Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake
Offline
Blacha
Stopień: 1
*

Liczba postów: 44

Dołączył: 04-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #31
 
Wszytko chodzi pięknie na 6120 classic bez zaciny itp oczywiście popiwiony Big Grin
04-10-2008 12:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
Szaqalek
Stopień: 1
*

Liczba postów: 48

Dołączył: 09-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #32
 
A mi nie chodzi -.-
Mam N73 i robilem instalacje wedlug instrukcji czyli:

1. Sciagnelem i zainstalowalem Symbian P.I.P.S. C-runtime library na karte pamieci
2. Zrzucilem folder ID1 z oryginalnego quake'a na karte pamieci do folderu QUAKE1
3. Zainstalowalem quake_v103_armv6_nofpu.sisx na karte pamieci

wlaczam w aplikacjach Quake'a i... wyskakuje menu - nieobslugiwana funkcja

Cos zle zrobilem? Cos pominalem? Licze na Wasze rady

ps. Probowalem oczywiscie z quake_v103_armv6_fpu.sisx i z obiema wersjami quakeworlda ale dalej to samo...
10-10-2008 13:02
Szukaj postów Cytuj
Offline
olek12.89
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 23-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #33
Quake
Pamietam dobre czasy jak sie gralo na starym pc po nocach ciekawe czy ruszy na moim fonie
14-10-2008 20:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
Roymckay1990bm
Stopień: 100
*

Liczba postów: 147

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95-1 +8GB

Soft: v31.0.017
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #34
 
Na n80 nie pójdzie próbowałem :<

15-10-2008 18:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
bartekm85
Stopień: 50
*

Liczba postów: 77

Dołączył: 07-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #35
 
Cześć ja mam takie pytanie, cz da się grać w tego Quaka w trybie landscape bez instalowania programów typu Landscape Pro, czy RotateMe. Może są jakieś komendy w konsoli?
09-11-2008 13:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
michalkepa
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 30-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #36
 
a jak zainstalowac ta bibloteke PIPS na N96 bo pokazuje bład uakt.?
11-11-2008 20:00
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #37
 
Cytat:Cześć ja mam takie pytanie, cz da się grać w tego Quaka w trybie landscape bez instalowania programów typu Landscape Pro, czy RotateMe. Może są jakieś komendy w konsoli?
z tego co wiem to nie. Nie znam żadnej komendy szczerze mówiąć nie interesowało mnie to Big Grin . BTW w 6120c chyba tylko przez programy w telefonach ze sliderem taki jak N96, 95 nie powinno byc problewmu

[ Dodano: 2008-11-11, 19:27 ]
michalkepa napisał(a):a jak zainstalowac ta bibloteke PIPS na N96 bo pokazuje bład uakt.?
hmmm szczerze mówiąc nie wiem a na N95 też Ci tak wyskakuje ? Możliwe Quake nie jest kompatybilny z N96

[Obrazek: obraz.png]
11-11-2008 20:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
kris23
Stopień: 50
*

Liczba postów: 65

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #38
 
niech ta osoba która mówiła , że na N73 działa niech poda instrukcje w tym temacie bo ja zrobiłem wszystko jak trzeba i wyskakuje menu nieobsługiwana funkcja
16-12-2008 18:24
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #39
 
nie ma opcji by ruszyl bo nie ma akceleratora gier 3d chyba że coś się zmienilo od tego czasu....

[Obrazek: obraz.png]
16-12-2008 21:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
wredniak921
Stopień: 1
*

Liczba postów: 29

Dołączył: 03-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #40
 
Bez problemowo rusza na n73 i 6120classic Big Grin
18-12-2008 23:25
Szukaj postów Cytuj
Offline
kris23
Stopień: 50
*

Liczba postów: 65

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #41
 
robie wszystko jak trzeba i wyskakuje menu nieobsługiwana funkcja ale sformatuje fona i spróbuje w tygodniu
19-12-2008 19:17
Szukaj postów Cytuj
Offline
kulon91
Stopień: 150
*

Liczba postów: 163

Dołączył: 20-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #42
 
mi się uruchamia ale strasznie się zacina, nie da się grać :brick: i do tego wyskakują mi co kilka sekund jakieś białe wielokąty. Wie ktoś co z tym zrobić? Mam N95
19-12-2008 20:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
kris23
Stopień: 50
*

Liczba postów: 65

Dołączył: 13-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #43
 
a wjakim trybie uruchamiasz jak w OpenGL to wina zbyt małej ilości ramu wyłącz OpenGL i bedzie dobrze
19-12-2008 21:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
kulon91
Stopień: 150
*

Liczba postów: 163

Dołączył: 20-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #44
 
ok, już mam, dzięki Big Grin
20-12-2008 18:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
dragster151
Stopień: 1
*

Liczba postów: 25

Dołączył: 27-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #45
 
człowieku bys cos sam moze od siebie napisal..zywcem wszytsko skopiowane..nawet hasla do wypakowania nie ma ;/

N3310->N3410->N6230->N6230i->SE k750i->6120classic
31-12-2008 13:10
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS