Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błąd certyfikatu - C5-03
Offline
ljubcia
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 09-02-2012

Reputacja: 0


Telefon: C5-03

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
Błąd certyfikatu - C5-03
Witam serdecznie!
Mam następujący problem z moim telefonem... Chciałabym zainstalować sobie na nim jakieś aplikacje, ale przy każdym pliku sis wyskakuje błąd certyfikatu. Inne gry się instalują ale z tym "kółkiem" (panelem), nie ma opcji dotykowej jak np. climate mission wgrane w telefonie. Przeszukałam cały internet i próbowałam naprawdę różnych sposobów, ale ogarnęła mnie moja ciemność informatyczno-telefoniczna, więc piszę tutaj. Czy mógłby mi ktoś krok po kroku powiedzieć jak najprościej poradzić sobie z moim problemem?
Z góry serdecznie, serdecznie dziękuję... Big Grin
09-02-2012 22:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamil15
Stopień: 350
*

Liczba postów: 353

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia E52

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 20

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #2
Re: Błąd certyfikatu - C5-03
jeśli chodzi o certyfikatu to złam system. A jak nie chcesz i masz napis ważność certyfikatu wygasła to zmieniaj datę o rok. Jak nie zadziała to o dwa a jak nie to o trzy

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]

Spammer
SPOKO RANGA
09-02-2012 23:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
ljubcia
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 09-02-2012

Reputacja: 0


Telefon: C5-03

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
Re: Błąd certyfikatu - C5-03
Wyskakuje : "błąd certyfikatu". Złamać system? Jak? Tylko jak dziecku proszę Smile
10-02-2012 20:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamil15
Stopień: 350
*

Liczba postów: 353

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia E52

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 20

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #4
Re: Błąd certyfikatu - C5-03
trzymaj

norton-hack-metoda-z-25-09-2011-t23191.html

Spammer
SPOKO RANGA
10-02-2012 21:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
pabblo666
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 30-05-2012

Reputacja: 0


Telefon: satio

Soft: s60v5

Znajomość symbiana: 2
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
Odp: Błąd certyfikatu - C5-03
witam mam taki sam problem ale kompletnie nic nie rozumiem jakzłamać system problem pojawia się na samym początkuniewiem ską wypakować NortonHackLDD.zip. gdzie zainstalowac jakaś czarna magia dodam że mam tel se satio
prosił bym o pomoc tylko jak dziecku po koleji i bardzo dokładnie pozdro
30-05-2012 17:52
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS