Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
n-gage na N80
Offline
martinn91
Stopień: 100
*

Liczba postów: 140

Dołączył: 11-08-2009

Reputacja: 0


Telefon: N80 Lumia 610

Znajomość symbiana: 8
Podziękował: 11

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
n-gage na N80
Witam, czy ktoś kiedyś korzystał z N-gage na nokii N80? bo u mnie nie chca się uruchamiać gry, tylko jedna się uruchamia, ale to zaraz po właczeniu telefonu. Ktoś wie jak sobie z tym poradzić aby wszystkie uruchomić?

[Obrazek: martinn91.gif]
20-10-2011 22:58
Szukaj postów Cytuj
Offline
Goffy
Super Moderator
*

Liczba postów: 924

Dołączył: 27-07-2009

Reputacja: 0


Telefon: HTC Touch Pro

Soft: WM 6.1

Znajomość symbiana: 3
Podziękował: 11

Otrzymał podziękowań: 50
Post: #2
Re: n-gage na N80
może N80 ma za mało RAM-u i dlatego musisz włączać zaraz po uruchomieniu telefonu?

SE xperia x8 -> cm7
NTT a72b -> 4.0.4 by Xoliper


"Po co mam używać szukajki, skoro mogę założyć nowy temat?"
21-10-2011 10:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
martinn91
Stopień: 100
*

Liczba postów: 140

Dołączył: 11-08-2009

Reputacja: 0


Telefon: N80 Lumia 610

Znajomość symbiana: 8
Podziękował: 11

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
Re: n-gage na N80
no to fakt, Mój telefon nie błyszczy co do ilości RAM'u

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]

[Obrazek: martinn91.gif]
21-10-2011 10:26
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS