Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ X10i ] xLoud + Bravia Enigma
Offline
mrowkarz24
Stopień: 800
*

Liczba postów: 860

Dołączył: 29-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: SE XPERIA X10

Soft: 2.1

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 36
Post: #1
[ X10i ] xLoud + Bravia Enigma
xLoud

Jest to mod dzięki któremu nasz telefon stanie się głośniejszy . Podczas jego instalowania , instaluje się również :

Bravia Enigma

Daje ona nam możliwość robienia ostrzejszych zdjęć oraz obraz podczas przeglądania zdjęć i oglądania filmów jest bardzie przejrzysty

[Obrazek: snap20110804050044.png]

instalacja

Flashujemy przez xRecovery i następnie w Advanced Options kilkamy Fix Permissions.

Kod:
http://www.4shared.com/file/Mwb14Tbp/xloud-x10-v2.html
26-12-2011 22:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
Goffy
Super Moderator
*

Liczba postów: 924

Dołączył: 27-07-2009

Reputacja: 0


Telefon: HTC Touch Pro

Soft: WM 6.1

Znajomość symbiana: 3
Podziękował: 11

Otrzymał podziękowań: 50
Post: #2
Re: [ X10i ] xLoud + Bravia Enigma
miałeś chyba na myśli Bravia Engine...

SE xperia x8 -> cm7
NTT a72b -> 4.0.4 by Xoliper


"Po co mam używać szukajki, skoro mogę założyć nowy temat?"
27-12-2011 00:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
mrowkarz24
Stopień: 800
*

Liczba postów: 860

Dołączył: 29-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: SE XPERIA X10

Soft: 2.1

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 36
Post: #3
Re: [ X10i ] xLoud + Bravia Enigma
Goffy nie wiem co miałeś na myśli w swej odpowiedzi ? instalując xLoud instaluje się równocześnie Bravia Enigma
27-12-2011 14:39
Szukaj postów Cytuj
Offline
Goffy
Super Moderator
*

Liczba postów: 924

Dołączył: 27-07-2009

Reputacja: 0


Telefon: HTC Touch Pro

Soft: WM 6.1

Znajomość symbiana: 3
Podziękował: 11

Otrzymał podziękowań: 50
Post: #4
Re: [ X10i ] xLoud + Bravia Enigma
a miałem na myśli to, że nie istnieje coś taniego jak bravia enigma. Istnieje za to bravia engine i masz błąd w nazewnictwie.

SE xperia x8 -> cm7
NTT a72b -> 4.0.4 by Xoliper


"Po co mam używać szukajki, skoro mogę założyć nowy temat?"
27-12-2011 23:28
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS