Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Need For Speed Shift HD
Offline
normad21
Stopień: 500
*

Liczba postów: 604

Dołączył: 30-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: 5230

Soft: s60v5

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 27
Post: #1
Need For Speed Shift HD
[Obrazek: nfs1.jpg][Obrazek: nfs2.jpg]

Kilka zalet gry:
- Genialna grafika,
- Sterowanie za pomocą akcelerometru (tylko),
- Sporo aut,
- Tuning tychże,
- Widoki kamery podczas jazdy znane z "dużego" NfS (ze zderzaka, z przedniej szyby, kierowca, tył auta),
WERSJA na Symbian 9.4, Symbian^3

Kod:
http://oron.com/e4c3hti027ua/EA.Need_For_Speed_Shift_Symbian.S60v5.Symbian_3.rar.html
02-12-2010 15:58
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: Adamo90
Offline
Spax
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 01-11-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
Re: Need For Speed Shift HD
LOL! To wazy 81MB?! Po wypakowaniu plik .sis(x) ma podobna wage czy sa tam jakies pasci dowalone? Po za tym bedzie to ladnie smigac na 5800, tzn. bez scin?
02-12-2010 17:29
Szukaj postów Cytuj
Offline
chrisharris
Stopień: 450
*

Liczba postów: 480

Dołączył: 30-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: i9100

Soft: RR 3.1.2

Znajomość symbiana: 2
Podziękował: 12

Otrzymał podziękowań: 61
Post: #3
Re: Need For Speed Shift HD
Gra na Satio/Vivaz/i8910 i Symbiana ^3 na 5800 może nawet nie odpalić,bo nie ma akceleratora grafiki

[Obrazek: 28986.jpg]
6150>>>3410>>>6230i>>>k700i>>>N-gage classic>>>k800i>>>w580i>>>e51>>>e52>>>5800 Xprees Music>>>n95>>>gt540>>> i9000
02-12-2010 17:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
varrad
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 15-01-2010

Reputacja: 0


Telefon: omnia hd

Soft: s60v5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
Re: Need For Speed Shift HD
zainstalowała mi się normalnie ale jak próbuje włączyć wraca mi do menu fona
Pomoże ktoś? mam omnie HD więc chyba nie powinno byc problemu z odpaleniem
04-12-2010 21:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #5
Re: Need For Speed Shift HD
Sproboj zrestartowac telefon i wlacyc odrazu.

][Obrazek: 32177.gif]
04-12-2010 21:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
varrad
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 15-01-2010

Reputacja: 0


Telefon: omnia hd

Soft: s60v5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
Re: Need For Speed Shift HD
niestety nic nie daje. Tak samo mam z realfootbal 2010 HD...
niby się odpala ale od razu się wyłącza :confused:
05-12-2010 00:41
Szukaj postów Cytuj
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #7
Re: Need For Speed Shift HD
Nie wiem czy to pomoze,ale czy masz najnowszego softa?

][Obrazek: 32177.gif]
05-12-2010 01:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
varrad
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 15-01-2010

Reputacja: 0


Telefon: omnia hd

Soft: s60v5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
Re: Need For Speed Shift HD
nie mam bo nie chce stracić gwarancji :/
05-12-2010 15:06
Szukaj postów Cytuj
Offline
Damianes123
Stopień: 100
*

Liczba postów: 146

Dołączył: 09-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: nokia n73
Podziękował: 7

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #9
Re: Need For Speed Shift HD
na noki n8 pujdzie

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]

[Obrazek: chomik468x60.gif]
05-12-2010 15:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
normad21
Stopień: 500
*

Liczba postów: 604

Dołączył: 30-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: 5230

Soft: s60v5

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 27
Post: #10
Re: Need For Speed Shift HD
varrad napisał(a):zainstalowała mi się normalnie ale jak próbuje włączyć wraca mi do menu fona
Pomoże ktoś? mam omnie HD więc chyba nie powinno byc problemu z odpaleniem

Spróbuj zmienić język na angielski w telefonie.
05-12-2010 17:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
lucio03
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 19-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: Nokia C6

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
Re: Need For Speed Shift HD
Czy ta gra pojdzie na C6 ???
19-01-2011 23:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #12
Re: Need For Speed Shift HD
nie, po 1. za słaby procesor, po 2. za mało ram, po 3. brak akceleratora grafiki
19-01-2011 23:31
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: lucio03
Offline
laphaz
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: vivaz u5

Znajomość symbiana: 3
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
Re: Need For Speed Shift HD
Witam mam Vivaza ale mimo wszystko gra niechce mi sie zainstalować. Symbian 60v5
23-01-2011 20:37
Szukaj postów Cytuj
Offline
seros142
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: SE VIVAZ

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #14
Re: Need For Speed Shift HD
laphaz napisał(a):Witam mam Vivaza ale mimo wszystko gra niechce mi sie zainstalować. Symbian 60v5

A podpisałeś certyfikat??? bo bez tego ani rusz Big Grin Dodam, że mi na Vivazie śmiga pięknie i gorąco polecam tą grę.
23-01-2011 20:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
laphaz
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: vivaz u5

Znajomość symbiana: 3
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
Re: Need For Speed Shift HD
ehhh mam ten telefon od tygodnia i widze że muszę się czegoś nauczyć szkoda że nie wiem o co w ogóle chodzi Wink
23-01-2011 21:03
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS