Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garmin Mobile 10 XT Nawigacja Dla N95,E90,6110,N82
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #31
 
czym się różni od poprzedniego? Tongue
16-07-2008 00:35
WWW Szukaj postów
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #32
 
Cytat z innej strony:

Zmiany:
-Jest poprawiona czcionka
-Wyszukiwanie sygnału GPS jest dużo szybsze u mnie na N95 trwa około 30-40 sekund
-Mapy Sa bardziej wyraziste orz czytelne

Osobiście miałem nowszą wersję a teraz mam starszą - nie widzę większych różnic Tongue

Don't waste your time, or time will waste you...
16-07-2008 09:44
Szukaj postów
Offline
Sandman84
Stopień: 1
*

Liczba postów: 20

Dołączył: 02-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #33
 
W mojej N82 wyszukiwanie satelit w budynku (dom jednopiętrowy) trwa około 10-15 sekund na nowej wersji. Na starszej trwało to około 20 sekund.Różnica niewielka ale zawsze coś do przodu.
16-07-2008 09:52
Szukaj postów
Offline
jeditychy
Stopień: 1
*

Liczba postów: 9

Dołączył: 18-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #34
 
a ja mam problem z otwarciem mapsource wyskakuje mi taki błąd : There is a problem with the MapSource registry. Please re-install MapSource and start it again. reinstalowałem już kilka razy i nic dalej to samo
16-07-2008 12:17
Szukaj postów
Offline
kameleonop
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 10-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #35
 
a w plikach są już jakieś liczby i litery, co mam z nimi zrobić usunąć i wpisać te moje wygenerowane czy wpisać je razem z tymi pod spodem czy obok siebie ?

[ Dodano: 2008-07-16, 14:22 ]
chodzi mi o pliki w witamince: gmapsupp.unl i sw.unl
16-07-2008 14:16
Szukaj postów
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #36
 
masz dokładnie napisane w instrukcji żeby skasować te które były i wpisać wygenerowane i niec już więcej nie wpisywać tam
16-07-2008 15:59
WWW Szukaj postów
Offline
Sandman84
Stopień: 1
*

Liczba postów: 20

Dołączył: 02-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #37
 
Nowa mapa polski 2008.1 odblokowana. Nie trzeba generować klucza do odblokowania. Wystarczy wrzucić do folderu Garmina. [hide]mapa odblokowana[/hide]

Link został poprawiony i archiwum jest już bez hasła.
16-07-2008 20:05
Szukaj postów
Offline
norrbert
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 29-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #38
 
Witam serdecznie.Wlasnie probuje instalowac Garmina i utknalem w martwym punkcie,tzn.:

"W koncu mozemy przeslac stworzony przez nas zestaw map do urzadzenia
- wkladamy karte do czytnika/podlaczamy telefon do komputera w trybie pamieci masowej
- wybieramy narzedzie do przesylania map (1), wybieramy nasze urzadzenie (2), i wybieramy "wyslij" (5)
- teraz pozostaje nam juz tylko cierpliwie czekac"

chodzi mi o drugi ruch.Co to jest narzedzie do przesylania map,nie bardzo wiem jak zaladowac mapy do telefonu.Czy potrzebny jest dodatkowy program?Kiedy probuje zaladowac mapy przez MapSource i staram sie w opcji Przeslij wykryc urzadzenie,wyskakuje mi komunikat:
"Nie znaleziono zadnych urzadzen.Upewnij sie ze urzadzenie jest wlaczone i podlaczone do komputera,a nastepnie sprobuj ponownie.Byc moze bedzie trzeba ustawic opcje interfejsu w urzadzeniu GPS na "Garmin" lub "Host".
Bardzo prosze o jakas podpowiedz.Z gory wielkie dzieki.
17-07-2008 18:55
Szukaj postów
Offline
Sandman84
Stopień: 1
*

Liczba postów: 20

Dołączył: 02-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #39
 
A próbowałeś podłączać do komputera samą kartę?? czy przez telefon??
17-07-2008 19:59
Szukaj postów
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #40
 
podłącz telefon jako pamięć masową i będzie dobrze Big Grin
17-07-2008 20:13
WWW Szukaj postów
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #41
 
Wrzuć kartę do telefonu, odpal Garmina (zrób te pierwsze ustawienia język itd). Następnie wrzuć kartę do czytnika kart i programem MapSource wyślij tak jak jest w opisie. Powinno Ci znaleźć "Garmin XT" (przynajmniej u mnie tak było).

Don't waste your time, or time will waste you...
17-07-2008 20:14
Szukaj postów
Offline
norrbert
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 29-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #42
 
Dzieki za odpowiedzi.Mam noie n95 8gb,jak mialbym wiec podlaczyc sama karte do czytnika kart...?
17-07-2008 22:26
Szukaj postów
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #43
 
podłącz telefon jako pamięć masową do kompa i się wgra Big Grin
17-07-2008 22:30
WWW Szukaj postów
Offline
krzys1989
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #44
 
witam!
mam problem z uruchomieniem tego programu na nokii n95. robiłem wszystko wg instrukcji(2 razy) instalowałem to sobie też na E50 i mam ok. ale na n95 z wbudowanym nie chce działać. a mianowicie pojawia się ekran startowy Garmin i po tym wychodzi uruchamiajac bluetootha. nie mam zielonego pojęcia co to może być.
proszę o pomoc!
21-07-2008 19:54
Szukaj postów
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #45
 
musisz zmienić w ustawieniach żeby germin korzystał z wbudowanego GPS'u a nie na blu Tongue
21-07-2008 20:51
WWW Szukaj postów


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS