Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Sim´s 3 (HD)
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #1
The Sim´s 3 (HD)
[Obrazek: sims%2B3%2Blogo.png]
[Obrazek: sims3iphone02.png][Obrazek: img_0007-2.png]
[Obrazek: 317904170screen.jpg]

''Oparta na najlepszej grze na PC wszech czasów, The Sims 3 to nowa, ekscytująca forma rozgrywki i nieograniczone możliwości na Twojej komórce!
Szykuj się na niespodzianki i psikusy. Zdecyduj, czy wypełnisz przeznaczenie swoich Simów i zrealizujesz ich pragnienia.
Twórz i modyfikuj wygląd oraz osobowość Simów. Wyprowadź ich z domu i zwiedzaj nowe, otwarte otoczenie w świecie gry. Ich świat stanie się Twoim światem!''


Wersja v.0.00(50)

Ok 50 MB

Tylko na telefony:VIVAZ/SATIO/SGH 8910 HD

[hide]http://hotfile.com/dl/79353866/52f6532/T...d.rar.html[/hide]

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
30-10-2010 19:11
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: qscqsc34, niewiel, tomaj6151
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #2
Re: The Sim´s 3 (HD)
Siema,mam pytanko dzila wam ta gra?Bo mi sie wlaca i nagle jakis napis i do menu wywala :confused:

][Obrazek: 32177.gif]
30-10-2010 20:33
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #3
Re: The Sim´s 3 (HD)
Dowiedziałem się właśnie że Tylko na telefony:VIVAZ/SATIO/SGH 8910 HD. Dodaje do pierwszego postu to info

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
30-10-2010 20:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
Danio1592
Stopień: 1
*

Liczba postów: 40

Dołączył: 06-03-2010

Reputacja: 0


Telefon: 5800

Soft: v50
Podziękował: 10

Otrzymał podziękowań: 20
Post: #4
Re: The Sim´s 3 (HD)
U mnie na 5800 poszło ale się tnie nawet w menu gry ;/ szkoda

Pomogłem Smile Daj podziękowanie ;D Kliknij w prawym dolnym rogu mojego postu...
08-11-2010 21:18
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: byry1920
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #5
Re: The Sim´s 3 (HD)
Jackson napisał(a):Dowiedziałem się właśnie że Tylko na telefony:VIVAZ/SATIO/SGH 8910 HD. Dodaje do pierwszego postu to info


nie pojdzie ci na 5800 bo ma wszystko prawie takie jak na no9 Tongue

][Obrazek: 32177.gif]
08-11-2010 21:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
suliko123
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 22-11-2010

Reputacja: 0


Telefon: nokia 5800 xm

Soft: s60v5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
Re: The Sim´s 3 (HD)
Danio1592 jak ci to poszło ja mam nokie 5800 i normalnie sie instaluje a podczas włączania gry wywala błąd i wraca do menu w fonie pomocy :confused:
09-12-2010 21:24
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #7
Re: The Sim´s 3 (HD)
To ja się przypomnę:

Cytat:Tylko na telefony: VIVAZ /SATIO /SGH 8910 HD

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
09-12-2010 21:41
Szukaj postów Cytuj
Offline
tomekd
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 23-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5230

Soft: Symbian 9.4

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
Re: The Sim´s 3 (HD)
Jackson napisał(a):To ja się przypomnę:

Cytat:Tylko na telefony: VIVAZ /SATIO /SGH 8910 HD

[ Post napisany za pomocą urządzenia mobilnego ] [Obrazek: mobile.png]

Wiesz co coś źle mówisz mi na nokie 5230 poszło gra się wogóle nie tnie.
01-02-2011 22:41
Szukaj postów Cytuj
Offline
pawel1234q
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 17-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: e65
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #9
Re: The Sim´s 3 (HD)
tomekd Jak to zrobiłeś że działa ci na 5230 mi na c6 w ogóle się nie włącza??
15-02-2011 17:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
fudi14
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 23-07-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia c5

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #10
Re: The Sim´s 3 (HD)
Chłopaki ta gra jest na symbiany^3 a wy w kazdym i c6 i 5800 i 5230 macie symbiany^1 a dokładniej s60v5 Wink
23-07-2011 12:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
krzysiek50
Super Moderator
*

Liczba postów: 1,287

Dołączył: 20-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: C905

Soft: R1FA035

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 180
Post: #11
Re: The Sim´s 3 (HD)
1. Widziałeś datę napisania poprzedniego postu?
2. Czytałeś pierwszy post? Chyba nie, więc nie pisz, że to jest na ^3 bo gra działa na VIVAZ/SATIO/SGH 8910 HD, które maja s60v5

Naciśnij >>> [Obrazek: postbit_thx.gif]
[Obrazek: stunter50.gif]
23-07-2011 13:15
Szukaj postów Cytuj
Offline
Adek 22
Masive Upload
*

Liczba postów: 4,968

Dołączył: 21-10-2008

Reputacja: 1


Telefon: Nexus 5

Soft: v6.0

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 290
Post: #12
Re: The Sim´s 3 (HD)
Ale źle nie napisał bo gra też działa na ^3 Smile
23-07-2011 23:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
Sh00teR
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 21-11-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia 500

Soft: s^3

Znajomość symbiana: 7
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #13
Re: The Sim´s 3 (HD)
Ja mam nokie 500 symbiana^3 i jak włączam to mi wyskakuje : "This build does not support SW rendering, and the device does not have HW support". :/ Pomoże ktoś ? (wydaje mi sie że chodzi tu o grafike 3d ale nie jestem pewien...)
23-11-2011 17:52
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #14
Re: The Sim´s 3 (HD)
Nokia 500 nie posiada układu graficznego więc nie odpalisz zaawansowanych gier na niej.
23-11-2011 20:36
Szukaj postów Cytuj
Offline
kafel123
Stopień: 1
*

Liczba postów: 7

Dołączył: 20-12-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800 XMN

Soft: 60.0.003.C03.01

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
Re: The Sim´s 3 (HD)
U mnie wyskoczył jakiś error i po dotknięciu ekranu, gra się wyłączyła:/
17-02-2012 23:52
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS