Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quake
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #1
Quake
Quake 1 na S60v3 niestety wymaga dużej ilości wolnego miejsca(oryginał zajmuje okolo 100mb ale nie pamiętam już ) link aby uruchomić na telefonie:
[hide]http://www.4shared.com/file/77389768/8bafa36/quake1fort_8kfnmjp7.html[/hide]
pomoc jak zainstalować krok po kroku:
[hide]http://www.simplysymbian.com/2007/09/10/how-to-install-and-play-quake-on-your-symbian-phone[/hide]
Screeny są dostępne w 2 linku to ich tutaj nie dodaje Smile


Grałem w niego na N95 i jest super, jak na kompie
[hide]http://cvr.pl/gry/quake.php[/hide]
Mam nadzieję że to jest full wersja jak coś to poszukam jeszcze innej Big Grin

Tutaj link na YT jak ktoś nie wierzy:
[youtube]vA41ScGduQ8[/youtube]
15-05-2008 23:12
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: NyGuS
Offline
koczera1
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 22-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
super gierka
22-05-2008 12:17
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #3
 
jakby ktoś miał problemy z instalacją pisać na forum

[Obrazek: obraz.png]
29-05-2008 16:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
ssebastian18
Stopień: 1
*

Liczba postów: 19

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
Quake 1 na S60v3
czy pójdzie Quake 1 na S60v3 na noki n80?
20-06-2008 11:13
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #5
 
Plik ten jest umieszczone w dziale "Download s60v3" więc gra chodzi na v3. Na N80 też powinno pójść. Najlepiej będzie jak sam sprawdzisz Wink

Don't waste your time, or time will waste you...
20-06-2008 11:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
ssebastian18
Stopień: 1
*

Liczba postów: 19

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
 
a czy mam możliwość podłączenia tel. pod tv?
20-06-2008 11:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
italiano
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 20-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
jak ustawic klawisze w q1 na n82?
20-06-2008 22:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
THS_KLIKA
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 17-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
probowałem zainstalowac na 5700, folder zrobiony ID1 wrzucone pips zainstalowane, ale nawet nie otwiera gry :/
20-07-2008 12:58
Szukaj postów Cytuj
Offline
wolina0606
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 08-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82/N95 8GB

Soft: V35

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
 
A skąd wziąść ten folder z oryginalnym Quake'm co zajmuje 100mb???
08-09-2008 21:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #10
 
http://cvr.pl/gry/quake.php

[Obrazek: obraz.png]
08-09-2008 21:44
Szukaj postów Cytuj
Offline
wolina0606
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 08-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82/N95 8GB

Soft: V35

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
 
Sorry nie widziałem... Mam nadzieję, że gra jest super, bo mam Quake 2 i gra się świetnie...
08-09-2008 21:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #12
 
ja juz nie gram w Queake ale polecam naprawde spoko gra jak z kompa tylko wyświetlacz troche miejszy :bye:

[Obrazek: obraz.png]
08-09-2008 21:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
wolina0606
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 08-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82/N95 8GB

Soft: V35

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
 
A możesz mi dokładnie opisać proces instalacji??? I czy ten jeden plik (pips) wystarczy do tego by gra ruszyła???
08-09-2008 21:54
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jiraya
Stopień: 450
*

Liczba postów: 451

Dołączył: 05-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95/iphone 3gs

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 24
Post: #14
 
Cytat:This is what you’ll need to do to install Quake on your phone:

1. Download and install the Symbian P.I.P.S. C-runtime library

You’ll find the file here. Download it to your PC and transfer it to your phone using the USB cable.

2. Copy files from the original Quake game to your phone

To do this you’ll need one of the following:

* The original full game

[Obrazek: obraz.png]
08-09-2008 21:56
Szukaj postów Cytuj
Offline
wolina0606
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 08-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: N82/N95 8GB

Soft: V35

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
 
I to wszystko tak, myślałem, że trzeba więcej zrobić... Wielkie dzięki!!! Sorry za te wszystkie pytania i prośby...

[ Dodano: 2008-09-08, 22:05 ]
Jeszcze jedno jakie hasło???
08-09-2008 21:58
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS