Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Psiloc Irremote Complete Update database 14/09/08
Offline
rafikson
Stopień: 1
*

Liczba postów: 5

Dołączył: 06-06-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #16
 
mi się udało bez problemów skopiować te pliki za pomocą pamięci masowej Big Grin
04-10-2008 16:11
Szukaj postów Cytuj
Offline
Boberros
Stopień: 1
*

Liczba postów: 14

Dołączył: 15-09-2008

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #17
 
A mi to nie działa czy jak?

Zainstalowałem wersje 1.3 a potem do folderu Private wkleiłem paczkę, a w ir Remote wciąż ich nie wykrywa. Dlaczego są to pliki XML a nie IR?

Co jest nie tak?
04-10-2008 17:06
Szukaj postów Cytuj
Offline
quik
Stopień: 1
*

Liczba postów: 11

Dołączył: 20-07-2008

Reputacja: 0


Telefon: E50
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #18
 
Jeśli chcecie to wgrać to weźcie kabelek usb podłączcie przez niego telefon.. ustawcie w telefonie tryb pamięci masowej... Później otwieracie w Mój komputer (czyta jako dysk np: Pendrive) i wchodzicie do niego.. Ustawcie sobie żeby widziało ukryte pliki i foldery. Otwieracie folder Private i wklejacie folder 2000C3EC i tyle.. Koniec problemu..
26-10-2008 20:22
Szukaj postów Cytuj
Offline
komputer8
Stopień: 100
*

Liczba postów: 148

Dołączył: 08-01-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #19
 
Te pliki są .XML,a powinny być .ir!


Irremote nie wykrywa u mnie nowych pilotów.

http://komputer8.pl.tl

http://rapidshare.abus3r.eu/

[Obrazek: 431312694.png]
10-03-2009 18:20
WWW Szukaj postów Cytuj
Offline
miki-antek
Stopień: 1
*

Liczba postów: 9

Dołączył: 11-03-2009

Reputacja: 0

Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #20
 
To samo?
12-03-2009 16:19
Szukaj postów Cytuj
Offline
zabka3003
Stopień: 1
*

Liczba postów: 16

Dołączył: 20-04-2010

Reputacja: 0


Telefon: n95

Soft: s60v3
Podziękował: 0

Otrzymał podziękowań: 0
Post: #21
Re: Psiloc Irremote Complete Update database 14/09/08
dobra program elegancki ale jak to sie obsluguje potrzebuje sterowac tv samsung i dekoderem hd5000 z cyfrowego polsatu da sie ?
17-11-2011 12:20
Szukaj postów Cytuj


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Regulamin | Polityka Prywatności | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS