Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake
Offline
Ben.Q
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 09-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #16
 
Na N80 i N73 nie Pójdzie bo nie mają akceleratora 3d. . .
09-09-2008 15:48
Szukaj postów Cytuj
Offline
DEMON_233
Stopień: 1
*

Liczba postów: 9

Dołączył: 08-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #17
quake
a pojdzie na telefonie bez fp1?? N73 ME

EDIT: na jakims forum czytalem ze JEST wersja na fony bez fp1 (akc3d)
W koncu komp tez nie musial miec akceleratora 3d zeby poszlo (tryb software)Tongue
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Edit by Crazy_Camel: Kategoryczny zakaz podawania linków do for o podobnej tematyce!!
13-09-2008 07:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #18
 
czytałes regulamin? ZAKAZ PODAWANIA LINKÓW DO KONKURENCYJNYCH FOR
13-09-2008 09:08
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
wrzosu
Stopień: 1
*

Liczba postów: 25

Dołączył: 22-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: N86 8MP

Soft: 30.009

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #19
 
rozumiem przez to ze mam ściagnąć ten 1 plik zaisntalować go i ten plik ze strony crv i skopiować w dowolne miejsce?

[ Dodano: 2008-09-18, 13:38 ]
ja mam jedno pytanie co zrobić by gra chodziła na opengl zamiast soft by grafa była lepsza. na innym forum niewazne jakim przeczytałem taką informacje że da sie grać i jest spaśny antyaliasing Smile
14-09-2008 10:13
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
cody
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 30-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #20
 
Cóż, jestem początkującym użytkownikiem symbiana, mam E65 i pytanie czy na tym telefonie powinno chodzić? Zainstalowałem i wyskakuje komunikat przy próbie uruchomienia: "Menu: Nieobsługiwana funkcja" Help(?)
18-09-2008 17:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #21
 
na e65 raczej nie bedzie chodzic,a jak bedzie to bedzie sie okropnie zacinalo z powodu malej ilosci ramu oraz braku zkceleratora grafiki 3d seria e jest do bzinesu a nie do multimedii
18-09-2008 17:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
wredniak921
Stopień: 1
*

Liczba postów: 29

Dołączył: 03-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #22
 
6120 też nie ma akceleratora a zapieprza jakby miał ze 100klatek na sekundę;] do Quake1 nie jest potrzebny akcelerator, lecz do Quake2 owszem, inaczej nie pójdzie.
25-09-2008 13:15
Szukaj postów Cytuj
Offline
Roymckay1990bm
Stopień: 100
*

Liczba postów: 147

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95-1 +8GB

Soft: v31.0.017
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #23
 
bo widzisz nokia 6120 clasic ma chyba lepszego symbiana os od n73 lub n80 moze dlatego ci smiga TongueBig Grin

[ Dodano: 2008-09-25, 14:16 ]
tak w ogóle to sam musze sprawdzić tego qake'a na sowiej n80IE Tongue muszę sie przekonać czy i mi też będzie ,,śmigać" Big Grin
25-09-2008 14:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
Wojtek522
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 21-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #24
 
czy komus udalo sie uruchomic quake'a 1 na n80? czy pips mam zainstalowac na karcie czy na pamieci telefonu? :dribble:
25-09-2008 18:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
Roymckay1990bm
Stopień: 100
*

Liczba postów: 147

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95-1 +8GB

Soft: v31.0.017
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #25
 
słuchaj ja próbowałem to instalować ale jednak quake nie jest przeznaczony na n80 niestety , jeśli nie masz ikonki tylko samą nazwę to niestety nie pograsz sobie ,ja tak miałem ,wszystko zrobiłem tak jak trzeba i lipa ,trzeba sobie fona wymienić .

25-09-2008 21:17
Szukaj postów Cytuj
Offline
ozzy327
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #26
 
Mam nadzieję, że nie pobieracie instalatora z linka w pierwszym poście, bo to może być przyczyną tego, że gra wam nie działa. Wystarczy dokładnie przeczytać i zrozumieć instrukcję gościa który zrobił ten port na symbiany i ściągnąć odpowiedni instalator dla swojego telefonu. (dokładniej wersje z akceleracja lub bez niej)

w skrócie:
wchodzimy tu
http://koti.mbnet.fi/hinkka/Download.html
i pobieramy:
quake_v104_armv6_nofpu.sisx

oczywiście resztę rozpakowujemy według ww. instrukcji.

Mam e51 i gra śmiga aż miło, tak więc nie chce mi się wierzyć, że n80 czy n73 to takie szroty bo nie maja akceleracji 3d, e51 też nie ma.

pozdro. 1 post ;]
25-09-2008 22:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
Wojtek522
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 21-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #27
 
probowalem tak jak mowisz ozzy ale ten program sis jest do wersji demo quaka tak przynajmniej wynika z instukcji ja sciagnolem ta niby pelna z tego linku co byl w pierwszym poscie
25-09-2008 23:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
ozzy327
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #28
 
Wojtek522 napisał(a):probowalem tak jak mowisz ozzy ale ten program sis jest do wersji demo quaka tak przynajmniej wynika z instukcji ja sciagnolem ta niby pelna z tego linku co byl w pierwszym poscie

Plik który podałem działa z pełną wersja więc nie widzę przeszkód w uruchomieniu gry.

[ Dodano: 2008-09-26, 17:50 ]
Wojtek522 napisał(a):probowalem tak jak mowisz ozzy ale ten program sis jest do wersji demo quaka tak przynajmniej wynika z instukcji ja sciagnolem ta niby pelna z tego linku co byl w pierwszym poscie

Plik który podałem działa z pełną wersja więc nie widzę przeszkód w uruchomieniu gry.
26-09-2008 17:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
Wojtek522
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 21-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #29
 
E probowalem wszystkiego pelnej wersji na demie i lipa szkoda bo gierka wyglada zajebiscie :< cza poczekac az n95 stanieje :]
26-09-2008 19:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
wredniak921
Stopień: 1
*

Liczba postów: 29

Dołączył: 03-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #30
 
Pożyczyłem od kumpla n73 i gra działa bez najmniejszego zacięcia, ale na n80 raczej nie pogracie bo gdziekolwiek czytałem to nikomu się jeszcze nie udało. Jak będę miał jakiś dostęp do tego fona to spróbuje:] powtarzam na N73 gra działaSmile a tak z ciekawości, wie ktoś dlaczego ta gra nie potrzebuje akceleratora 3D? Dlaczego inne sisx ,np. Global racer potrzebuje skoro nie wymaga tyle ramu i zajmuje mniej miejsca niż quake?? Pozdro, miłego graniaSmile
04-10-2008 01:13
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS