Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asphalt 3 Street Rules 3D FULL (.sisx)
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #1
Asphalt 3 Street Rules 3D FULL (.sisx)
Gra zajmuje ok. 5Mb
Instalowałem na n73 i 6120 cls i działa dobrze. :mrgreen:

Nie trzeba podpisywać. Big Grin

[Obrazek: asphalt3nx9.jpg]

[hide]http://www.speedyshare.com/313448677.html[/hide]

Działający link w poście:
asphalt-3-street-rules-3d-full-sisx-t183-45.html#p81781

edit by sly
11-05-2008 11:27
WWW Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: kub3r, Quake96, Szirako, PeterD
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #2
 
U mnie na 6120 również wszystko ładnie śmiga - dodałem ssy Wink
11-05-2008 12:23
Szukaj postów Cytuj
Offline
Prozak
Banned

Liczba postów: 662

Dołączył: 24-03-2008




Telefon: Iphone 4 32GB

Soft: 4.3.3

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 56
Post: #3
 
A to jakaś inna niż ta którą dałem ja? topics39/asphalt3_3d_nokia_n95_en_nonigp_102_signed-vt179.htm#260
11-05-2008 18:52
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #4
 
Hmm....Twojej nie instalowalem. ale po ss widze ze inna.
11-05-2008 19:33
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
koczera1
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 22-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #5
 
nie działa mi, moze dlatego ze mam zainstalowane demo
22-05-2008 12:27
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #6
 
Tak, prawie na pewno jest to przyczyną. Odinstaluj wszystko co związane z asphaltem. Powinno ruszyć
22-05-2008 13:07
Szukaj postów Cytuj
Offline
cnd83
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 25-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #7
 
Big Grin na 6120 c gra hula ...az szkoda ze nie ma wiekszego wyswietlacza.
Zasluzone pivko dla kolegi za sprawny link.

pozdro
26-05-2008 00:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
Piotrek84
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 26-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
 
umnie tak samo działa piwko leci
26-05-2008 12:26
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #9
 
koczera1 napisał(a):nie działa mi, moze dlatego ze mam zainstalowane demo



wykasuj wszystko co zwaizane z asphaltem i sprobuj zainstalowac moja wersje Smile
26-05-2008 17:39
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
agrttc
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 26-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #10
 
wywaliłem wszystko co miałem z Asphaltem i nic, nie ruszy.
wyskakuje "błąd uaktualnienia"
26-05-2008 21:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
Quoludek
Stopień: 500
*

Liczba postów: 691

Dołączył: 11-05-2008

Reputacja: 0


Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 23
Post: #11
 
hmm...nei mam pojecia co moze byc nie tak... moze format pomoglby :]
26-05-2008 21:29
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
agrttc
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 26-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
 
może trzeba wywalić całego n-gage'a :]
26-05-2008 21:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
K@millo
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 25-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #13
 
jeśli miałeś coś takiego jak błąd uaktualniania to lepiej sprawdz rejestr bo to sie pokazuje tylko gdy masz wgraną taką aplikacje. Ja u siebie wywaliłem i działa spox
27-05-2008 22:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
majowiec
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 10-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #14
 
U mnie też nie chciało działać, ale usunąłem demo i wszystko jest ok
11-06-2008 21:27
Szukaj postów Cytuj
Offline
YellowHorde
Stopień: 1
*

Liczba postów: 3

Dołączył: 19-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #15
 
U mnie gra chula elegancko! Piwko dla ziomkaSmile Wiecej takich gier Smile
19-06-2008 13:18
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS