Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najprostsza Instalacja TomTom'a +mapy
Offline
satan888x
Stopień: 50
*

Liczba postów: 83

Dołączył: 13-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #1
Najprostsza Instalacja TomTom'a +mapy
Witam! Istnieje wiele sposobow instalacji programu gps w fonie. Moj sposob jest do TomToma na zew. gps.

Sciagamy pliczek(link ponizej) rozpakowujemy w folderze kopiujemy plik ''TomTom.Mobile.v6.02.S60v3.SymbianOS9.1.Cracked-BiNPDA.sis'' wgrywamy do na kome i instalujemy. Nastepnie zawartosc calego folderu z rar'a(''TomTom") kopiujemy i wrzucamy do folderu ''TomTom'' ktory sam nam sie otworzy po instalacji pliku sis. Akceptujemy wszystkie nakladanie plikow i jest gitez Big Grin

Testowane na E50.
Wrazie zastrzezen czy braku orginalnosci tematu liczę sie z usunieciem Tongue

link:

[hide]http://rapidshare.com/files/151732545/TomTom_NaGotowca_E50.rar.html[/hide]

pzdr

ML
---------------------------
Phone: N95-1
FW: V 21.0.016
07-10-2008 17:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
frozi
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 17-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
Witam, u mnie po instalacji nigdzie nie pojawil sie folder tom tom na komorce. Wie ktos dlaczego?
18-11-2008 10:55
Szukaj postów Cytuj
Offline
olexy
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 22-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #3
 
Ja mam ten sam problem:/ A moze tworca tematu powie gdzie dokladnie powinien sie znajdowac ten folder?? I ktore pliki trzeba skopiowac bo tam jest jeszcze taki folder jak MMC/TomTom i tu znajduja sie jakies pliki data**.chk wiec co z nimi zrobic? Czy je skopiowac razem z cala reszta nie wyrzucajac z tego folderu czy moze przerzucic wszystkie pliki i te /data**.chk bez folderu do nich bezposrednio?! Pomocy!! Poza tym jak wlacze Tom'ka to caly czas mam ekran logowania z krazaca kula ziemska jakby sie wczytywal albo z netem laczyl...nie wiem:/ W kazdym badz razie czekam dlugo i nic sie nie dzieje:/ Tylko caly czas "laduje" jesli mozna to tak nazwac:/
06-01-2009 01:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
pestus588
Stopień: 1
*

Liczba postów: 49

Dołączył: 22-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
Garmin i tak jest najlepszy,pozdrawiam
06-01-2009 01:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
olexy
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 22-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
pestus588 napisał(a):Garmin i tak jest najlepszy,pozdrawiam
Ale ja sie pytam o Tom'ka skoro juz go mam:/ Poza tym ktora wersja tego Garmina jest najnowsza? 5.0? A dziala to bez GPS'a? Na zasadzie symulacji czy cos??
06-01-2009 01:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
YoungHustla
Stopień: 250
*

Liczba postów: 293

Dołączył: 03-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #6
 
Najnowszy Garmin to 5.00.20. TomTom nie działa jako symulator tras bez podłączenia go do odbiornika ponieważ bez niego nie wyznaczy trasy. Smile

N-Gage 2.0 player nickname: yunghustla

Welcome To San Francisco
[Obrazek: webcam.jpg]

MDA Vario III (HTC TyTN II) + 8GB
Samsung SGH-i550W + 1GB (i550PMHE3)
06-01-2009 09:29
WWW Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS