Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Need For Speed Shift HD
Offline
chrisharris
Stopień: 450
*

Liczba postów: 480

Dołączył: 30-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: i9100

Soft: RR 3.1.2

Znajomość symbiana: 2
Podziękował: 12

Otrzymał podziękowań: 61
Post: #16
Re: Need For Speed Shift HD
Wszystko jest w poradnikach Smile
Aby podpisać aplikację musisz mieć własny certyfikat:
wyrabianie-certyfikatow-by-adek-22-sly-t17871.html
lub tym sposobem ekspresowe-wyrabianie-certyfikatu-t19937.html

a tu instrukcja jak podpisać aplikację
jak-podpisac-aplikacje-symbian-t17083.html

[Obrazek: 28986.jpg]
6150>>>3410>>>6230i>>>k700i>>>N-gage classic>>>k800i>>>w580i>>>e51>>>e52>>>5800 Xprees Music>>>n95>>>gt540>>> i9000
23-01-2011 23:08
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: norbi2567
Offline
Raz0rq
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 18-02-2011

Reputacja: 0


Telefon: n97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #17
Re: Need For Speed Shift HD
witam ta gra pojdzie na noki n97 jak nie do podajcie mi jakies strony do gier do noki n97
18-02-2011 00:10
Szukaj postów Cytuj
Offline
vrob3l26
Stopień: 500
*

Liczba postów: 565

Dołączył: 09-08-2010

Reputacja: 0


Telefon: NOKIA E52

Soft: 54.3 H@ck

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 130
Post: #18
Re: Need For Speed Shift HD
wyzej jest napisane ze działa tylko na symbian^3 a ty masz 60v5 wiec raczej nie bedzie dzialac a gry na twoj system masz tutaj gry-s60v5-f88.html

Jeżeli pomogłem to kliknij na [Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQQdmjnWJh6KECSVjlC53u...J_MRMf77ch] w prawym dolnym rogu okna Tongue
18-02-2011 11:08
Szukaj postów Cytuj
Offline
loczekzmc
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 22-11-2010

Reputacja: 0


Telefon: SE Vivaz

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #19
Re: Need For Speed Shift HD
Potwierdzam działanie na SE vivaz Smile
18-02-2011 13:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
Adamo90
Stopień: 1
*

Liczba postów: 12

Dołączył: 25-02-2011

Reputacja: 0


Telefon: Vivaz

Soft: s60v5

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #20
Re: Need For Speed Shift HD
Aplikacja działa na Vivaz'ie aż miło Wink
Czasami zauważyłem, albo to wrażenie, że kierownica tak jakby się "zawieszała" przy wychodzeniu z zakrętów, wtedy muszę mocno odkręcić w drugą stronę kierą. Może to tylko wrażenie i wszak muszę się przyzwyczaić do tego całego czujnika.

Ale aplikacja robi wrażenie, nie wiedziałem że aż tak dobrze to może wyglądać, szczególnie widok "z oczu" mimo iż jest oparty na obrazkach. Na prawdę dopracowany produkt!

http://www.jakubstaszak.pl - projektowanie i tworzenie witryn internetowych, polecam!
27-02-2011 14:41
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
maateeusz
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 12-12-2010

Reputacja: 0


Telefon: 5800

Soft: s60 v 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #21
Re: Need For Speed Shift HD
Nie wiem czemu ale przy kazdym wlaczeniu gry telefon mi sie resetuje Tongue Mam Omnie HD. Moze ktos cos na to poradzic??
25-03-2011 11:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
zenek91
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 19-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: I8910

Soft: ???
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #22
Re: Need For Speed Shift HD
kolego jakego masz roma??
29-03-2011 20:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
xdomino996
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 23-03-2011

Reputacja: 0


Telefon: SE Satio

Znajomość symbiana: 4
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #23
Re: Need For Speed Shift HD
Na Satio chodzi pieknie aż nie moge uwierzyc ze na telefon chodzą takie gry Big Grin
06-04-2011 19:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
ziomek4831
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 07-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: Nokia X6-00

Soft: V 31.0.004

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #24
Re: Need For Speed Shift HD
Siemka. Mam taki problem. Mam nokię x6. Gra się instaluje bez problemów. Zmieniłem język na angielski, zrestartowałem telefon. I wyskakuje taki błąd. Error! Failed to start g1. Any-key continues. Czy jakoś tak. Będę wdzięczny jak ktoś rozwiążę mój problem. Z góry dzięki. Jakby co podaje nr gg: 6962199

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]
16-04-2011 13:24
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #25
Re: Need For Speed Shift HD
ziomek4831 twój telefon ma za słaby procesor i nie ma układu graficznego , więc nie odpalisz tej gry na x6
16-04-2011 14:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
ziomek4831
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 07-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: Nokia X6-00

Soft: V 31.0.004

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #26
Re: Need For Speed Shift HD
leo20 napisał(a):ziomek4831 twój telefon ma za słaby procesor i nie ma układu graficznego , więc nie odpalisz tej gry na x6
Łeeeeee. Na podstawie screenów gra zapowiada się fajnie. Dzięki za odpowiedź.

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]
17-04-2011 12:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
Skorsikos
Stopień: 1
*

Liczba postów: 17

Dołączył: 04-04-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N97 mini

Soft: S60v5 hack
Podziękował: 9

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #27
Re: Need For Speed Shift HD
gra mi chula na n97 ale czasem rwie bo sciagnołem opengl 2.0 na tell szukalem miecha ale znalazlem i działa
01-05-2011 00:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #28
Re: Need For Speed Shift HD
Skorsikos nie pisz bzdur, gra na pewno nie ruszy na telefonach bez układu graficznego a n97 właśnie go nie ma

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]
01-05-2011 10:02
Szukaj postów Cytuj
Offline
szopen91karmanskie
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 12-12-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia N82

Soft: V31.0.16
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #29
Re: Need For Speed Shift HD
Cholerka, mnie też wywala na Omnii HD do menu po uruchomieniu... ;/ Widzę na wszystkich OHD tak jest.
05-05-2011 14:05
Szukaj postów Cytuj
Offline
byry1920
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 20-05-2011

Reputacja: 0


Telefon: omnia hd

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #30
Re: Need For Speed Shift HD
elo mam omnie hd sciagam to i pisze mi bład certyfikatu ;/
a nie da sie tego podipsac bo posiadam swój certyfiakt i probowałem ;/
22-05-2011 21:43
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS