Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowy Firmware dla Nokii
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #1
Nowy Firmware dla Nokii
Nowy Firmware dla Nokii N73 Me/N73 V.4.08124.4.2.1

Soft jest dostępny dla
0529780: RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Deep Plum) ->Zwykła N73 -> 4.0812.4.0.1
0529799: RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Met Red) -> Zwykła N73 ->4.0812.4.0.1
0539289 POLAND -> ME -> 4.0812.4.2.1


21.05.2008 około godziny 20:00 wyszedł nowy soft do Nokii N73.
Telefon włącza się około 10 sekund szybciej :haha: .
Niestety ramu spadło,ale za to widać różnicę w szybkości działania telefonu Big Grin .
Soft posiada kilka nowych rzeczy (Jeżeli ktoś chce wywalić te rzeczy to wystarczy wejśc w Menadż. Aplikacji i skasować odpowiedni plik Smile):
-Mobilna Telewizja
-Anty Wirus
-Szukaj
-Sett.Wizard
-Piosenke w odtwarzaczu MP3 Big Grin
Przedni aparat włącza się odrazu (Nie przechodzi pierw do trybu landscape,tylko odrazu odpala Smile). Główny aparat błyskawicznie uruchamia się,galeria telefonu też. Poprawiony korektor.

Zapraszam do aktualizowania swoich En'ek Smile. :haha:
25-05-2008 12:47
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
stefano99
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 25-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
a ja juz stracilem nadzieje na nowy soft do n73Tongue

a wie ktos moze czy nowy soft ma jakis wplyw na lamanie systemu? tzn. czy Nokia wprowadzila jakies zabezpieczenia?

instalowal juz ktos ten soft? sa jakies zmiany na lepsze? bo ja czytalem, ze ilosc wolnego ramu spadla troche...
26-05-2008 09:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #3
 
ja mam Smile. tak, ilosc ramu sapdla :/... przed aktualizacja mialme 19+ teraz niecale 15.. :/ do 16. jak zainstalowalem taskmana mialem 26 mbb ramu!! ale po pierwszym resecie spadlo do 15-16... z tego co wiem nie ma problemu z lamaniem symbiana Smile. pozdrawaim
26-05-2008 17:37
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
stefano99
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 25-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
na nowym soft'cie da sie zlamac systemSmile i po wgraniu patcha nie trzeba sie bawic w podpisywanie aplikacjiSmile ilosc wolnej pamieci spadla ale system wydaje sie stabilniejszy i szybszy...
26-05-2008 21:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
FRANQ_23_PL
Stopień: 1
*

Liczba postów: 13

Dołączył: 29-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
Zawsze po wgraniu softu od nowa telefon przyspiesza ja po świeżej instalacji XP. Doświadczyliście spadku RAMu? To dziwne. Kolesie z http://www.iPmart .com twierdzą, że właśnie jest go więcej (z 16 na 18-19MB). Myślę, że macie go mniej, bo po prostu po aktualizacji zainstalowały się wam same aplikacje z karty pamięci Wink
29-05-2008 17:32
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #6
 
mylisz sie... kazdy mowi ze telefon po formacie szybciej chodzi. robilem porownanie Smile. zrobilem format telefonu na satrym sofcie i format telefonu na nowym. bez karty. po formacie na poprzednim sofcie telefon lekko zamulal, na nowym sofcie telefon smiga jak rakieta. mam te same rzeczy co mialem na starym sofcie i nic nie muli,jedynie co to po sestarcie to muli chwilke.
29-05-2008 18:32
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
FRANQ_23_PL
Stopień: 1
*

Liczba postów: 13

Dołączył: 29-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
Quoludek napisał(a):mylisz sie... kazdy mowi ze telefon po formacie szybciej chodzi. robilem porownanie Smile. zrobilem format telefonu na satrym sofcie i format telefonu na nowym. bez karty. po formacie na poprzednim sofcie telefon lekko zamulal, na nowym sofcie telefon smiga jak rakieta. mam te same rzeczy co mialem na starym sofcie i nic nie muli,jedynie co to po sestarcie to muli chwilke.
Wcale nie twierdzę, że ten nowy soft nie jest szybszy. Ale ogólnie po formacie telefon chodzi szybciej niż jak jest zawalony aplikacjami.
31-05-2008 09:50
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
hakazi
Stopień: 400
*

Liczba postów: 432

Dołączył: 19-06-2008

Reputacja: 0


Telefon: N85+8GB N95 8GB

Soft: V31.002.53.1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 14
Post: #8
 
a z kad moge sciagnac ten soft jak mozecie to dajcie linka
24-06-2008 17:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #9
 
Hmm... topics6/-simlock-i-flashowanie-nowych-nokii-bb5-vt158.htm :dribble:
24-06-2008 17:52
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #10
 
tel działa sporo szybciej na tym sofcie Big Grin ale ramu nie przybyło napewno :|
05-07-2008 23:24
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
kali990
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 28-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
Ram utrzymuje sie na normalnym poziomie i poki co to tel działa mi o wiele szybciej Wink

Mały OT:
Maie moze jakis program do odzyskiwania danych z karty ?
31-08-2008 11:48
Szukaj postów Cytuj
Offline
Cipkis
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 14-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
;(
czy jak dam do komisu fona to mi wgraja tego nowego softa? bo nie umiem ;/
14-09-2008 17:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #13
 
Pewnie, że tak, ale to jest bez sensu.. Oddawanie do serwisu to strata czasu i kasy. Tu masz opis, każdy myślący człowiek to potrafi:

topics6/zmiana-jezyka-na-polski-w-noki-i-aktualizacja-oprogramowania-vt564.htm

Don't waste your time, or time will waste you...
14-09-2008 18:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 & V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #14
Aktualizacja N73 ME
Witam mam problem wlasnie z ta aktualizacja do N73 ME z PLAY... zmienilem produkt code przez NSS. zaaktualizowalem i sciagnela sie aktualizacja przez nokia software updater... zaczela sie instalacja oprogramowania pozniej wyskoczyl komunikat aby wyjac baterie i wlaczyc tel i podlaczyc i sprobowac ponownie tak wlasnie zrobilem... ale tel sie nie chce wlaczyc a gdy go podepne pod kabel to wyskakuje nie rozpoznano urzadzenia ale jakos nokia software updater wyszukuje ten tel i zaczyna znowu aktualizacje i pozniej znowu to samo... co mam zrobic w tym wypadku?
01-11-2008 11:28
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #15
 
spróbuj hard formatu topics2/hard-format-telefonu-vt1772.htm
01-11-2008 11:36
WWW Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS