Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Real Football 2009 HD
Offline
simoness
Stopień: 1
*

Liczba postów: 2

Dołączył: 03-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #16
 
U mnie na N73 problem... Zainstalowalo sie bez problemu tylko wyskoczylo ze aplikacja nie jest kompatybilna z telefonem... Ale dziala, a wlasciwie do czasu gdy chce odpalic jakis mecz, wtedy ladowanie meczu dobiega do 20% i gra sie wylacza. Co jest? ;
21-09-2008 18:49
Szukaj postów Cytuj
Offline
Fylyp
Stopień: 1450
*

Liczba postów: 1,453

Dołączył: 18-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: N8 & N97

Znajomość symbiana: 1
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 12
Post: #17
 
Cytat:wyskoczylo ze aplikacja nie jest kompatybilna z telefonem

mając wersje ME czasem będą taki komenty ale nie przejmuj się, nic to nie zmienia

Cytat:gdy chce odpalic jakis mecz, wtedy ladowanie meczu dobiega do 20% i gra sie wylacza. Co jest? ;/

zrób restart tela
21-09-2008 18:51
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
sylwek1005
Stopień: 350
*

Liczba postów: 368

Dołączył: 31-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: N95

Soft: 35.0.002

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 16
Post: #18
 
to raczej chodzi o to ze gra wymaga akceleratora 3d ktorego n73me nie posiada :confused: mnie tez rf09 hd nie chodzi...

[you] :jeśli spodobal Ci się mój upload to kliknij na ikonę PIWO
a jeśli Ci pomoglem kliknij POMÓGL Tongue
[Obrazek: 30317e96aad33fd1.gif]
21-09-2008 19:41
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
lukast008
Stopień: 350
*

Liczba postów: 357

Dołączył: 22-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 13
Post: #19
 
gierka napewno nie wymaga akcelelatora 3d, bo na nokii e50 chodzi bez problemu :haha:
Tylko przed każdym włączeniem gry muszę zrestartować telefon :oh:

[you] pamiętaj!!!!
Piwo to moje paliwo!

_________________
E50 user Smile
21-09-2008 19:51
Szukaj postów Cytuj
Offline
Tomeq
Stopień: 1000
*

Liczba postów: 1,038

Dołączył: 04-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 50.0.005

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 3
Post: #20
 
Cytat:Tylko przed każdym włączeniem gry muszę zrestartować telefon :oh:

Z tego można wywnioskować, że gra potrzebuje po prostu dużo ramu...

Don't waste your time, or time will waste you...
21-09-2008 21:50
Szukaj postów Cytuj
Offline
sylwek1005
Stopień: 350
*

Liczba postów: 368

Dołączył: 31-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: N95

Soft: 35.0.002

Znajomość symbiana: 9
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 16
Post: #21
 
no raczej Big Grin zrobilem format fona i chodzi choc niezbyt plynnie. Jednak po wylaczeniu dzwieku ciut przyspiesza.Troche wkurzajace sa te opoznienia po nacisnieciu klawisza zanim zawodnik wykona podanie Tongue

[you] :jeśli spodobal Ci się mój upload to kliknij na ikonę PIWO
a jeśli Ci pomoglem kliknij POMÓGL Tongue
[Obrazek: 30317e96aad33fd1.gif]
22-09-2008 11:41
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
lukast008
Stopień: 350
*

Liczba postów: 357

Dołączył: 22-05-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 13
Post: #22
 
No ramu to napewno trochę trzeba :/
Ale w zasadzie to gierka się nie tnie, tylko poprostu powoli chodzi, tak jakby w zwolnionym tempie Sad, może da się to jakoś przyspieszyć??

[you] pamiętaj!!!!
Piwo to moje paliwo!

_________________
E50 user Smile
22-09-2008 20:16
Szukaj postów Cytuj
Offline
nigga
Stopień: 400
*

Liczba postów: 401

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #23
 
na pewno uruchamiajac telefon ponownie,niby sa jakies programy kompresujace ram one rzeczywiscie cos daja,trzeba porpostu poszukac taki jeden
22-09-2008 20:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
marceleqs
Stopień: 1
*

Liczba postów: 4

Dołączył: 06-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #24
 
niezla gra, ale po wprawieniu sie w sterowanie fifa08 ciezko zalapac rytm.. nie wiem jak u was ale u mnie klawisze sa przypisane na stale :/
12-11-2008 22:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
yourloss01
Stopień: 100
*

Liczba postów: 100

Dołączył: 29-08-2008

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5800xm

Soft: V 31.0.101
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #25
 
ja jestem jednak zwolennikiem fify, grafika o niebo lepsza jak dla mnie, a także płynnoś
12-11-2008 22:45
Szukaj postów Cytuj
Offline
Angevil
Stopień: 1
*

Liczba postów: 33

Dołączył: 17-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #26
 
Plik na 4shared skasowany
może jakiś reupload na flyupload albo coś nie wkurzające jak rapidshare plz
27-12-2008 14:20
Szukaj postów Cytuj
Offline
dragster151
Stopień: 1
*

Liczba postów: 25

Dołączył: 27-12-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #27
 
świetna gra na 6120c chodzi przepięknie Smile dzia;d

N3310->N3410->N6230->N6230i->SE k750i->6120classic
28-12-2008 23:09
Szukaj postów Cytuj
Offline
Kurcze
Stopień: 150
*

Liczba postów: 164

Dołączył: 14-11-2008

Reputacja: 0


Telefon: e51

Soft: 400.34.011
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #28
 
lukast008 napisał(a):No ramu to napewno trochę trzeba :/
Ale w zasadzie to gierka się nie tnie, tylko poprostu powoli chodzi, tak jakby w zwolnionym tempie Sad, może da się to jakoś przyspieszyć??
ja ostatnio odkryłem na swojej e50 że jak ją podłącze do ładowarki i zaczne grać to nie chodzi już w zwolnionym tempie tylko normalnie. Tongue
zobacz czy u Ciebie to działa :haha:

"Reggae jest rzeką miłości i jest dla tych, którzy wiedzą czym naprawdę jest miłość." Bob Marley.

[Obrazek: 25171.jpg]
[Obrazek: 22658.png]
[Obrazek: 18637.gif]
29-12-2008 00:44
Szukaj postów Cytuj
Offline
miki19953
Stopień: 200
*

Liczba postów: 237

Dołączył: 28-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: x10(nieużywam)
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #29
 
przecież na n73 ta gra chodzi płynnie, sam mam to wiem Big Grin
29-12-2008 15:15
Szukaj postów Cytuj
Offline
Angevil
Stopień: 1
*

Liczba postów: 33

Dołączył: 17-11-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #30
 
miki19953 napisał(a):przecież na n73 ta gra chodzi płynnie, sam mam to wiem Big Grin
niemożliwe!
N73 ma wbudowaną blokadę "hamowania" wyświetlanej grafiki 3d do 50%
29-12-2008 16:16
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS