Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pytanka dotyczące obslugi symbiana s60v3.
Offline
Jozek
Stopień: 1
*

Liczba postów: 16

Dołączył: 08-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
Pytanka dotyczące obslugi symbiana s60v3.
z racji ze jestem jeszcze zielony na temat symbiana i nie znalazłem podobnych rzeczy na forum (mam nadzieje, że niczego nie przeoczyłem) nurtują mnie następujące pytania??

- Czy uruchomione aplikacje typu vBagX po naciśnięciu klawisza manu lub czerwonej strzałki zamykają się czy tylko jakby minimalizują?? jeśli to drugie to czy da się do nich powrócić??

- Czy jest możliwość zakładania haseł na wiadomości i foldery?? Oczywiście jakimś programikiem bo w opcjach czegoś takiego nie znalazłem.

- Czy można blokować niektóre zdjęcia aby nie pojawiały się w galerii?? Ewentualnie czy jest możliwość zrobienia więcej niż jednej galerii i czy też można je jakoś zabezpieczyć??

na razie to tyle jak coś jeszcze mnie zaciekawi i nie znajdę na to odp. to napisze Big Grin może jakiś mały FAQ uda się później z tego zrobić Wink

pozdrawiam
24-05-2008 20:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #2
 
ad 1.

Po naciśnięciu czerwonej słuchawki program działa w tle, ale nie każdy. Przywracasz go naciskając jeszcze raz ikonę programu.

ad 2.

Oczywiście że jest, i to sporo takich aplikacji. Nie wiem czy jest na forum, jeśli nie ma postaram się dorzucić jeszcze dziś.

ad 3.

Tak jak powyżej, takie aplikacje do zabezpieczeń zabezpieczają również fotki, pliki itp. Aby się nie pokazywały w galerii najlepiej zmienić rozszerzenie z .jpg na np .txt jakimś menadżerem plików.

Tutaj 1 z takich aplikacji, której zresztą ja używałem. -vt248.htm#505 inna była mi zbędna.
24-05-2008 20:27
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Jozek
Stopień: 1
*

Liczba postów: 16

Dołączył: 08-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
 
Dzięki jak będę miał chwilkę czasu to się pobawię ;]

jeszcze mam takie pytanko czy jest możliwość zwiększenia czcionki w smsach/całym manu?? chodzi mi głównie o E50 chyba ona jest na v2... bo potrzebuje tel dla osoby, która ma już lekkie problemy ze wzrokiem...
28-05-2008 20:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #4
 
Mówisz i masz. Proszę bardzo:
topics48/fontmagnifier-rozmiar-czcionki-vt265.htm

A tak przy okazji to E50 ma symbiana v3 w wersji 9.1 Wink

Don't waste your time, or time will waste you...
28-05-2008 21:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #5
 
Kiedyś na symbian v2 był dostępny syntezator mowy dla osób niedowidzących. Nie wiem czy na v3 też istnieje. Sprawdzał się świetnie, czytał wszystko co było na ekranie. Jeśli istnieje dorzucę.
28-05-2008 23:06
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
andreasgebels
Stopień: 100
*

Liczba postów: 134

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 7
Post: #6
 
:haha:
20-08-2008 11:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
lukast008
Stopień: 350
*

Liczba postów: 357

Dołączył: 22-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 13
Post: #7
 
Znalazłem jakiś syntezator na v3, niestety nie działa na wszystkich telefonach i czyta chyba tylko wiadomości :|
topics51/syntezator-mowy-vt1070.htm

[you] pamiętaj!!!!
Piwo to moje paliwo!

_________________
E50 user Smile
20-08-2008 11:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
introMAX
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 18-08-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
Witam, znam lepsze rozwiązanie odnośnie odnośnie pytania.
Pliki-w tym wypadku grafike w galerii, można ukryć wchodząc w men. plików i za jego pomocą zmienić atrybuty na 'ukryty' Tongue
22-08-2009 19:36
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS