Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Sims 3 HD
Offline
normad21
Stopień: 500
*

Liczba postów: 604

Dołączył: 30-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: 5230

Soft: s60v5

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 27
Post: #1
The Sims 3 HD
[Obrazek: sims3iphone02.png]
[Obrazek: img_0007-2.png][Obrazek: 317904170screen.jpg]

''Oparta na najlepszej grze na PC wszech czasów, The Sims 3 to nowa, ekscytująca forma rozgrywki i nieograniczone możliwości na Twojej komórce!
Szykuj się na niespodzianki i psikusy. Zdecyduj, czy wypełnisz przeznaczenie swoich Simów i zrealizujesz ich pragnienia.
Twórz i modyfikuj wygląd oraz osobowość Simów. Wyprowadź ich z domu i zwiedzaj nowe, otwarte otoczenie w świecie gry. Ich świat stanie się Twoim światem!''

Kod:
http://www.filesonic.com/file/PLM2c7P/TheSimsHDSignedRetaiby0max68.zip
13-01-2011 17:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
ordnaxx
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 28-02-2012

Reputacja: 0


Telefon: E6-00

Soft: symbian^3

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
Odp: The Sims 3 HD
gra mi się uruchamia ale kończy się ładować a dalej jest logo EA, próbowałem z wieloma wersjami ale nie udało mi się zagrać...
16-04-2012 19:24
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamil15
Stopień: 350
*

Liczba postów: 353

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia E52

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 20

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #3
Odp: The Sims 3 HD
Symbian s60v3 to nie Symbian ^3 . . ..
To tak jak Windows xp to nie Windows 95 . . .
I jeszcze baaardzo wysoko oceniasz siebie w znajomości symbiana!

Spammer
SPOKO RANGA
16-04-2012 19:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
ordnaxx
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 28-02-2012

Reputacja: 0


Telefon: E6-00

Soft: symbian^3

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
Odp: The Sims 3 HD
widzę, że się wkradł błąd w miejscu gdzie jest telefon...
posiadam nokie E6-00 wiec to jest symbian^3, przepraszam za wprowadzenie w błąd i tak poza tym tak bardzo głupi nie jestem Tongue
16-04-2012 20:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
kamil15
Stopień: 350
*

Liczba postów: 353

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia E52

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 20

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #5
Odp: The Sims 3 HD
A telefon zhakowany?? Może ram?

Spammer
SPOKO RANGA
16-04-2012 22:24
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #6
Odp: The Sims 3 HD
Na nokii e6 ze względu na inną rozdzielczość ekranu niż reszta telefonów z symbianem^3 większość gier nie będzie działać.
17-04-2012 11:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
ordnaxx
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 28-02-2012

Reputacja: 0


Telefon: E6-00

Soft: symbian^3

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
Odp: The Sims 3 HD
dzięki wielkie za odpowiedź, pozdrawiam Smile
17-04-2012 18:53
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS