Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Psiloc.irRemote.v1.04.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned. Cracked
Offline
zbyrek2
Stopień: 1
*

Liczba postów: 12

Dołączył: 14-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #31
Re: zlamany system
Oczywiście, że nie. Nic się nie zmieniło w tej kwestii.
08-02-2009 16:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
Funnyman1
Stopień: 250
*

Liczba postów: 251

Dołączył: 30-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #32
 
mi działa program, szkoda tylko że taki mały zasięg:/

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku!
08-02-2009 16:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
miki19953
Stopień: 200
*

Liczba postów: 237

Dołączył: 28-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: x10(nieużywam)
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #33
 
a jaki masz zasięg? jak stanołem w lini prostej do telewizora to osiągłem jakieś 5m ! więcej niemogłem bo pokój za kródki :|
08-02-2009 20:31
Szukaj postów Cytuj
Offline
Funnyman1
Stopień: 250
*

Liczba postów: 251

Dołączył: 30-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #34
 
no ja musze mieć jakieś 2 cm od odbiornika, chyba,że jakoś źle ustawiam telefon :<

[Color= yellow] EDIT: [/Color]
a jednak mam większy zasięg Tongue teraz troche poruszałem fonek i jakieś 2m mam Big Grin

[Obrazek: hjln299024443d.gif] Piszę poprawnie po polsku!
08-02-2009 20:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
wałek121
Stopień: 1
*

Liczba postów: 28

Dołączył: 29-07-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #35
 
ej to jest wersja trial po 10 dniach woła o licencje!!!! :doubt:

Lista darmowych bramek sms: bramkasms.listastron.pl
09-02-2009 00:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
luki198
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 29-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #36
 
witam mam problem z ta wersja nie moge zainstalowac wyskakuje mi komunikat blad uaktualnienia dodam ze ja podpisalem i mama zlamany system moj fon to nokia 5500sport moze mi ktos pomoc
25-02-2009 12:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
maciek49912
Stopień: 200
*

Liczba postów: 244

Dołączył: 09-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #37
 
od czego mam błąd certyfikatu ??

Nie wiem czy dobrze.........

Jeśli mój post nie jest na swoim miejscu proszę o przeniesienie

[scroll]Super jestem Pasożyt>Pijawka Smile ♫ � � � � � � � � � ♫ <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sisx.pl">www.sisx.pl</a><!-- w --> ♫♫♫♫[/scroll]
27-02-2009 16:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
komputer8
Stopień: 100
*

Liczba postów: 148

Dołączył: 08-01-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #38
 
Mam to 3 miesiące!


Mi pokazuje,że pełna licencja.

http://komputer8.pl.tl

http://rapidshare.abus3r.eu/

[Obrazek: 431312694.png]
07-03-2009 18:12
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
hacker06
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 25-02-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #39
 
Wiem, że program działa za pomocą IRDY, ale jak np. bede chciał zmienić program w TV to musze podejść do tej diody w TV i w bardzo bliskiej odległości mogę tylko zmeniać programy, czy mogę z np. 2 mterów?
07-03-2009 18:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #40
 
Podchodzić nie musisz, ale odległość z jakiej zmieniasz jest różna. Z tego co zaobserwowałem zależy w dużym stopniu od telewizora. Myślę, że 2m spokojnie.

Don't waste your time, or time will waste you...
07-03-2009 18:46
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #41
 
zależy jaki sprzęt rtv bo w niektórych łapie na 3 metry w innych np. na 1.5 metra.
07-03-2009 18:46
Szukaj postów Cytuj
Offline
DragonMaster
Stopień: 1
*

Liczba postów: 15

Dołączył: 16-01-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #42
 
ja mam taki problem ze gdy instaluje wyświetla mi sie "Nieprzyznany dostęp do żądanej aplikacji". Symbiana mam złamanegoSmile Co mam w tej sytuacji zrobić??

PS.
W menadżerze aplikacji jest ustawione jak już ktoś tu pisałTongue

[ Dodano: 2009-03-12, 17:57 ]
ja mam taki problem ze gdy instaluje wyświetla mi sie "Nieprzyznany dostęp do żądanej aplikacji". Symbiana mam złamanegoSmile Co mam w tej sytuacji zrobić??
09-03-2009 00:29
Szukaj postów Cytuj
Offline
arekrybak
Stopień: 1
*

Liczba postów: 39

Dołączył: 20-04-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #43
 
Szkoda że podczerwień nie działa na większe odległości. Ja ze swojej n80 maksymalnie z 3m przełączam. :570:
23-03-2009 19:27
Szukaj postów Cytuj
Offline
bushi11
Stopień: 1
*

Liczba postów: 9

Dołączył: 03-01-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #44
 
Na jednym TV przęłączam z ok. 1,5 m, na drugim muszę przyłożyć do diody. Jest to spowodowane telewizorem? (tzn. w zależności od TV jest różna odległość)
17-05-2009 12:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
Pęczuś
Stopień: 1
*

Liczba postów: 16

Dołączył: 31-10-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #45
 
Dzieki wielkie, pozdrawiam.
05-06-2009 21:16
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS