Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aktualizacja 6280
Offline
miki19953
Stopień: 200
*

Liczba postów: 237

Dołączył: 28-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: x10(nieużywam)
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #1
aktualizacja 6280
Witam chciałem wgrać nowego softa ale w NSU pisze że nie obsługuje tego modelu a sciągałem kilka razy specjalnie dla 6280. Potrzebny jest jakiś kabel serwisowy bo jam mam zwykły CA-53
14-07-2010 22:59
Szukaj postów Cytuj
Offline
Jackson
Stopień: 2500
*

Liczba postów: 4,046

Dołączył: 07-02-2010

Reputacja: 1


Telefon: n73 & n82

Soft: v4.0 & v35

Znajomość symbiana: 0
Podziękował: 5

Otrzymał podziękowań: 1095
Post: #2
Re: aktualizacja 6280
Masz gwarancje? Jeżeli nie to użyj do tego phoenixa bądź jafa

Jeśli mój post pomógł Ci, lub skorzystałeś z mojego uploadu - kliknij na ikonę [Obrazek: podziekowania.png] w prawym dolnym rogu mojego posta.
[Obrazek: ptaki9wudw3db8.gif]
14-07-2010 23:04
Szukaj postów Cytuj
Offline
grzesiek161
Stopień: 250
*

Liczba postów: 294

Dołączył: 18-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95 8gb h@cked

Soft: 31.0.001
Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #3
Re: aktualizacja 6280
do nokii 6280 nie da sie z aktualizowac przez NSU przynajmniej u mnie nie dalo sie. tylko nokie 6288 dalo sie. lepiej wlasnie przez PHOENIXA wgrajWink

Jeśli mój post pomógł Ci kliknij na ikonę [Obrazek: thankposts.gif] w prawym dolnym rogu mojego posta.
19-07-2010 14:48
Szukaj postów Cytuj
Offline
leo20
Banned

Liczba postów: 3,414

Dołączył: 20-05-2008




Telefon: Sony Xperia L

Soft: 4.4.4 cm11

Znajomość symbiana: 5
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 265
Post: #4
Re: aktualizacja 6280
grzesiek161 a co za problem zmienić pc na ten z 6288 i wtedy aktualizować
19-07-2010 15:01
Szukaj postów Cytuj
Offline
grzesiek161
Stopień: 250
*

Liczba postów: 294

Dołączył: 18-10-2008

Reputacja: 0


Telefon: n95 8gb h@cked

Soft: 31.0.001
Podziękował: 6

Otrzymał podziękowań: 6
Post: #5
Re: aktualizacja 6280
no w sumie tak tez mozna Wink w sumie softy sie nie roznia. tylko nazwa... ;] ale P.C tez jest ciezko zmienic bo zmieniac raczej przez NSS?? to tez nie chce wykryc telSmile

Jeśli mój post pomógł Ci kliknij na ikonę [Obrazek: thankposts.gif] w prawym dolnym rogu mojego posta.
19-07-2010 15:12
Szukaj postów Cytuj
Offline
miki19953
Stopień: 200
*

Liczba postów: 237

Dołączył: 28-05-2008

Reputacja: 0


Telefon: x10(nieużywam)
Podziękował: 41

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #6
Re: aktualizacja 6280
właśnie czemu mi nss nie wykrywa tel. pisze connect error w ogóle komputer nie chce mi wykryć fona tylko w trybie pamięci masowej co jest grane mam kabel ca-53. a jak mam wgrać tym phoneixem ??
11-10-2010 21:06
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS