Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake
Offline
jeff_rey
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 21-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #46
 
A mi na mojej e51 śmiga aż miłoBig GrinSmile Thx ludzie bo myślałem że to chodzi tylko z fpu1Big Grin
01-01-2009 12:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
mc03
Stopień: 1
*

Liczba postów: 22

Dołączył: 30-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #47
 
mam problem, jak zapisze gre i ja wylacze to po ponownym wlaczeniu nie da sie wczytac wczesniejszego stanu, w konsoli pisze:
LOADING GAME FROM
E:QUAKE1ID1S1.SAV...
COULDN`T SPAWN SERVER
MAPS/0. 000000. BSP
COULDN`T LOAD MAP
LOAD FAILED.
ktoś wie dlaczego?
24-01-2009 14:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
punk1992a
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 22-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #48
 
Niech ktoś po polsku opisze krok po kroku proces instalacji.
24-01-2009 15:27
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #49
 
quakeworld_v103_armv6_fpu.sisx instalujesz to potem masz folder folder Quake(o ile dobrze pamiętam) i wklejasz gre z kompa do tego folderu. Dokładnie nie pamiętam nie mam go już od pół roku
24-01-2009 16:00
Szukaj postów Cytuj
Offline
kris23
Stopień: 50
*

Liczba postów: 65

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #50
 
nie quakeworld tylko quake
24-01-2009 16:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #51
 
fakt źle skopiowałem. Instalacja jest prosta, beż żadnych excesów więcej to na złamanie systemu trzeba się narobić ;p
24-01-2009 19:15
Szukaj postów Cytuj
Offline
hubertbo1
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 08-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #52
 
Kurde działa na 6220 !!! Masakra! :564:
28-07-2009 17:21
Szukaj postów Cytuj
Offline
Metik
Stopień: 150
*

Liczba postów: 191

Dołączył: 12-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: N73 Haked
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #53
 
Na N73 to troche malo ramu nie??

The File is DELETED!
29-07-2009 19:24
Szukaj postów Cytuj
Offline
wocker
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 05-01-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #54
 
Kolego musisz czytać tam gdzie ściągasz grę dokładnie bo tam było napisane jakie hasło
hasło to: http://cvr.pl
13-08-2009 11:44
Szukaj postów Cytuj
Offline
Goffy
Super Moderator
*

Liczba postów: 924

Dołączył: 27-07-2009

Reputacja: 0


Telefon: HTC Touch Pro

Soft: WM 6.1

Znajomość symbiana: 3
Podziękował: 11

Otrzymał podziękowań: 50
Post: #55
Re: Quake
bedzie dzialac na e61?

sry za odswiezanie

SE xperia x8 -> cm7
NTT a72b -> 4.0.4 by Xoliper


"Po co mam używać szukajki, skoro mogę założyć nowy temat?"
15-05-2010 08:37
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #56
Re: Quake
Myślę że potrzeba gdzieś do 25 ram i jeśli masz tyle wolne to luzik Smile

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
15-05-2010 12:16
Szukaj postów Cytuj
Offline
Goffy
Super Moderator
*

Liczba postów: 924

Dołączył: 27-07-2009

Reputacja: 0


Telefon: HTC Touch Pro

Soft: WM 6.1

Znajomość symbiana: 3
Podziękował: 11

Otrzymał podziękowań: 50
Post: #57
Re: Quake
mam wolne srednio jakies 19 - 20 mb ramu free
pytam bo na e61 powinno byc znacznie wygodniejsze sterowanie niz na 5320

SE xperia x8 -> cm7
NTT a72b -> 4.0.4 by Xoliper


"Po co mam używać szukajki, skoro mogę założyć nowy temat?"
15-05-2010 12:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
rafi197413
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 22-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: nokia n95 8G
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #58
Re: Quake 1 na S60v3
czy pójdzie Quake 1 na S60v3 na nokie n95 8g :mmm: :mmm:
23-05-2010 07:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #59
Re: Quake
80 mb ram więc powinno ruszyć

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
23-05-2010 09:16
Szukaj postów Cytuj
Offline
Damianes123
Stopień: 100
*

Liczba postów: 146

Dołączył: 09-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: nokia n73
Podziękował: 7

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #60
Re: Quake
pujdzie na noki n73

[Obrazek: chomik468x60.gif]
13-09-2010 17:24
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS