Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
c2doom.
Offline
patrickbrzeski
Stopień: 50
*

Liczba postów: 61

Dołączył: 17-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #16
wzystko fajanie ale
wszystko fajnie ale skoro jest na symbiana 9.1 to czemu podczas instalacji wyskakuje na mojej n 73 :aplikacja nie jest kompatyblna................................. :dribble: ?????
31-08-2008 22:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #17
 
ale zanstalowało się? jak wyskoczy taki komunikat i zapyta czy kontynuować to się tym nie przejmuj tylko weź "tak" bo i tak będzie działać poprawnie Big Grin
31-08-2008 22:41
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
matiss.mati
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 22-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #18
 
mam problem bo nie ładuje kolejnych leveli tylko gra się wyłancza
31-08-2008 22:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
patrickbrzeski
Stopień: 50
*

Liczba postów: 61

Dołączył: 17-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #19
 
otoz nie godzine trzeba czekac zeby sie gra zaladowala :dribble: :dribble: denerwujace :dribble:
01-09-2008 15:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
adek13016
Stopień: 450
*

Liczba postów: 470

Dołączył: 03-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n95 8gb

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 28
Post: #20
 
jak zminić sterowanie???? pomocy
07-09-2008 18:54
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #21
 
Cytat:adek13016
W ustawieniach.[/quote]
07-09-2008 20:47
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
vanepafi
Stopień: 500
*

Liczba postów: 641

Dołączył: 16-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #22
 
mama pytaniew otuz chcialem pograc w strzelanke jakas na symbianku xD zobaczyc jak to jest Tongue i czy gra chodzi plynnie na n80 ?? najlepiej jakby sie wypowiedzial ktos kto testowal Smile
08-09-2008 20:57
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #23
 
na forum jest taka mała zasada, jeśli nikt nie napisał że testował itp to nie powinno się o to pytać tylko samemu przetestować i napisać jak działa itd 8)
08-09-2008 21:55
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
vanepafi
Stopień: 500
*

Liczba postów: 641

Dołączył: 16-07-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #24
 
oki to musze zainstalowac i dam wam odpowiedz Smile
09-09-2008 06:38
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
adek13016
Stopień: 450
*

Liczba postów: 470

Dołączył: 03-09-2008

Reputacja: 0


Telefon: nokia n95 8gb

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 28
Post: #25
 
Quoludek prubowałem zmienić sterowanie keymapperem ale wyskakuje mi keymapper not properly installed . Co mam zrobić popocy!!!!!!!!
09-09-2008 16:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
eMike
Stopień: 50
*

Liczba postów: 84

Dołączył: 10-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #26
 
przeinstaluj c2doom i ustaw jeszcze raz


prawy ctrl - strzał (ja mam ustawiony klawisz kamery)
F2 - save(osobiście mam 8 )
F3 - load (7)
i tyle obraz w poziomie i można grać
(podpowiem że chyba 8 zmieniamy położenie ekranu)
09-09-2008 16:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
Reaper193
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 11-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #27
 
Mam pytanie czemu mi pisze że błąd certyfikatu i że mam się skontaktować z dostawcą aplikacji?? Mam nokie E51
11-09-2008 07:36
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #28
 
Faq - temat "koniec podpisywania aplikacji" Zrób to i problem minie Tongue

Don't waste your time, or time will waste you...
11-09-2008 16:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
michal_7
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 30-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #29
 
Próbuje to zainstalować ale wyskakuje mi "błąd uaktualnienia" :/ jakiś czas temu zaraz po kupnie telefonu miałem juz to zainstalowane ale niewiedzialem co to jest i wyrzuciłem.. co może być przyczyną że teraz nagle nie działa?
11-09-2008 19:23
Szukaj postów Cytuj
Offline
eMike
Stopień: 50
*

Liczba postów: 84

Dołączył: 10-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #30
 
prawdopodobnie pozostały pliki z poprzedniej wersji i nie może ich nadpisac
11-09-2008 20:12
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS