Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
c2doom.
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #46
 
Niestety nie posiadam wszystkich modeli noki by sprawdzić gdzie znajduje się katalog wads. Jeśli go nie ma to proponuje utworzyć.
08-02-2009 13:35
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
crespo123
Stopień: 400
*

Liczba postów: 448

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Galaxy S3 Mini

Soft: Android 4.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #47
 
Jak utworze ten folder wads na karcie pamięci i wrzuce tą gre do tego folderu to co mam później zrobić.

[scroll]<font size="5"> [you] Postaw [Obrazek: thankposts.gif]/ to nic nie kosztuje </font>[/scroll]

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku
[Obrazek: crespo123.gif]
08-02-2009 15:56
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
adek13016
Stopień: 450
*

Liczba postów: 470

Dołączył: 03-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n95 8gb

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 28
Post: #48
 
na n73 jest to tak E-data-games-wads i już Tongue Big Grin

TO JA Smile
08-02-2009 17:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
crespo123
Stopień: 400
*

Liczba postów: 448

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Galaxy S3 Mini

Soft: Android 4.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #49
 
Nie ma umnie pliku games w data

[scroll]<font size="5"> [you] Postaw [Obrazek: thankposts.gif]/ to nic nie kosztuje </font>[/scroll]

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku
[Obrazek: crespo123.gif]
08-02-2009 20:19
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
miki19953
Stopień: 200
*

Liczba postów: 237

Dołączył: 28-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: x10(nieużywam)
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #50
 
crespo123 napisał(a):jak mogę znaleść ten plik e:/wads
instalujesz aplikacja cDoom uruchamiasz powinno pokazać ci sie menu gdzie do wyboru masz jakieś 3 opcje 1 to chyba single player ale narazie jej nie włączasz tylko dajesz options (lewy przycisk wyboru nad zieloną słuchawką) i wybierasz select wad i te pliki które wgrałeś na karte możesz teraz otworzyć...
Myśle, że pomogłem jeżeli o to ci chodziło Big Grin
08-02-2009 20:27
Szukaj postów Cytuj
Offline
crespo123
Stopień: 400
*

Liczba postów: 448

Dołączył: 18-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Galaxy S3 Mini

Soft: Android 4.1

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #51
 
a gdzie zrobić ten plik wad

[scroll]<font size="5"> [you] Postaw [Obrazek: thankposts.gif]/ to nic nie kosztuje </font>[/scroll]

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku
[Obrazek: crespo123.gif]
09-02-2009 17:41
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
rafa911
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 19-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #52
 
Zrób go na karcie pamięci. E:/Wads .Chodzi o folder taki i wrzuć tam gry
Ja tak zrobiłem i chodzi Tongue
25-02-2009 11:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
heroesv2
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 30-01-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #53
 
Chodzi komus c2doom na noki n80? Bo ja zainstalowałem i żadna gierka mi nie odpali Sad
23-04-2009 11:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #54
 
pewnie za mało ramu żeby odpalić grę na n80
23-04-2009 12:00
Szukaj postów Cytuj
Offline
grzesiek1945
Stopień: 450
*

Liczba postów: 483

Dołączył: 28-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: NokLa Ń95 8BiT

Soft: 31.0.015 h@cKeD
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #55
 
wątpię że to ram, przecież n73 wcale chyba nie ma więcej ramu od n80 a na n73 c2doom śmiga

As I Lay Dying - Through Struggle
[Obrazek: dfgvn4.gif]
[Obrazek: 2qsbj0y.gif]
[Obrazek: hx6fbb.png]
23-04-2009 13:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #56
 
albo nietypowa rozdzielczość wyświetlacz w n80 powoduje to że gry nie chodzą
23-04-2009 13:29
Szukaj postów Cytuj
Offline
grzesiek1945
Stopień: 450
*

Liczba postów: 483

Dołączył: 28-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: NokLa Ń95 8BiT

Soft: 31.0.015 h@cKeD
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 9
Post: #57
 
No tak, to prędzej jest przyczyną niż mała ilość ram, według mnie to na pewno nie ram ...

As I Lay Dying - Through Struggle
[Obrazek: dfgvn4.gif]
[Obrazek: 2qsbj0y.gif]
[Obrazek: hx6fbb.png]
23-04-2009 13:34
Szukaj postów Cytuj
Offline
heroesv2
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 30-01-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #58
 
no pewnie ta rozdzielczosc jest powodem Sad szkoda
24-04-2009 13:27
Szukaj postów Cytuj
Offline
piec100
Stopień: 200
*

Liczba postów: 236

Dołączył: 31-01-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #59
 
moj kolega ma n80 i wyslalem mu gry i ta aplikacje to jemu smigalo

"Czy przyjmiesz mnie mój Boże,
kiedy odejść przyjdzie czas
Czy podasz mi swą rękę,
a może będziesz się bał"

[Obrazek: 29764.png]
19-05-2009 15:45
Szukaj postów Cytuj
Offline
renas89
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 16-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #60
 
jak odpalić half life ?
11-06-2009 17:57
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS