Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
c2doom.
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #1
c2doom.
c2doom.

Opis:

Niebawem, jak znajdę troszkę więcej czasu. Również dorzucę te lepsze gry. Chyba że ktoś już ma, więc niech się podzieli.

Pliki *.wad wrzucamy do e:/wads


[Obrazek: PLASMAG.gif][Obrazek: hacx2.jpg] [Obrazek: FO1.jpg][Obrazek: quake2.png] [Obrazek: duke.png][Obrazek: lost29.jpg]

Download c2doom:

[hide]
Kod:
http://www.4shared.com/file/60588223/9a279e39/C2Doomv112S60v3SymbianOS91.html
[/hide]

A tutaj stronka z której można pobrać "wady", widoczne na screenach i inne:

[hide]
Kod:
http://www.doomwadstation.com/main/tc.html#Insanity2
[/hide]

Hasło - <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sisx.pl">www.sisx.pl</a><!-- w -->

C2Doom Quake 1 & 2 3D

[Obrazek: quake20ii20wad203d201wzrb2.jpg]

Download:

[hide]
Kod:
http://www.megaupload.com/it/?d=TXE15FOK
[/hide]

11.3 MB.

Half Life.

[Obrazek: pc-action-game-hl2ep1.jpg]

Download:

[hide]
Kod:
http://www.4shared.com/file/47422042/d12dcfd4/Half_Life.html
[/hide]

Hasło - <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sisx.pl">www.sisx.pl</a><!-- w -->
13-05-2008 00:46
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: Tco1, cyrex2
Offline
arekrybak
Stopień: 1
*

Liczba postów: 39

Dołączył: 20-04-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #2
 
hasło <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sisx.pl">www.sisx.pl</a><!-- w --> nie działa do programu "c2doom"
jakie hasło?

[ Dodano: 2008-06-26, 22:21 ]
ale czy w ogóle to chodzi na n80
26-06-2008 22:10
Szukaj postów Cytuj
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #3
 
Hasło działa, tylko wpisujcie ręcznie. Na n80 również działa.
27-06-2008 00:46
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
arekrybak
Stopień: 1
*

Liczba postów: 39

Dołączył: 20-04-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #4
 
Rzeczywiście działa. Piwko oczywiście. :haha:
27-06-2008 20:37
Szukaj postów Cytuj
Offline
punisher
Stopień: 1
*

Liczba postów: 28

Dołączył: 31-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
nie działa.. jakie haslo?


Edit by Crazy_Camel: Jeżeli nie umiesz czytać to do szkoły a nie gry ściągasz!!! Masz wyraźnie napisane Hasło - http://www.sisx.pl. Następnym razem będą ostrzeżenia.

[ Dodano: 2008-07-22, 21:39 ]
umiem doskonale czytac... ale mi nie działa hasło http://www.sisx.pl ani z małej ani z duzej!!
22-07-2008 11:32
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #6
 
Wpisz ręcznie a nie kopiuj to napewno zadziała.
22-07-2008 23:11
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #7
 
Wszystko z małej!!! Ja dzisiaj ściągnąłem, sprawdzałem hasło i wszystko jest w porządku. Jeżeli nie umiesz nawet pisać to może czas zmienić telefon na S40?

Don't waste your time, or time will waste you...
22-07-2008 23:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
ciupol
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 10-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
no niestety u mnie również nie chce sie rozpakować, próbowałem wszystkiego, ściągnąłem najnowszego winrara, próbowałem rozpakowywać z total commandera i nic, błędne hasło
23-07-2008 12:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #9
 
Hasło jest na pewno dobre. Wczoraj ściągnołem i wypakowałem właśnie za pomocą tego hasła - wszystko było w porządku.

Don't waste your time, or time will waste you...
23-07-2008 12:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #10
 
Pamiętajcie że hasła nie kopiujemy!! :brick: Trzeba wpisać ręcznie! :o
23-07-2008 19:55
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
patrickbrzeski
Stopień: 50
*

Liczba postów: 61

Dołączył: 17-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #11
??????????????/
Pojda wszystkie wady bez problemu??????? :bye:
24-07-2008 17:06
Szukaj postów Cytuj
Offline
Wizzard
Stopień: 1
*

Liczba postów: 43

Dołączył: 30-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #12
 
a na N73 będzie działać ?? ---> myślę tu zwłaszcza o Q2 :dribble:

Jakże wielką jest mądrością znosić głupotę innych..
05-08-2008 11:10
Szukaj postów Cytuj
Offline
wolftec
Stopień: 50
*

Liczba postów: 83

Dołączył: 08-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 8
Post: #13
 
HASŁO JEST ZŁE NIEDZIAŁA RENCZNIE ZMAŁEJ ANI NA ZADEN INNY SPOSOB Sad
10-08-2008 18:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
paul090
Stopień: 50
*

Liczba postów: 91

Dołączył: 14-08-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #14
 
Mam ten sam problem z hasłem, nie działa tylko z rarem z c2doom. Wpisywałem ręcznie, kilka razy, ściągnąłem również kilka razy i nie działa. Można prosić o upload bez hasła?
27-08-2008 00:17
Szukaj postów Cytuj
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #15
 
Poprawione, spakowane starszym rarem. Teraz nie powinno być problemu z hasłem. Pozdrawiam.
27-08-2008 01:02
WWW Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS