Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wgrywanie gier n-gage 2.0 na nowym sofcie - instrukcja
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #1
Wgrywanie gier n-gage 2.0 na nowym sofcie - instrukcja
ROBCIE WSZYSTKO WEDLUG INSTRUKCJI TO BEDZIECIE GRAC W GRY N-GAGE 2.0 NA NOWYCH SOFTACH Smile.

Krok 1:

Na pulpicie mamy taka ikonke (exe)


[Obrazek: krok1.jpg]


Krok 2:

Oczywiscie klikamy na ta ikonke,wtedy nam wyskakuje takie okienko i klikamy w zaznaczone na czerwono pole


[Obrazek: krok2.jpg]


Krok 3:

Gdy klikniemy dalej (ang. next) pokazuje nam sie kolejne okienko:


[Obrazek: krok3.jpg]


Krok 4:

W nim musimy zafajkowac podane kwadraciki (klikajac na nie) aby wygladalo to tak:


[Obrazek: krok4.jpg]


po tym bedziemy mieli mozliwosc na kilkniecie pola next,oczywiscie to robimy Smile


Krok 5:

Pokazuje nam sie kolejne okienko,klikamy na czerwono zaznaczone pole

[Obrazek: krok5.jpg]

Tutaj chwileczke moze pomulic


JAK DO TEJ PORY ROBILISMY WSZYSTKO TAK JAK BYLO W STARYM SPOSOBIE JEDYNA ROZNICA JEST NASTEPNYM I OSTATNIM KROKU:


Krok 6:

Klikamy z pole zaznaczone na czerwono:

[Obrazek: krok6.jpg]

na koncu wyskakuje nam nowo zrobiona ikonka na pulpicie,ma ona wage gry i z zaleznosci od tutulu gry bedzie ona miala inna nazwe,tu zas przykladowa ikonka:

[Obrazek: krok7.jpg]

Ta ikonke wrzycamy do folderu "n-gage" na karcie pamieci i wchodzimy w aplikacje n-gage w telefonie,gra zacznie sie instalowac automatycznie

Autor - Nigga
28-09-2008 20:17
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: tuningzone
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 & V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #2
N-gage
Niestety nie da sie wykonac tego mam N82 V.30.0.019 i nie dziala probowalem roznych sztuczek i nie dziala...;/
08-10-2008 15:56
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamilozo
Stopień: 100
*

Liczba postów: 116

Dołączył: 01-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #3
 
ale z ktora konkretnie operacja masz problem? Smile
08-10-2008 15:58
Szukaj postów Cytuj
Offline
reksiomr
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 24-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
Wszystko jest ok, gra się instaluje, a jak kliknę start game mignie ekran 2 razy i wraca na listę z grami n-gage. :/ Trzeba tworzyc konto na stonce n-gage? A najlepsze że jak wychodze z tej aplikacji n-gage pyta się mnie czy wyłączyc Fife przed wyłączeniem n-gage :>
09-10-2008 14:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 & V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #5
N-gage 2.0
Nie dziala poprostu nie chce sie zainstalowac gra wyskakuje w menu n-gage ze instalacja w toku i po chwili blad ze nie mozna zainstalowac po czym pyta sie czy usunac ta niezainstalowana gre...;/ i jak narazie nie ma chyba zadnego sposobu jak to zrobic dobrze i sprawnie na N82 na najnowszym sofcie...;/
22-10-2008 16:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
ddmncc
Stopień: 1
*

Liczba postów: 23

Dołączył: 08-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: iPhone

Soft: 3.1.2
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
 
Aby ci chodzilo musisz przedtem zlamac system
27-10-2008 12:52
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dawid_Zielu
Stopień: 1700
*

Liczba postów: 1,767

Dołączył: 27-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n8 BL@CK

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 170
Post: #7
 
w N82 V.30.0.019 niestety jeszcze nie zlamano systemu :brick: , narazie jest tylko mozliwosc skombinowania certyfikatu pod dany IMEI
27-10-2008 13:28
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
koli1992
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 30-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
u mnie podczas instalacji wyświetlił się komunikat o następującej treści "file is corupted"
30-10-2008 21:39
Szukaj postów Cytuj
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 & V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #9
N-gage
A jesli zlamany system w N82 na najnowszym sofcie jest potrzebny tylko i wylacznie do zainstalowania pelnych wersji gier? bo jesli bym wziol druga N82 na wczesniejszym sofcie V20.... i zainstalowal gry na karcie oczywiscie a pozniej wrzucil na swoj tel z softem V30... to dzialaloby to? robil moze ktos tak? a chociazby sprobowal?
30-10-2008 23:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #10
 
będzie dobrze i będa gry, tylko zanim to zrobisz to sformatuj kartę i nie wgrywaj żadnych programów
31-10-2008 01:04
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
kulon91
Stopień: 150
*

Liczba postów: 163

Dołączył: 20-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
a co z patchem na nowym sofcie? działa patch działający na starym sofcie? Bo wiadomo że pełne wersje gier muszą być Big Grin proszę o odp, bo właśnie od działanie ngage zależy to czy wgram nowy soft do N95 Tongue
07-11-2008 18:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
facom
Stopień: 1
*

Liczba postów: 18

Dołączył: 16-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
 
czy to bedzie dzialac na noki e51 ?
10-11-2008 19:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #13
 
Tak...
10-11-2008 20:30
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
facom
Stopień: 1
*

Liczba postów: 18

Dołączył: 16-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #14
 
a czy mogl bys powiedziec mi jakie pliki mam zainstalowac itp. bo w innym temacie o instalacji sa podane pliki do N82 i N95 i innych a do e51 nie ma Smile


Pozdrawiam


EDIT : juz sie dogadalem z Quoludek Smile wszytko ladnie śmiga Smile
10-11-2008 21:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
premek1988
Stopień: 200
*

Liczba postów: 209

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82Silver,Black

Soft: V35 & V35
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 4
Post: #15
 
Mam pytanie jedno zasadnicze da sie juz jakos normalnie wgrac na N82 na tym(durnym) najnowszym sofcie V:30...? bo z tego co widze to sie nie da...;/
12-11-2008 13:53
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS