Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nokia X3
Offline
Soon3y
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 26-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: Nokia X3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
Nokia X3
Witam. Mam pytanie. Czy nokia X3 posiada symbiana? Na stronie producenta jest coś takiego:
Platforma oprogramowania i menu użytkownika:
* S40 6th Edition

Jak to mam odczytać?

Z góry dziękuję Wink
07-04-2011 22:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
vrob3l26
Stopień: 500
*

Liczba postów: 565

Dołączył: 09-08-2010

Reputacja: 0


Telefon: NOKIA E52

Soft: 54.3 H@ck

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 130
Post: #2
Re: Nokia X3
s40 v6 tak masz to odczytac Smile

Jeżeli pomogłem to kliknij na [Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQQdmjnWJh6KECSVjlC53u...J_MRMf77ch] w prawym dolnym rogu okna Tongue
08-04-2011 09:06
Szukaj postów Cytuj
Offline
Goffy
Super Moderator
*

Liczba postów: 924

Dołączył: 27-07-2009

Reputacja: 0


Telefon: HTC Touch Pro

Soft: WM 6.1

Znajomość symbiana: 3
Podziękował: 11

Otrzymał podziękowań: 50
Post: #3
Re: Nokia X3
nokia x3 ma system producenta

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]

SE xperia x8 -> cm7
NTT a72b -> 4.0.4 by Xoliper


"Po co mam używać szukajki, skoro mogę założyć nowy temat?"
08-04-2011 09:06
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS