic hellocarbida potem secmana i wtedy sie udalo Smile uff ten samsung jakis taki niekompatybilny z nokiami Big Grin

_/ . /\ . \/ . /\/\ . /\ . /\/™
11-09-2008 12:36
Szukaj postów
Offline
djdaniello
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 12-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #51
 
ja mam nokie n 73 i wlasnie podpisywalem poraz pierwszy tym wlasnie sposobem krok po kroku i nie bylo zadnych problemów. polecam przeczytac i robic tak jak w instrukcjii i podpisywaac Smile
12-09-2008 20:22
Szukaj postów
Offline
kuciek91
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #52
 
a ja wam powiem ze jestem niezadowolony .... niezbyt pozyteczna metoda ...

po pierwsze przez to moj telefon dluzej sie wlacza ...

po drugie teraz musze wszytskie aplikacje podpisywac (nawet te ktore nie musailem przed "zhackowaniem telefonu")

po trzecie sugeruje ze to nie zhackowanie a zepsucie telefonu
15-09-2008 20:44
Szukaj postów
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #53
 
Zepsucie telefonu? Dlaczego niby?O.o

Don't waste your time, or time will waste you...
15-09-2008 21:17
Szukaj postów
Offline
kapo
Stopień: 1
*

Liczba postów: 40

Dołączył: 03-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: n97 mini

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #54
 
kuciek91 napisał(a):a ja wam powiem ze jestem niezadowolony .... niezbyt pozyteczna metoda ...

po pierwsze przez to moj telefon dluzej sie wlacza ...

po drugie teraz musze wszytskie aplikacje podpisywac (nawet te ktore nie musailem przed "zhackowaniem telefonu")

po trzecie sugeruje ze to nie zhackowanie a zepsucie telefonu
sam nie wiesz co piszesz metoda bardzo pozyteczna NIE TRZEBA PODPISYWAC APLIKACJI I GIER

ad1,2 jestem 100% pewny ze cos zle zrobiles!
Ja za 1 razem jak probowalem to rozkminic to aplikacje sie instalowaly <niby> ale ikon nie bylo Big Grin to hard format i od poczatku Tongue i sie udalo dziala wszystko jak nalezy Big Grin

ad3 tym to mnie rozsmiaszyles dlaczego sugerujesz ze to zepsucie telefonu? :hahaha:
to jest raczej najlepszy sposob na ominiecie potrzby podpisywania plikow
:bye:

CERAMED
15-09-2008 21:18
Szukaj postów
Offline
kuciek91
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #55
 
odziwo moj telefon wolniej chodzi ... a wszystkjo zrobilem tak jak trzeba bez problemowo ...

teraz musze podpisywac wszytskie aplikacje ... zrobilem formata i dalej to samo ...
15-09-2008 21:47
Szukaj postów
Offline
kapo
Stopień: 1
*

Liczba postów: 40

Dołączył: 03-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: n97 mini

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #56
 
topics8/cos-jest-nie-tak-d-vt1890.htm?highlight=#8848

CERAMED
16-09-2008 18:42
Szukaj postów
Offline
kuciek91
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #57
 
zrobilem hard format i pomoglo ... na szescie ;p
17-09-2008 19:19
Szukaj postów
Offline
jurasas
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 18-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #58
 
Super dziala Big Grin
18-09-2008 09:10
Szukaj postów
Offline
tomex_0111
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 21-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #59
 
czytalem o tym gdzies w necie i sciagnelem to i dzialaSmile teraz nie mam problemu z podpisywaniem aplikacji;p
21-09-2008 11:52
WWW Szukaj postów
Offline
cygan
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 22-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #60
 
a jest jakis sposob jak sie nie ma kabla? mam bluta i czytnik kart
23-09-2008 21:47
Szukaj postów


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS