Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SajiOS v5
Offline
LIL CEBULA
Stopień: 300
*

Liczba postów: 347

Dołączył: 20-12-2009

Reputacja: 1


Telefon: Xperia One

Znajomość symbiana: 4
Podziękował: 32

Otrzymał podziękowań: 32
Post: #1
SajiOS v5
Aplikacja zmienia naszego symbiana w win vista Smile aplikacja jest po Angielsku

Opis : Przy pierwszym uruchomieniu poprosi Cię o zdefiniowanie hasła dostępu do konta oraz twój obrazek. Później przenosi Cię na pulpit z Visty rodem i oferuje różnorakie działania. Poza tym, że z pulpitu umożliwia przechodzenie do konkretnych aplikacji, to jeszcze można zmieniać jego wygląd. Mowa tutaj o bardzo funkcjonalnym i cieszącym oko interfejsie dla Symbiana S60v3 - SajiOS v5.

DOWNLOAD

Kod:
http://www.speedyshare.com/files/23822962/SajiOS.rar
Instalujemy wszystko co jest w paczce Smile
Fotki

[Obrazek: superscreenshot0005.jpg]
[Obrazek: superscreenshot0008w.jpg]


ZAPRASZAM DO POBIERANIA podziękowania mile widziane Big Grin
PS: jest to moja druga wrzutka na forum proszę o wyrozumiałość

Telefon: Sony Ericsson Xperia X1i Silver
Rom:VENUS 2.6
HARDSPL:0.78 OliNex
RADIO ROM: 1.16.25.48
CHT CoOkie's Home Tab v2.0.0.0 + CHT Editor v2.0.0.0
OCT:576Mhz

[Obrazek: 29598.png]
16-08-2010 14:22
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: manutomek, exitcosmo
Offline
Mpower
Stopień: 100
*

Liczba postów: 135

Dołączył: 13-03-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E63 hack

Soft: 501.21.001

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #2
Re: SajiOS v5
hehe fajna zabawka do zludzenia przypomina windowsa

jeśli mój post ci pomógł to kliknij w prawy dolny róg [Obrazek: thankposts.gif]
to cię nic nie kosztuje ale mnie satysfakcjonuje Smile pozdro
17-08-2010 15:23
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
Lou
Stopień: 1
*

Liczba postów: 43

Dołączył: 11-03-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E65
Podziękował: 8

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #3
Re: SajiOS v5
Działa na s60v3?
Bo gdy zainstalowałem to włączyć się nie chce ;/
17-08-2010 16:32
Szukaj postów Cytuj
Offline
mrowkarz24
Stopień: 800
*

Liczba postów: 860

Dołączył: 29-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: SE XPERIA X10

Soft: 2.1

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 36
Post: #4
Re: SajiOS v5
a za instalowałeś wszystko co jest w paczce ? jak tak to zrób jeszcze reset telefonu

EDIT :

i czy masz PYTHONA za instalowanego w telefonie , bo bez niego nie działa
17-08-2010 16:37
Szukaj postów Cytuj
Offline
krzysiek50
Super Moderator
*

Liczba postów: 1,287

Dołączył: 20-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: C905

Soft: R1FA035

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 180
Post: #5
Re: SajiOS v5
Lou napisał(a):Działa na s60v3?
Bo gdy zainstalowałem to włączyć się nie chce ;/

czytales pierwszy post?? pytanie bez sensu :oh:

Cytat:Mowa tutaj o bardzo funkcjonalnym i cieszącym oko interfejsie dla Symbiana S60v3 - SajiOS v5.

jesli nie dziala, zrob to co radzi mrowkarz24

Naciśnij >>> [Obrazek: postbit_thx.gif]
[Obrazek: stunter50.gif]
17-08-2010 16:42
Szukaj postów Cytuj
Offline
Mpower
Stopień: 100
*

Liczba postów: 135

Dołączył: 13-03-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E63 hack

Soft: 501.21.001

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #6
Re: SajiOS v5
"Lou" ja mam N95 a to jest S60v3 wiec musi dzialac rob wszystko tak jak napisal LIL CEBULA

jeśli mój post ci pomógł to kliknij w prawy dolny róg [Obrazek: thankposts.gif]
to cię nic nie kosztuje ale mnie satysfakcjonuje Smile pozdro
17-08-2010 16:53
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
LIL CEBULA
Stopień: 300
*

Liczba postów: 347

Dołączył: 20-12-2009

Reputacja: 1


Telefon: Xperia One

Znajomość symbiana: 4
Podziękował: 32

Otrzymał podziękowań: 32
Post: #7
Re: SajiOS v5
Obowiązkowo trzeba zainstalować wszystko z paczki
1.python jest w paczce tego trzeba zainstalować
2.flesh lite też jest w paczce (jeśli masz najnowszą wersję z forum pomijasz ten punkt)
3.SajiOS to instalujemy oczywiście na pamięci telefonu

Telefon: Sony Ericsson Xperia X1i Silver
Rom:VENUS 2.6
HARDSPL:0.78 OliNex
RADIO ROM: 1.16.25.48
CHT CoOkie's Home Tab v2.0.0.0 + CHT Editor v2.0.0.0
OCT:576Mhz

[Obrazek: 29598.png]
18-08-2010 06:17
Szukaj postów Cytuj
Offline
p69d
Stopień: 50
*

Liczba postów: 97

Dołączył: 07-06-2010

Reputacja: 0


Telefon: SE Satio

Soft: S60v5
Podziękował: 4

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #8
Re: SajiOS v5
Napisane jest, że działa pod S60v3 a działa pod S60v5 to moje pierwsze pytanie a drugie jak wygląda zżeraniem pamięci RAM i ogólnie mocno spowalnia ta aplikacja telefon?
18-08-2010 08:46
Szukaj postów Cytuj
Offline
LIL CEBULA
Stopień: 300
*

Liczba postów: 347

Dołączył: 20-12-2009

Reputacja: 1


Telefon: Xperia One

Znajomość symbiana: 4
Podziękował: 32

Otrzymał podziękowań: 32
Post: #9
Re: SajiOS v5
Tylko pod V3 o ramo żerności powiem tyle że nie patrzyłem na to Big Grin

Telefon: Sony Ericsson Xperia X1i Silver
Rom:VENUS 2.6
HARDSPL:0.78 OliNex
RADIO ROM: 1.16.25.48
CHT CoOkie's Home Tab v2.0.0.0 + CHT Editor v2.0.0.0
OCT:576Mhz

[Obrazek: 29598.png]
18-08-2010 12:17
Szukaj postów Cytuj
Offline
fischer2222
Stopień: 1
*

Liczba postów: 12

Dołączył: 28-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: NOKIA E51
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #10
Re: SajiOS v5
zainstalowalem wszystko co bylo w paczce dziala ale tez nie do konca restartuje telefon potem chcem sie zalogowac i mi pisze po angielsku ze nie prawidlowe chaslo czemu tak jest>?? ;(
18-08-2010 13:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
LIL CEBULA
Stopień: 300
*

Liczba postów: 347

Dołączył: 20-12-2009

Reputacja: 1


Telefon: Xperia One

Znajomość symbiana: 4
Podziękował: 32

Otrzymał podziękowań: 32
Post: #11
Re: SajiOS v5
Pod czas pierwszego uruchomienia zapytał Cie o nazwę użytkownika i hasło żeby to zrobić od nowa założyć konto wystarczy usunąć program i zainstalować go od nowa Smile

Telefon: Sony Ericsson Xperia X1i Silver
Rom:VENUS 2.6
HARDSPL:0.78 OliNex
RADIO ROM: 1.16.25.48
CHT CoOkie's Home Tab v2.0.0.0 + CHT Editor v2.0.0.0
OCT:576Mhz

[Obrazek: 29598.png]
18-08-2010 13:18
Szukaj postów Cytuj
Offline
fischer2222
Stopień: 1
*

Liczba postów: 12

Dołączył: 28-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: NOKIA E51
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #12
Re: SajiOS v5
zrobilem tak pokazuje mi takie cos unable to load data pozniej wpisuje chaslo ( poprawde) i pokazuje ze jest nie prawidlowe ;(
18-08-2010 13:41
Szukaj postów Cytuj
Offline
LIL CEBULA
Stopień: 300
*

Liczba postów: 347

Dołączył: 20-12-2009

Reputacja: 1


Telefon: Xperia One

Znajomość symbiana: 4
Podziękował: 32

Otrzymał podziękowań: 32
Post: #13
Re: SajiOS v5
Zrób tak usuń program wejdź do x plore c\others\trusted i usuń ten folder zainstaluj program od nowa hasła chyba nie trzeba robić wystarczy nazwa użytkownika
Edit podałem zły folder poprawione

Telefon: Sony Ericsson Xperia X1i Silver
Rom:VENUS 2.6
HARDSPL:0.78 OliNex
RADIO ROM: 1.16.25.48
CHT CoOkie's Home Tab v2.0.0.0 + CHT Editor v2.0.0.0
OCT:576Mhz

[Obrazek: 29598.png]
18-08-2010 13:48
Szukaj postów Cytuj
Offline
fischer2222
Stopień: 1
*

Liczba postów: 12

Dołączył: 28-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: NOKIA E51
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #14
Re: SajiOS v5
no ok dziala. A teraz nastepne pytanie czemu ikonki na pulpicie nie działają?? albo działaja ale nie wiem jak sie włącza Sad
19-08-2010 10:30
Szukaj postów Cytuj
Offline
Mpower
Stopień: 100
*

Liczba postów: 135

Dołączył: 13-03-2009

Reputacja: 0


Telefon: Nokia E63 hack

Soft: 501.21.001

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 10
Post: #15
Re: SajiOS v5
hej fischer! u mnie tez te ikonki nie dzialają Tongue to jest dla "picu" hehe, no chyba ze sie myle

jeśli mój post ci pomógł to kliknij w prawy dolny róg [Obrazek: thankposts.gif]
to cię nic nie kosztuje ale mnie satysfakcjonuje Smile pozdro
19-08-2010 10:39
WWW Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS