Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
V-shape - Nowy widok menu !
Offline
chrisharris
Stopień: 450
*

Liczba postów: 480

Dołączył: 30-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: i9100

Soft: RR 3.1.2

Znajomość symbiana: 2
Podziękował: 12

Otrzymał podziękowań: 61
Post: #16
Re: V-shape - Nowy widok menu !
Działa tylko z FP1 także na twojej N95 8GB będzie działać

[Obrazek: 28986.jpg]
6150>>>3410>>>6230i>>>k700i>>>N-gage classic>>>k800i>>>w580i>>>e51>>>e52>>>5800 Xprees Music>>>n95>>>gt540>>> i9000
09-10-2010 12:57
Szukaj postów Cytuj
Offline
malutki688
Stopień: 500
*

Liczba postów: 627

Dołączył: 04-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: N97 Black

Soft: 22.0.110 hax
Podziękował: 51

Otrzymał podziękowań: 92
Post: #17
Re: V-shape - Nowy widok menu !
Zainstaluj i sprawdz :lookdown: a potem podziel sie wrazeniami Big Grin

Edit charris bhyl szybszy Smile

][Obrazek: 32177.gif]
09-10-2010 12:58
Szukaj postów Cytuj
Offline
haszczu19
Stopień: 50
*

Liczba postów: 79

Dołączył: 04-01-2010

Reputacja: 0


Telefon: n95 8gb

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 16

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #18
Re: V-shape - Nowy widok menu !
napotkałem pierwszy kłopot a mianowicie nie chce mi się w Rompatcherze włączyć c2z
09-10-2010 13:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
chrisharris
Stopień: 450
*

Liczba postów: 480

Dołączył: 30-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: i9100

Soft: RR 3.1.2

Znajomość symbiana: 2
Podziękował: 12

Otrzymał podziękowań: 61
Post: #19
Re: V-shape - Nowy widok menu !
W takim razie wypróbuj generator patcha c2z i instrukcję z innego tematu mojego autorstwa: :haha:
[hide]http://www.4shared.com/file/VC9Xd1ql/C2Z_Maker_v1_0_EN.html[/hide]

"1 Pobieramy C2ZMaker (generator patcha c2z) i instalujemy go po czym :
1a Uruchamiamy C2ZMaker
2a Wybieramy Opcje >> Generate
3a Po kilku chwilach powinna ukazać nam się informacja: "Succeed! Save to C:\c2z.rmp". Jeżeli nic nam się nie wyświetli po około 2 minutach zamykamy aplikacje i nasz patch będzie na dysku E
4a Przenosimy plik c2z.rmp do folderu Patches.
5a Aktywujemy patcha i dodać go do auto startu"

[Obrazek: 28986.jpg]
6150>>>3410>>>6230i>>>k700i>>>N-gage classic>>>k800i>>>w580i>>>e51>>>e52>>>5800 Xprees Music>>>n95>>>gt540>>> i9000
09-10-2010 13:40
Szukaj postów Cytuj
Offline
haszczu19
Stopień: 50
*

Liczba postów: 79

Dołączył: 04-01-2010

Reputacja: 0


Telefon: n95 8gb

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 16

Otrzymał podziękowań: 2
Post: #20
Re: V-shape - Nowy widok menu !
sprawdziłem i na mojej n95 8gb niestety nie działa
hard format mnie ratuje
09-10-2010 13:54
Szukaj postów Cytuj
Offline
Dżakub
Stopień: 1
*

Liczba postów: 26

Dołączył: 20-09-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5320 XM

Soft: S60v3 h@(k

Znajomość symbiana: 10
Podziękował: 3

Otrzymał podziękowań: 1
Post: #21
Re: V-shape - Nowy widok menu !
A ja w mojej Nokii mam ten wygląd menu do wyboru w standardowych widokach Big Grin Ale mi się nie podoba...

Drifting it's my life!

[Obrazek: tmpnl.png]
09-10-2010 18:53
Szukaj postów Cytuj
Offline
dworkop
Stopień: 1
*

Liczba postów: 1

Dołączył: 24-05-2010

Reputacja: 0


Telefon: n81-8GB
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #22
Re: V-shape - Nowy widok menu !
ja także w swojej n81-8gb mam ten wygląd menu w standardzie Big Grin
i wg mnie też jest denny
16-10-2010 09:47
Szukaj postów Cytuj
Offline
adinitro
Stopień: 1
*

Liczba postów: 8

Dołączył: 13-03-2010

Reputacja: 0


Telefon: Nokia 5530 XM

Soft: Symbian S60 v5t
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #23
Re: V-shape - Nowy widok menu !
Na mojej 5530 nie działa.. wszystko dobrze zrobilem jak w poradniuku i nic ... Sad
24-10-2010 15:05
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #24
Re: V-shape - Nowy widok menu !
Przecież to na s60v5 w ogóle nie jest ]Smile

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
24-10-2010 15:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
bolec1878
Stopień: 1
*

Liczba postów: 12

Dołączył: 24-09-2009

Reputacja: 0


Telefon: nokia E63

Soft: 500.21.009

Znajomość symbiana: 4
Podziękował: 7

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #25
Re: V-shape - Nowy widok menu !
nie wiem dlaczego ale w tym folderze sys na dysku z nie mam folderu bin
na żadnym dysku w folderze sys nie mam bin!!
co mam zrobić?
02-02-2011 17:35
Szukaj postów Cytuj
Offline
bolec1878
Stopień: 1
*

Liczba postów: 12

Dołączył: 24-09-2009

Reputacja: 0


Telefon: nokia E63

Soft: 500.21.009

Znajomość symbiana: 4
Podziękował: 7

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #26
Re: V-shape - Nowy widok menu !
ten sposób chrisharris nie działa po naciśnięciu generate wyskakuje błąd
02-02-2011 17:45
Szukaj postów Cytuj
Offline
chrisharris
Stopień: 450
*

Liczba postów: 480

Dołączył: 30-07-2010

Reputacja: 0


Telefon: i9100

Soft: RR 3.1.2

Znajomość symbiana: 2
Podziękował: 12

Otrzymał podziękowań: 61
Post: #27
Re: V-shape - Nowy widok menu !
Masz złamany system i w x-plore zaznaczoną widoczność plików systemowych i dysków rom i ram ? A co do mojego sposobu to zainstaluj PIPS 1,03

[Obrazek: 28986.jpg]
6150>>>3410>>>6230i>>>k700i>>>N-gage classic>>>k800i>>>w580i>>>e51>>>e52>>>5800 Xprees Music>>>n95>>>gt540>>> i9000
02-02-2011 18:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
minio85211
Stopień: 1
*

Liczba postów: 6

Dołączył: 14-01-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia n91

Soft: v2.20.008

Znajomość symbiana: 6
Podziękował: 1

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #28
Re: V-shape - Nowy widok menu !
Siemka, nie ogarniam troche tej instrukcij, a mianowicie wchodze w z:sys/bin i kopiuje ten pli co trzeba na karte pamieci i co dalej?
13-02-2011 11:14
Szukaj postów Cytuj
Offline
pawel14789
Stopień: 1
*

Liczba postów: 31

Dołączył: 22-02-2011

Reputacja: 0


Telefon: nokia 3250

Soft: V 04-14 RM-38

Znajomość symbiana: 3
Podziękował: 2

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #29
Re: V-shape - Nowy widok menu !
Działa na noki 3250 [s60v3] ??
Mam jeszcze pytanie nokia 3250 należy do FP1 czy FP2 ??
20-01-2012 14:38
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #30
Re: V-shape - Nowy widok menu !
Program działa tylko na fp1 a 3250 ma pre-fp1 więc nie będzie działać
20-01-2012 15:13
Szukaj postów Cytuj
Otrzymane podziękowania: pawel14789


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS